- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.201
- 423
- 41
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.021
günaydın canolarım dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee
dün sabah:
Kahvaltı:yok 7-8 fıstık attım ağzıma
ara:yok
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
ikindi:1 yeşil elma
akşam:yok
su hatırlamıyorum işden güçden sayamadım
bugün 10'daoğlumu babaannesine bırakıp görümcemle sinemaya gitcem yokum hepiniz allaha emanet olunn
merhabalarrrr günaydın
geçen hafta 71 li rakamlardan sonra bu sabah basküldeki rakam 69 800 mutluyum bayramın kilolarından kurtulmaya başladım .iki günde yediğimi iki haftada veremedim .
Pomocum yeni topik açmış hayırlı olsun ben çok güzel kiloalar vereceğinize eminim
duygucum sinemaya gidiyomuş iyi eğlenceler canım
sagol canım bu hafta 500 gram verdım sadece. 103.30 gelıyorum yanı. cızelgemı bugun duzeltecegım
Canlarım günaydınlar,
Kontes,m hoşgeldin anacığına rabbim acil şifalar nasip eylesin.Biranöce iyileşir inş..
Duygucum hoşgeldin şekerim sorma diyet dikkat hak getire ama sizlere ses vermeden edemiyorum.
Pomocum sanada kolay gelsin epey yogunsun bu aralar.
Daha yazamadığım arkadaşlarım geçmişe bakamadım kusura bakmayın hepinişz iyisinzidir umarım.
Benim gibi olan varmnı_? regl öncesi gözüm dönüyor aç olmasamda midem rahatsızda olsa hep yiyesim var yiyorumda regl sonrası düzeliyorum buda yeni çıktı bir kaç aydır...
merhaba canım
rabbim anneciğine de nerde ne kadar hasta varsa hepsinede şifalar nasip etsin .derdi veren rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka ,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
canım 500 gr iyi valla biz 1er 2şer kilo alırken vermek çok güzel bakalım bende bu hafta biraz sıkıntılıyım tekrar sil baştan rejim ve yaşamsal kararlar aldım...
dün sabah:1 küçük havuç,yarım mandalina,çeyrek ayva
ara:4 adet petibör bisküvi çaya bandım..
öğlen : pırasa 4 kaşık,yarım kase mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeği,yoğurt,salata (salata ve yoğurt küçük kaselerle)
ara:çeyrek ayva
ara:1dilim ekmek ,çeyrek üçgen peynirle
akşam:yarım tabak mantı,2 çatal et sote
ara:1 tabak kavun,1 avuç kakao kaplamalı fındık
not:gün içinde 1 ltreden az su içtim ama 8-10 fincan açık şekersiz çay içtim...
sağoll ercem benimmm canım arkadaşım ne olur cuma dualarından eksik etmeyin inşallah,anacım tez zamanda sağlığına tekrar kavuşur...
çok teşekkür ederim pomocummcok gecmıs olsun karabıber. cok uzuldum ya. ust uste gelmıs. kuzuların hepsı hata ya.
off hiç sorma bende bayramda düzen oturtamadımm yediğim hep etti ama fazla kaçırdımm hemen kilolar gelmişşleylacım teşekkür ederimm .zaten bi kaç kişi aa çok zayıflamışsın deyince tozutuyorumm yiyorum veee ++++ baskülde
hadi bakalım inşallah su kaybı değildir kilodur kaybettiğin
bu arada herkese hayırlı bereketli cumalar olsun
Sınıftakii dolabınn ayağı sallanıyormuşş aslında burda öğretmen hatasıda varrcanımm çok geçmiş olsun .hay allah çok üzüldüm .rabbim şifalar versin .peki okulda o dolap nasıl düşmüş ALLAH korusun daha beter şeyler de olabilirdi .
sağol duygucummmmben ortalarda yoktum yeni geldimmm nasılsın cnm
cnm benimm biz kilodan çok artık halhatır orup nasılolduğumuzu mwerak eden arkadaşlarızzz eskisi kadar aktif değiliz ama birbirmizi bağlandık maşallahhh
güzel allahımşifa versininşallah kolay ve güzelbir ameliyat olur inşallah
çok geçmiş olsun oğluşunada kızınada cnmm allah beterinden korusun
hiç sorma canımm bendede aynı olur aklımdan sütlüü tatlılar muhallebiler geçer dururrCanlarım günaydınlar,
Kontes,m hoşgeldin anacığına rabbim acil şifalar nasip eylesin.Biranöce iyileşir inş..
Duygucum hoşgeldin şekerim sorma diyet dikkat hak getire ama sizlere ses vermeden edemiyorum.
Pomocum sanada kolay gelsin epey yogunsun bu aralar.
Daha yazamadığım arkadaşlarım geçmişe bakamadım kusura bakmayın hepinişz iyisinzidir umarım.
Benim gibi olan varmnı_? regl öncesi gözüm dönüyor aç olmasamda midem rahatsızda olsa hep yiyesim var yiyorumda regl sonrası düzeliyorum buda yeni çıktı bir kaç aydır...
oyyyy geçmiş olsunprensese tez vakitte ayaklansın inşallahh.. maşallahh çokgüzelyaaaa
sağ ol canım benimmmmmerhabalarrrr günaydın
geçen hafta 71 li rakamlardan sonra bu sabah basküldeki rakam 69 800 mutluyum bayramın kilolarından kurtulmaya başladım .iki günde yediğimi iki haftada veremedim .
pomocum yeni topik açmış hayırlı olsun ben çok güzel kiloalar vereceğinize eminim
duygucum sinemaya gidiyomuş iyi eğlenceler canım
ohh yaptın haftalık temizliğini gez bakalım.........
iyi seyirler canım....
günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
aç bu arkadaşınız açççççççççç evde birşey yokk biriniz beni kahvaltıya davet etsinnn yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?