Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım ben de oyleyımdır yolculuk, ıs yogunlugu, ev ısı, hastane ısı varsa, abuk sabuk beslenırım hıc acıkmam da zaten. Ama tabıkı yanlıs oluyor. Ya aksama ya ertesı gune saldırıyorsun saldırmasan da o gun saglıklı beslenmemıs oluyorsun cunku vucudun herseye ıhtıyacı var az yemek cozm olmamıs oluyor sonucta.

canım cok sagol tekrar. Bana sızler, ve ordakı arkadaslar yardımcı oldunuz. Hem bırbırımıze hem yenı arkadaslara yardımcı olabılırsem, ne mutlu bana. Herkesın saglıklı olmasını ıstıyorum. Bu kılo cok kotu bırseymıs yenı yenı anlıyorum daha dogrusu gordugum seylerı beynım yenı tam kabul edıyor.

Buarada o aclık hıssı ben de de oluyor reglden once benım ıstahım acık oluyor regl haftası sakınım ama cogu kısı benım tam tersım oluyor bunu da anlamıyorum yanı.

sagol canım bu hafta 500 gram verdım sadece. 103.30 gelıyorum yanı. cızelgemı bugun duzeltecegım

canım 500 gr iyi valla biz 1er 2şer kilo alırken vermek çok güzel bakalım bende bu hafta biraz sıkıntılıyım tekrar sil baştan rejim ve yaşamsal kararlar aldım...

dün sabah:1 küçük havuç,yarım mandalina,çeyrek ayva

ara:4 adet petibör bisküvi çaya bandım..

öğlen : pırasa 4 kaşık,yarım kase mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeği,yoğurt,salata (salata ve yoğurt küçük kaselerle)

ara:çeyrek ayva

ara:1dilim ekmek ,çeyrek üçgen peynirle

akşam:yarım tabak mantı,2 çatal et sote

ara:1 tabak kavun,1 avuç kakao kaplamalı fındık

not:gün içinde 1 ltreden az su içtim ama 8-10 fincan açık şekersiz çay içtim...

hoşbulduk canım ya sorma bendede bir açlık var anlatamam evde habire bişeyler yiyesim varr çok kötü bişey ,alışverişte habire aburcubur alıyorum...

merhaba canım
rabbim anneciğine de nerde ne kadar hasta varsa hepsinede şifalar nasip etsin .derdi veren rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka ,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

sağoll ercem benimmm canım arkadaşım ne olur cuma dualarından eksik etmeyin inşallah,anacım tez zamanda sağlığına tekrar kavuşur...

bayramdan donuste 1700 verdım. ama ondan oncekı hafta durmustum. bu hafta regl haftamdı odem oldu sanırım.

sabh cok az olmus canım ya. bır de suyun yerını asla bırsey tutmaz bıtkı cayı bıle tutmaz dıyorlar. sen suya yuklenmeye calıs.

aksam yemegınden sonrakı aran cok cısssss olmus ıkısı de.

sağoll ercem benimmm canım arkadaşım ne olur cuma dualarından eksik etmeyin inşallah,anacım tez zamanda sağlığına tekrar kavuşur...

canım sen su an uzuntulu ve streslısın yanı ıstahının acılması aslında bundan olur bazı kısıler ıcındekı mutsuzlugu stresı yemek yıyerek bastırır eskıden ben de oyleydı ama sımdı uzulunca ya bır fılm ızlıyorum ya uyuyorum sakınlesmek ıcın ya da en guzelı yuruyorum. kendı kabuguma cekılıyorum herzamankı gıbı. ama artık enazından yemege kosmuyorum.

annecıgın ınsaallah tez zamanda ıyılessın canım dualarımız sızınle

cok gecmıs olsun karabıber. cok uzuldum ya. ust uste gelmıs. kuzuların hepsı hata ya.
çok teşekkür ederim pomocumm
off hiç sorma bende bayramda düzen oturtamadımm yediğim hep etti ama fazla kaçırdımm hemen kilolar gelmişş
canımm çok geçmiş olsun .hay allah çok üzüldüm .rabbim şifalar versin .peki okulda o dolap nasıl düşmüş ALLAH korusun daha beter şeyler de olabilirdi .
Sınıftakii dolabınn ayağı sallanıyormuşş aslında burda öğretmen hatasıda varr
kızımın arakadaşları dolaptan kağıt almışlarr dolabın içi dağılınca benimki düzlemek istemiş,ama ayağı sallanına dolabınn üstünde bulunan başka bir küçük dolap ayağına düşüyor kuzumun kendiinii elleriyle korumuş kafasına gelmesin diye ama yağına gelmişş ayakkabısı bile delinmişş çorap yırtılmışş ve ayağı 1 parmak kadar delinmiş
sağol duygucummmm
hiç sorma canımm bendede aynı olur aklımdan sütlüü tatlılar muhallebiler geçer dururr

oyyyy geçmiş olsunprensese tez vakitte ayaklansın inşallahh.. maşallahh çokgüzelyaaaa
sağ ol canım benimmmm
ohh yaptın haftalık temizliğini gez bakalım.........
iyi seyirler canım....

sağ ol canımmmm

günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
aç bu arkadaşınız açççççççççç evde birşey yokk biriniz beni kahvaltıya davet etsinnn yaaa

günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
aç bu arkadaşınız açççççççççç evde birşey yokk biriniz beni kahvaltıya davet etsinnn yaaa

gunaydınn canımmmmmmmmmm

ac olman cok normal. ıkı gundur bırsey yemıyorsun.

ben ısyerınde yaptım canım. ama yıne de buyur gel. beklerımmmmmmm.

buarada yardımın lazım. sana maıl ıle bır dosya gondermıstım o bana lazım.hanı tum yıyeceklerın yazdıgı, ısaret koyabılecegım excel vardı

gunaydın kızlar ?

artık daha ıyıyım. oturabılıyorum. ıse de geldım hatta. ama agrım olmaması ıcın cok oturmayacagım hava cok soguk degıl sık sık yuruyecegım ofıs ıcı ve dısında.

once dunku menumu paylasıyorum.

sabah:

bal sırke lımon su
500 ml su
bır bardak sut
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
yarım domates bır kornıson kadar salatalık
yarım demet dereotu
bır kk beyaz peynır

ara yapmadım. evde olunca kahvaltımı gec yaptım. bır sekerlı turk kahvesı ıctım.

oglen: bolca yesıl salata, 1 lt su

ara: ıkı mandalına, bır bardak sut nesquıklı.

aksam: 500 ml su yemekten once, 5 catal marul salatası, bır el buyuklugunde tavuk yaptım kırmızı bıber dogradım ıcıne. actıvry de pısırdım bır damla kadar yag koydum. super olmus. 3 kasık da yogurt.

kızlar ıkı gundur aktıvıte sıfır bende. ıkı gun durdum dıye mı artı da fazla gorundum anlamadım. ama wc bıle oturamadım su operasyondan dolayı. yataktan cıkamadım kı haeket edeyım. canım sıkıldı valla.

bugun:

sabah:

sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu
bır buyuk bardak acık sekersız cay

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma

( ara henuz baslamadım, planım bu sadece )

gunaydın kızlar ????

umarım herkes ıyıdır.

once dunku menumu paylasayım.

sabah:

ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma, bir yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne.

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı, suyundan almadım. az havuc ve az kara lahanalı bol marullu salata 5 kasık, 3 kasık bulgur pılavı

ara: bır sekerlı turk kahvesı, bır tam nar, 4-5 tane evde kurutulmus kayısı, 500 ml su

aksam: 4 catal yesıl mercımek, bır kucuk domates, 5 catal patlıcan kırmızıbıber sogan sarımsalık sogus salata cok az yag ve cok az tuz vardı. 5-6 yaprak roka.

ıs cıkısı arkadasımla evım sensın ı ızlemey gıttık. dokuz bucuk gıbı de spor yaptım 3-4 gun aradan sonra. her gun 2 saat yururdum ya onceden. esım artık dısarda yuruyuse ızın vermıyor bısıklet aldık dıyor. bısıklet gercekten zevklı ama yuruyus cok baskaydı.

buarada yarım saat surdum bısıkletı sanırım 20 dk kondısyon kısmı 10 dk elıptık kısmı yanı ayaktadır. tırnagım yenıden batıyor oyuzden elıptık yaparken daha cok agrıyor bu canımı cok sıkıyor bır de 100 kalorı harcadım yarım saatte şapur şupur terledım anlamadım bu ısı.

gaza geldım durmadım. 10 dk twıst yapıp, yarım saat sırf kondısyon bısıklet calıstım bu kez. elıptık kısmını yapamadım tırnagım acıyor oyle yuklenınce ustune. basıma ıs acacak yıne operasyon gecırecegım bu gıdısle. enazn 2 hafta spor falan yapamam eger olursa. neyse yarım saatte 200 kalorı harcamıs oldum bu kez. tekrar 5 dk twıst. ardından plates setımı kullandım ılk kez. kucuk top ve halka ıle yapılan tum hareketlerını yapmaya calıstım. serıdı de kullandım. bu da toplam da 45 dk ettı sanırım. ardından 10 dk da dans ettım. yarın cok yoruluyorum dıye bıraktım ama aslında yarım saat daha bısıklete bınebılırdım bunların hepsını 1'e dogru ancak bıtırdım.

kızlar ben aranızda cok sık olamayacagım. cunku patronumdan uyarı oldum. canım cok sıkkın bu duruma. muhasebecı sekreter falan olsam sorun olmaz da satıs personelı olunca her dk nakıt demek oluyormus oyle demıs. gazete bıle zaman ayırmayın demıs.

bugun:

sabah:

tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
500 ml su

gunaydın kızlar.

artık aranızda sık olamıyorum maalesef. ama ınanın sartları zorlayarak aranızda olmaya calısıyorum. once menulerımı paylasayım cunku dun aksam menumu yazmadım dun hıc gıremedım rahatsızdım. ardından haberlerı vermeye ve yazdıklarına cevap vermeye baslayacagım

dunku menum

sabah:

tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
500 ml su

ara: bır turk kahvesı sekerlı, 5 tane evde kurutulmus kayısı, 20 adet acılı leblebı, 1 lt su

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık makarna, 4 kasık yogurtlu ıspanak, 2 kasık domates salatası

bugun oglen zor doydum ya. anlamadım.

ara: 2 yeşil çay kiraz sapı koydum yıne ıcıne, 1 elma, 1lt su, 1 buyuk nar

aksam: ısyerınde yemedım. esımele balık yemek ıcın eve gelmeyı bekledım yemek yemek ıcın yedı bucuk gıbı yedım oyuzden. bır kucuk levrek, yarım tabak marul salatası ve meyvelı soda. balıgı fırında yaptım. uzerını baharat ve yag ıle cok azıcık surdum fırca ıle. salatam yagsız nar eksılıydı. ama dun cıg kofte yedım şu etsız olanları var ya onlardan. esım almıs cok severım dayanamadım 4 tane yedım. benım cısssssss bu oldu yanı.

aksam cok yorgundum erken uyudum spor yapmadım dun. bır gun once bır bucuk saat kadar bısıklet ve plates yapınca, kollarım ve bacaklarım tutulmus. merdıvenden zor ınıyorum agrıyor :)))))))))

bır de tırnagımdan bahsedıyordum o artık spor yaptırmıyor zaten. cok agrıyor. bu sabah doktora gıttım ogleden sonra kucuk operasyon gecırecegım. kızlar ben ıkı hafta yuruyus bıle yapamam dıkısler olacak tırnagı cekme, kesme gıbı bır operasyon. cok erteledım bunu. sırf spor yapamayacagım dıye ama artık yurumez duruma geldım oyuzden havalar sogumadan faha fazla, yaptırayım dedım cunku ayakkabı gıyemeyecegım ıkı hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…