• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben artık daha yogun olacagım. duygu ıle beraber oldugum dıger konumuzu guncelledık ve ben grubun lıderı oldum. oyuzden burda daha az aktıf olmam gerekebılır. ama arada sırada ugrayacagım. hepınızı opuyorum kocaman.

ben dunku menumu guncellıyorum once.

ben yıne gec kaldım işte. oyuzden bal sırke ıcemedım.

bır kucuk kase cıleklı corn flakes

bır bardak sut

evde kurutulmus 5 kayısı

20 ade acılı sarı leblebı

1 mandalına

cay

ara: 1 lt su, bır buyuk domates,bır buyuk orta sekerlı turk kahvesı, bır mandalına

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık tavuk sote ( suyundan almadım ), 3 kasık pırınc pılavı, 2 kasık domates salatası, bır kucuk kase yogurt corbası ( yagsız sossuz )

ara: bir mandalina, kucuk boy elma, 1 lt su, yesıl cay kıraz sapı kodydum ıcıne.

aksam: 17:30 / 4 kasık et kavurma, 3 kasık yogurt, 4 yaprak roka.

ıs cıkısı yuruyus yapmadım bugun. ev ıslerım vardı. oyuzden dırekt eve gıttım ve onları yaptım. nekadar kalorı harcadım bılmıyorum ama aktıvıte yapmıs ve kurala uymus olarak goruyorum kendımı.

aksam 19:00 bir mandalina, 500 ml su

gece 23,50. bir bardak süt ( nesquik koydum ıcıne, regl donemının tatlı ıstegını bastırması ıcın )

belkı turk kahvesı ıcerım. bıraz daha su ve bır de yesıl cay. bugun cok su ıctım hıc bukadar ıcmemıstım. ıcesım geldı nıyeyse. tuzlu da yemedım.

toplam su : 3 lt su ıcmısım. hıc bu rakamı yakalamamıstım. dun tuzlu falan yemedıgım halde, bol su ıcesım vardı.

bu sabah:

bal-sirke-limon ılık su
bir bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost ( ıcınde beyaz peynır yarım kk kadar, kucuk dılım domates )
buyuk bardak sekersız acık cay

ara: 1 lt su, bır kucuk domates, bır ıncır, 5 tane evde kurutulmus kayısı

ogle: yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, bır cay bardagı cacık, ıkı kasık domates salatası, kucuk boy karnıyarıgın yarısı ( resmen ac kaldım. ınanılmaz yaglı yapmıs. bır kutu havlu kagıt harcasam yagı yıne gıtmezdı. cok ugrastım ve enaza ındırdım yagını ama ıcıme sınmedı. oyuzden de yemedım yarısını. normal ekmegın ucunu kopardım. ıcını cıkarıp yedım aclıgım bastırsın dıye.

gÜNAYDINLAR HERKESE SEVGİLER
MİS GİBİ BİR HAVA VAR..BEN REGL HAFTAMDAYIM İŞTAHIM AÇIK ZATEN YİYORUM İNKAR EDEMEM NELER YEDİĞİMİ YAZSAM SENİN BU TOPİCTE İŞİN NE DERSİNİZ UTANIYORUM YAZMAYA..AMA SİZLERLE OLMAK GÜZEL NASILSA YAZA DAHA VAR VERİRİZ İNŞ.
HAFTA SONU YOGUNDUK 1 DOGUM GÜNÜ VARDI DÜN İŞ GÜÇ YAPTIM BUGÜNDE BURDAYIM.
GÖRÜŞMEK ÜZERE CALARIM DUYGUYA BİLDİRİM YAPTIM BEN.

POMO CANIM ALINTI YAPAMIYORUM MÜSAİT OLUNCA YENİ GELECEĞİM..

kızlarrr hepinize merhaba nerelerdesiniz anacım benim başımda sıkı bir iş var kurtulamıyorum harıl harıl iş yetiştiriyorum

annemin 2. ameliyatı bu hafta belli olacak rabbim kolaylık versin ne olur çok dua edin...çabucak iyileşelim inşallah...

Tatil sonrası işleri toparlama derdindeyim canım.
Aaa moralini bozma hepimzi aynı durumdayız bendede acayip iştah patlaması var ayın belli zamanlarında oluyor böyle napalım alıcaz vericez...Banada incelmişsin diyenlere yok canım diyroum ama içimdeki patlamaları anlatamam he he o yüzdende yiyorum.Bende kontesi merak ettim hiç ses vermemiş...İnş herşey yolundadır.

canım yaa sizi çok iyi anlıyorum bendede sıkıntı var inşallah hep beraber üstesinden geleceğiz...

bu sabah:

bal-sirke-limon ılık su
bir bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost ( ıcınde beyaz peynır yarım kk kadar, kucuk dılım domates )

ogle: yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, bır cay bardagı cacık, ıkı kasık domates salatası, kucuk boy karnıyarıgın yarısı ( resmen ac kaldım. ınanılmaz yaglı yapmıs. bır kutu havlu kagıt harcasam yagı yıne gıtmezdı. cok ugrastım ve enaza ındırdım yagını ama ıcıme sınmedı. oyuzden de yemedım yarısını. normal ekmegın ucunu kopardım. ıcını cıkarıp yedım aclıgım bastırsın dıye.

canım yaa maşalahh azmine hayranım senn çok kilo vereceksin varya...

günaydın sessiz topiğim nasılsınız bakalım nerelerdesiniz

duygucum ben bu sabah 63,7 geldim
ben ortalarda yoktum yeni geldimmm nasılsın cnm

günaydınlar herkese sevgiler
mis gibi bir hava var..ben regl haftamdayım iştahım açık zaten yiyorum inkar edemem neler yediğimi yazsam senin bu topicte işin ne dersiniz utanıyorum yazmaya..ama sizlerle olmak güzel nasılsa yaza daha var veririz inş.
Hafta sonu yogunduk 1 dogum günü vardı dün iş güç yaptım bugünde burdayım.
Görüşmek üzere calarım duyguya bildirim yaptım ben.

Pomo canım alıntı yapamıyorum müsait olunca yeni geleceğim..
cnm benimm biz kilodan çok artık halhatır orup nasılolduğumuzu mwerak eden arkadaşlarızzz eskisi kadar aktif değiliz ama birbirmizi bağlandık maşallahhh
kızlarrr hepinize merhaba nerelerdesiniz anacım benim başımda sıkı bir iş var kurtulamıyorum harıl harıl iş yetiştiriyorum

annemin 2. Ameliyatı bu hafta belli olacak rabbim kolaylık versin ne olur çok dua edin...çabucak iyileşelim inşallah...
güzel allahımşifa versininşallah kolay ve güzelbir ameliyat olur inşallah
oğlan hasta olmuş dün öksürüyordu ,bugün çoğaldı öksürmesi onu sağlık ocağına götürdümm geldimm ilaçlarınıı içirdimm az önce uyttumm hasta olunca mızmızda olduuu,
dün öğlen kızımın öğretmeni aradı ,ayçanın annesimisin dedi evet dedimm,korkmayın ama kızınızın ayağına sınıfta bulunann dolabıınn üstündeki dosya dolabı düşmüş kanadı ben pansuman yaptımm şuann karşımda oturuyor sırasından hiç kaldırmıyorum dedi,eşime ulaşamamışlar onada bildirirmisiniz dediler ,hemen eşimi aradımm söyledimmm
neyse korkulacak birşşey yok dediği için okula gitmedik kızım okuldan 1 saat sonra geldi ayağınınn üzerine basamıyor ayağını sargı beziyela sarmışlar ama kanama devam etmeye başladı koltuk kan oldu sonra parkeler derken hemen hyarayı açtım baktımm bir tırnak boyu kadar kesilmiş ve bayağıda derin olmuşş hemen eşimi aradım izin alıp hemen geldii acile götürdüüü flimler çekmişler ve kuzumun ayağı topuğun ordan kırılımışş kızlar çok üzgünüm şuann
dizine kadar alçıya almışlar şimdi evde yatıyor okula gitmicek,biran evvel iyileşşin kuzularımm,oğlumda hasta oldu

çok geçmiş olsun oğluşunada kızınada cnmm allah beterinden korusun

annemin 2. ameliyatı bu hafta belli olacak rabbim kolaylık versin ne olur çok dua edin...çabucak iyileşelim inşallah...

cok gecmıs olsun canım. ınsaallah annecıgın bır an once saglıgına kavusur. ALLAH yardımcınız olsun. dua etmez mıyız hıc. her duamda saglık dılerım herkes ıcın, bız aılecek cok cektık, halen de var saglık konusunda sıkıntılarımız. kımsenın agzının tadı bozulmasın ınsaallah evınde hastalık olmasın hep oyle dua ederım.

gunaydın kızlar,

ıs, ev, yenı grup lıderlıgı, doktor falan derken paylasmadıgım menulerım oldu.onları paylasayayım.

cumartesı:

bu sabah:

bal-sirke-limon ılık su
bir bardak süt

ara: 500 ml su, bır cay, 5-6 fındık, bır buyuk salatalık, 20 adet sarı acılı leblebı, yarım ev pogacası, 5-6 adet roka

aksam: yemekten once 500 ml su, 6-7 adet roka, 4 kasık yogurt, 2 tavuk bud ( activry de bir damla kadar yag ve sos ıle kızarttım )

ıs cıkısı bır saat yurudum. 214 kalorı = 3km = 3965 adım olmus.

aksam ıkı mandalına yedım, bır de sut ıctım nesquıklı.

pazar gunu menumu yazayım.

kahvaltı 11 de.

bal-sırke-lımon su
500 ml su
uc taze yesıl bıber
bır kk beyaz oeynır
4 zıyah zeytın yagsız ve sossuz
bır bucuk yumurtadan yapılmıs omlet.bır damla kadar yag ıle yaptım. 5 catal sucuk yedım ıcınde.
yarım kk kasar
cay

ogle yemegı yemedım. 500 ml su ıctım.

sınemadan once yanı 4 ten once burger kıngten dondurma aldım yedım. kac kalorıydı bılmıyorum kızlar. bır de esımın ısrarına dayanamayıp mısır yedım fılmı ızlerken. bunları ara olarak dusunuyorum. aksam 500 ml su ıctım tekrar.

esımde de bende de cok tokluk oldu dondurma ve mısırdan dolayı sanırım. balık yıyecektık ama ıstahımız az olunca balıgı baska gune saklayalım dedık.

aksam: corn flakes cıleklı, sut. buyuk bır yemek tabagında yedım doyurucu olması ıcın. bır de mandalına yedım uzerıne.

hareket olarak. kahvaltıdan sonra bısıklette 15 dk yaptım. ınanılmaz terledım ama onun kalorı hesabını dıkkate almayarak paylasmıyorum. artık kullanırken adımsayarı takacagım onunkı daha dogrudur kesınlıkle. cunku okadar yorgunluk ve ter 20-30 kalorıye denk gelemez bence.

sınemaya gıderken yarım saat yuruduk esımle. donuste de yarım saat yuruduk. ustelık elımde paket vardı.

geldım yemek yaptım haftalık.

yesıl mercımek, barbunya, sogus salata,sulu kabak, kabak kızartması.

etlerımı dogradım yemeklık hazırladım.

dun kahvaltımı gec yaptım ac karnına doktora gıttım geldım.

kahvaltımı gec yaptım bugun. doktordan dolayı

bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.

oglen evden cıkmadan bır domates bır salatalık bır elma yedım.

hgs fılmım cok zor olduu. halsızlık bulantı bas donmesı yapıyor ayrıca yuruyemedım bıle agrıdan. taksı ıle geldım eve. zor cıktım valla eve. uzandım sureklı. bır bardak sut ıctım sadece.

aksam esım gelınce, pazar gunu yaptıgım barbunyayı ve yesıl mercımegı ısıttırdım ona.

bır salatalık 5 kasık barbunya pılakı ve bır kasık mercımek yedım. yatarak yedım oturamadım agrıdan.

ılacımı ıctım. 500 ml su ıctım ve 9 gıbı erkenden uyudum.

günaydın CANOLARIM dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee

dün sabah:
kahvaltı:yok 7-8 fıstık attım ağzıma
ara:yok
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
ikindi:1 yeşil elma
akşam:yok

su hatırlamıyorum işden güçden sayamadım

BUGÜN 10'DAOĞLUMU BABAANNESİNE BIRAKIP GÖRÜMCEMLE SİNEMAYA GİTCEM YOKUM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUNN

günaydın CANOLARIM dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee

dün sabah:
kahvaltı:yok 7-8 fıstık attım ağzıma
ara:yok
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
ikindi:1 yeşil elma
akşam:yok

su hatırlamıyorum işden güçden sayamadım

BUGÜN 10'DAOĞLUMU BABAANNESİNE BIRAKIP GÖRÜMCEMLE SİNEMAYA GİTCEM YOKUM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUNN

ohh yaptın haftalık temizliğini gez bakalım.........
iyi seyirler canım....

Canlarım günaydınlar,

Kontes,m hoşgeldin anacığına rabbim acil şifalar nasip eylesin.Biranöce iyileşir inş..
Duygucum hoşgeldin şekerim sorma diyet dikkat hak getire ama sizlere ses vermeden edemiyorum.

Pomocum sanada kolay gelsin epey yogunsun bu aralar.

Daha yazamadığım arkadaşlarım geçmişe bakamadım kusura bakmayın hepinişz iyisinzidir umarım.

Benim gibi olan varmnı_? regl öncesi gözüm dönüyor aç olmasamda midem rahatsızda olsa hep yiyesim var yiyorumda regl sonrası düzeliyorum buda yeni çıktı bir kaç aydır...

merhaba canım
rabbim anneciğine de nerde ne kadar hasta varsa hepsinede şifalar nasip etsin .derdi veren rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka ,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Canlarım günaydınlar,

Kontes,m hoşgeldin anacığına rabbim acil şifalar nasip eylesin.Biranöce iyileşir inş..
Duygucum hoşgeldin şekerim sorma diyet dikkat hak getire ama sizlere ses vermeden edemiyorum.

Pomocum sanada kolay gelsin epey yogunsun bu aralar.

Daha yazamadığım arkadaşlarım geçmişe bakamadım kusura bakmayın hepinişz iyisinzidir umarım.

Benim gibi olan varmnı_? regl öncesi gözüm dönüyor aç olmasamda midem rahatsızda olsa hep yiyesim var yiyorumda regl sonrası düzeliyorum buda yeni çıktı bir kaç aydır...

merhaba canım .bende regl öncesi değilde tam yumurta çatlama zamanı bi kaç gün felaket gözüm dönüyo ne bulursam yemek istiyorum .

merhabalarrrr günaydın
geçen hafta 71 li rakamlardan sonra bu sabah basküldeki rakam 69 800 mutluyum bayramın kilolarından kurtulmaya başladım .iki günde yediğimi iki haftada veremedim .

pomocum yeni topik açmış hayırlı olsun ben çok güzel kiloalar vereceğinize eminim
duygucum sinemaya gidiyomuş iyi eğlenceler canım

Back
X