- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.801
iyi yapmışsın hep beklerizzz geçkalkınca öyle olutyor el ayak tutmuyor ee boşa dememişler erken kalkan yol alırr
ben de içimden kahvaltı yapmak gelmiyorsa hastaysamm halim yoksa k feleks yiyorum senin yediğini bilmiyorum yorum yapamıcam ama mecbur olmadıkça yeme onları bendemecbur oldummu yiyorum
hoppp hesap yok senin durumun farklı kimseyle kıyaslama metabolizman yavaş biz senle ne anlaştıkyavaş ama sağlam adımlarla ilerlicez bazen kg durcak bazen artık olcak ama yenilmek yok 300gr 500gr gitcek yavaş yavaş bakmışsın totalde 5kg olmuş umutsuzluğu sanayasaklıyorum
yk cnm ben bu topiği daha bugn gördüm bikaç tandıdık nick görünce durdum..cnm dondurmann 3 toptn fazalsı zarr bunu ii bil..haftada 1 kere ye bence her gn yeme...
ödem olabilr onu en ii sen anlarsın cnm..mesela çorap giydn zmn bileklerinde ve bilk üzrnde çorabn izi çıkıyorsa ödem vr demktir..yeşil çayını ihmal etme gnde 2 3 fincan iç..
asla idrarının renginin koyu olmasına izin verme..koyu olursa (diyet döneminde)verdin kilo yağdan değil kastan kaybediyorsun demektir..sıck suyu çay gbi bol bol tüket..dereotunu yğurtla düketebilrsin..eğer ailende göğüs kanseri göğüsle ilgili bir hastalık yoksa keten tohumunuda tüketebilsin cnmm..
heee bir de bak ne dicem sana mesla spor yaptın ya da yürüyüş koşu vs..başlamadan önce bir tartıl bir de bitince tartıl..eğer bitince daha fazla çıkıyorsa 100 200 gr gbi ozamnda ödem vr demktir..hemen yeşil çay içç..terledimiz zmn yağ yakılıyor diye bir şey yok..vücut ısınıyor.ısındığı zmn kilo verimi artıyor ama terlemek vücttaki su tuz ve minellerin dışrı çıkması demek..bol bol su ve maden suyu soda kullnalımki vücut hem ödem yapmasın hemde eksik kalmasınn
öle valla cnm ..miğdem bile cayır cayır yanıyorrrr.ben gidimde en isimi çay yapim kendimeee
ben de içimden kahvaltı yapmak gelmiyorsa hastaysamm halim yoksa k feleks yiyorum senin yediğini bilmiyorum yorum yapamıcam ama mecbur olmadıkça yeme onları bendemecbur oldummu yiyorum
hoppp hesap yok senin durumun farklı kimseyle kıyaslama metabolizman yavaş biz senle ne anlaştıkyavaş ama sağlam adımlarla ilerlicez bazen kg durcak bazen artık olcak ama yenilmek yok 300gr 500gr gitcek yavaş yavaş bakmışsın totalde 5kg olmuş umutsuzluğu sanayasaklıyorum
canım yaa evet ben sizin yaptığınızda da sirke var zannediyordum o yüzden koydum.Meğer sizinki sadece bal limon ılık suymuş
şimdi kafam şeye takıldı acaba ona kattığımda bir zararı olur mu?kilo vereyim derken almayayım bide fazla fazla kalori
düşünme olumsuz düşünmekyok azama sağlam gitcekben ıkı gundur oyle yaptım kahvaltımı ama pazartesı ekmeklıydı ıste. gecen haftada bırkez olmustur belkı corn flakes ya da hıc. ama ondan daha oncekı hafta daha cok olmustu corn flakes ıle kahvaltı.
hımmmm tamam hesap yapmyorum :))))))) metobolızmam yavas, masa bası ıs, hap,ayak da cok saglam sayılmaz. bakalım bunlara ragmen olacak ıns ıstedıgım gıbı hersey :))))) umutsuz degılım, cok umutluyum. hedefe ulasamazsam, basarısız sayılmaz mıyım dıye dusundum sadece.
cnm ben ikisnidedeniyorum ılıksu-elma sirkesi-bal yada ılık su-limon-bal ikisinide deniyorum mide hastalığı olan elma sirkesini denemesinsavas benımkı ve duygununkın de sırke var. ben ılk hafta sırkelı yapamam dıye dusunup yapmadım ama 5 gundur falan sırkelı ıcıyorum.
düşüne olumsuz düşünmekyok azama sağlam gitcek
cnm ben ikisnidedeniyorum ılıksu-elma sirkesi-bal yada ılık su-limon-bal ikisinide deniyorum mide hastalığı olan elma sirkesini denemesin
yk cnm ben bu topiği daha bugn gördüm bikaç tandıdık nick görünce durdum..cnm dondurmann 3 toptn fazalsı zarr bunu ii bil..haftada 1 kere ye bence her gn yeme...
ödem olabilr onu en ii sen anlarsın cnm..mesela çorap giydn zmn bileklerinde ve bilk üzrnde çorabn izi çıkıyorsa ödem vr demktir..yeşil çayını ihmal etme gnde 2 3 fincan iç..
asla idrarının renginin koyu olmasına izin verme..koyu olursa (diyet döneminde)verdin kilo yağdan değil kastan kaybediyorsun demektir..sıck suyu çay gbi bol bol tüket..dereotunu yğurtla düketebilrsin..eğer ailende göğüs kanseri göğüsle ilgili bir hastalık yoksa keten tohumunuda tüketebilsin cnmm..
heee bir de bak ne dicem sana mesla spor yaptın ya da yürüyüş koşu vs..başlamadan önce bir tartıl bir de bitince tartıl..eğer bitince daha fazla çıkıyorsa 100 200 gr gbi ozamnda ödem vr demktir..hemen yeşil çay içç..terledimiz zmn yağ yakılıyor diye bir şey yok..vücut ısınıyor.ısındığı zmn kilo verimi artıyor ama terlemek vücttaki su tuz ve minellerin dışrı çıkması demek..bol bol su ve maden suyu soda kullnalımki vücut hem ödem yapmasın hemde eksik kalmasınn
savas benımkı ve duygununkın de sırke var. ben ılk hafta sırkelı yapamam dıye dusunup yapmadım ama 5 gundur falan sırkelı ıcıyorum.
ebn önceden 6 öğün diye kasıyordum kendimi.. ama şimdi öle kasmıyorum sadece ekmek yemiyorum..tatlı yemiyorum..tuzu azalttım..ztn yedim yemklerdeki tuz yetiyor..şekeride meyvlerimden alıyorum..mesala bak bugn öğlen yemeğinde 4 yk kaşığı barbunya 1 kepçe cacık 4 yk bulgur yedm ama o bulgur pilavı bana fazla geldi ölüyorum sanki....kendini diyette oldunu unut..sağlıklı beslenyorum de..inn bana sana dönüşü çok ii oluckk..yeşi çay kiraz sapı çokk ii...ben nerdeyse bır aydır cok dıkkatlı yapıyorum bunları tskler. ve zaten odememım var cunku agır bır hormon ılacı alıyorum. ben haftada bırkez bıle yememeyı dusunuyorum dondurmayı, sabredebılırsem.
ama ıdrar olayını bılmıyordum, kontrol etmelıyım bu cok ıyı oldu. hımmm buaralar hem cok acık oldugunu farkettım, su gıbı nerdeyse. cok su ıcıyorum ondandır dıye yorumlamıstım kendı kendıme.
dereotu borek de falan severım, pek yedıgım bırsey degıl ama tavsıyenı denerım, zaten az yogurt yıyen hatta sevmeyen bırıyımdır zorluyorum.
ben spordan once tartılmıyorum. sabah uyanınca tartılıyorum. eve gıderken spor yapıyorum. eve varınca tartılmıyorum nekadar yurumus olsam da, gun boyu sıvı katı tuketımım oldu dıye. ısyerıne getıremem tartımı halıyle ama dedıgın şeyı yapabılsem saglıklı bır kontrol yapabılırım. evde spor yaptıgım gunler olursa, ozaman deneyelım bakalım.
su enaz 2,5 oluyor sadece bugun nıyeyse ne ara ogunumu yapabıldım ne su ıcebıldım sımdıye kadar 500 ml dısında. degısık bır tokluk hıssı var. soda ıctım ogle yemegınden sonra zaten. sımdı de bır 500 ml su, bır yesıl cay ve cevız-badem yapayım dıye dusunuyorum. yesıl cay bugun ıcmedım, normalde ıkı kez ıcıyordum, ıcıne odem ıcın kıraz sapı da koyarım sımdı. bazen sade ıcıyorum bazen boyle karıstırıp.
yenı seyler ogrendım cok tsklerrrrrrr
sağol cnm benm....gel beraber olsunnafiyetolsun benimiçinde iç
hadi yaa bak ben bu ödem oalyını bilmiyordum.Bende haftanın en az 2*3 günü çorabın izi ayağıma çıkar hatta bazen resmen çöker.Bu olduğu zaman yeşil çaymı içiyoruz doğru mu anlamışım
cnm hemen değil..yeşil çayı haytından eksik etme ister sallmasını ister demlemesini..atıyorum dışrı çıktın arkdşlrınla orda kol içolr meyve suyu sen yeşil çay iste..olmadı adaçayı rezene ya da meyve çayları iste..hee siyah çayı çok seviyorum diyorsan kesinlikle açık veee limonlu ve şkersiz iççç..(ÇAY ÖDEM YAPAN ÖNEMLİ FAKTÖR)HERKESTE OLCK DİYE BİR ŞEY YOK kiminn vücudu müsait oluyor...hadi yaa bak ben bu ödem oalyını bilmiyordum.Bende haftanın en az 2*3 günü çorabın izi ayağıma çıkar hatta bazen resmen çöker.Bu olduğu zaman yeşil çaymı içiyoruz doğru mu anlamışım
güzel paylaşımiçin tşk ederizzzz çok güzel bilgiler bunlarr
sen benim yaptığım hatayıyapma zaten metabozlizman yavaş yemezseniyice yavaşlarrr vucudun enerjiye ihtiyacı varya duygu senın ıstahsızlık bana gectı sanırım.
oglen zorla yedım, yemegı sevmedım ondan.
sebze yemegım var kabak ve patlıcan ama ıcımden gelmıyor aksam yemek. ama pazar gununden berı aksamları sebze yemegı de yemedım. bılmıyorum kafam karıstı.
pazar tavuk yedım, pazartesı kofte, dun tavuk.
bugun ıstahım yok, ıstahlıgın arkasına sıgınmama sebep olur sebze yemegı dıye dusundum, az yerım aksam ve yarın saldırırsam dıye de endıselendım
hımmm sen bizimtoipiğe gel hep yaaaebn önceden 6 öğün diye kasıyordum kendimi.. ama şimdi öle kasmıyorum sadece ekmek yemiyorum..tatlı yemiyorum..tuzu azalttım..ztn yedim yemklerdeki tuz yetiyor..şekeride meyvlerimden alıyorum..mesala bak bugn öğlen yemeğinde 4 yk kaşığı barbunya 1 kepçe cacık 4 yk bulgur yedm ama o bulgur pilavı bana fazla geldi ölüyorum sanki....kendini diyette oldunu unut..sağlıklı beslenyorum de..inn bana sana dönüşü çok ii oluckk..yeşi çay kiraz sapı çokk ii...
bak cnm ne dicem hani sen kolay adet olmuyorsunya. ben
2 tutam yeşil çay
2 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
5 top karabiber
1 çubuk tarcın
2 tutam biberiye
1 tutam kekik..
bunları demle...3 bardak suyla...
bu hem hormnları düznliyor hemde sökücü hemde ödem için çok ii
sağol cnm benm....gel beraber olsunn
valla çokgüzelsin gözümgönlümaçıldı tam karabiberrr maşallah diyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?