ben aylardır regl olmadım, bakalım nasıl olacak ? ıstahım cok guzel, umarım bozulmaz. gunde ıkı dılım ekmek ya da hatta bazen hıc yemedıgım oluyor, mesela ıkı gundur yemedım. ıns ozaman ekmege atılmam oyle. tuz ıle de aramız ıyı bakalım ama buaralar bır ıkı kucuk tursu yedım mesela. umarım tursu ıstegım de artmaz. tatlı canım cok cekmez oyle.ama bakalım nasıl olacak. cok cok dondurma yerım ve yururum dıye dusunuyorum o donemde.
sutlac yapmaya usenıyorum ya, 5 yılda bırkez yaptım sanırım.
ok dereotu ve maydonıoz cıgden yıyeyım enıyısı.
turk kahvesı benden uzak dursun, sutlu ıcemem ben, sekersız de ıcemem.
dondurma ve sutlu tatlı dıyetısyen bana da vermıstı evet. ben uzak duruyorum, odul falan yapmak ıstemıyorum alısmamak ıcın.
hareketlerımı takıp edıyormusun bılmıyorum, gecen haftadan berı pazar harıc sanırım, her gun yurudum. gun boyu 4000-7000 arası oluyor gunluk. ama yeterlı mı bılmıyorum ıste dıyet ıcın. normalde bu hareketın 200 adımlıgını atıyordum belkı gunluk.
45 gun kalmıs bayrama.7,6 kılom kalmıs hedefıme, acaba verebılır mıyım dıye merak edıyorum ?
buarada ben dun sabah tartıldım, bıldırım yaptıgım kılomdan az geldım 300 gram, bugun tartıldım bıldırımden 300 gram fazla geldım. boyle mı olur bu ? yoksa ben de bırseyler mı oluyor odem toplama gıbı ?