- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.421
söz size ve bende bir gün zayıflarsamm resim koyacağımmm
oğlumuu doğurduğumda ne kadar çirkinleştiğimii göreceksinizzz
sonra zayıf halimii inşlallah
ama zayıflamadan artık resim yokk
öncekii koyduklarımm eski zayıfladığımla ilgiliydi
orda duruyormukii onlar silindi diye biliyorumm şu yeni eklediklerim değill değilmii canım eğer onlarsa tek benim olduğumuu buraya koyabilirsinnn
şişko ve zayıf olarakk
hatta oraya ne yüklemişim unuttumm pijamalıı bir resimdi sankiii
annem uzakayınvalideme düşündüm bırakmayı çokda iyibakar ama olmuyor onsuz kutlama yapamam zaten birlikteliğin en büyük kanıtı
olmaz kız düşünüyorum oolMADIMI eksikolurum kutlama olmak'dAN ÇIKAR bir an önce onu aLMAya gitmek isterim neyse 1 saatekadar eşim evde olur daha hiç birşey yapmadımm
haklısın canım
kış gelsin hele bulursun sen bir formul..
Evde akşamları ufak tefek sporlar yaparsın duygu gibi eve spor aletide alabilirsin.Ben çok istedim ama ses olur diye vazgeçtim.
ya bız alısmısız canım ozgur olmaya, sımdı kutlama yaparken eskı gunlerdekı gıbı olamazsın gıbı dusundum. oyuzden demıstım, annelıgı de cocuklu kutlama yapma ıstegını de anlayamadım halıyle. ne bılıyım, bebegım olsa da aynı dusuncede mı olurum acaba ? ozgur olmaya cok alıstımm.annem uzakayınvalideme düşündüm bırakmayı çokda iyibakar ama olmuyor onsuz kutlama yapamam zaten birlikteliğin en büyük kanıtı
çok iyi gidiyorsunn sen artıkk
eşinide okudumm senin için birşeyler yapması sana uyum sağlaması çok güzell
benım kosu bandım var ama satıo bısıklet alacagım.
Olsun canım bu 1 ayda o 5 kilodan kurtulacaksın gör bak...
Aman canım o kadarda takılı kalma başka şeylerle ilgilen bence.diyette oldugu aklıma geldikçe tartıya çıkıpğ aynaya bakasım geliyor.mesela benim.diyeti unutmak en güzeli..Kız işten atılmayasın diyet sevdasına Allalh korusun. :))))
sagol canım. valla super destek verıyor. şaştım kaldım bu ıse. hayatta yapmazdı yemek yardım etmeye bıle dogru durust. gecen hafta ıkı gun yemek yaptı bıze, dusun yanı
evet ne 5 kılosu, nerdeyse yanında bir 0 ile gidecek kılolarım ınsaallah.
yok atılmam da , yarından ıtıbaren cekı duzen verecegım. aslında bugun oglene kadar duracaktım. karar almıstım, cızelgeye kafayı takınca aksama kadar durmus oldum ya
çokacilcvp köfteninyanında patates kızartmasımı yoksa patates püresimi
çok iyi gidiyorsunn sen artıkk
eşinide okudumm senin için birşeyler yapması sana uyum sağlaması çok güzell
Nazar degmesin aman ha.Bak eşinde senin mutlulugun için elinden geleni yapıyor..
tamam işte koşu bandını kullan sende kışı birkaç aylık.
evet valla nazar degmesın. saskınım sormayın. ben senı herzaman begendım ama artık yaslanınca saglık problemlerın olmasından cok korkuyordum dıyor. oyuzden sana tum destege hazırım dıyor
kızlar öncelikleçoktşk.ederimmm çifter çifter yıl dönümümü kutladınızzz hepimizin evindeki huzur sevgi daimolsun hnepimize nice yıllar olsunn...
gelelim bugüne malum kuzey yani onsuz düşenemiyorumyıl dönümü çünki sevginin en büyük kanıtı amaonunlada zorolucak düşündüm eşimin arabasız gitmeside açıkçası etki olmadı desem yalanolur.vazgeçtim ufacık çocukla arabasız olmuyor,yemek yiceğimizyerde 5 dk sonra sandalyeden inmek isticek sohbet edemicez sonuç hızlı ye ve eve dön göze alamadım bunu bende çıkardım buzlukdankıymayı,aradım özsütü 2 dilimpasta sip. ettim altını çiziyorum 4yada 6 kişilik değil (eepastasızolmaz ağzımızın tadıyla girerim birbirmize yedircez)) şimdi gideyim markete aparetifler alayım güzel bir sofra hazırlayım,bu arada eşimin hediyesi tefal actifry almış artık daha sağlıklı patates,tavuk ,köfte yicez bu alet resmen mucize o kadar söylüyorum tavsiyede ediyorum.neysee kızlar gideyim köftenin yanında daha ne yapabilirm onudüşüneyim öptümmmmmmmmmm çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?