Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

4 gözle bekliyoruz canım resimlerini..

yok ya ne pıjamalı resım. Pembe takım elbıselı ıkı resmın var. Sısman oldugun halın. Bır de zayıflamıs yesıl elbıselı halın var. Bır de hayvanat bahcesı gıbı bırseyın onundesın. En zayıf halın. Super gorunuyorsun. Kot var, sıyah yazlık topuklu ayakkabı, lıla renk gıbı spor ceket.

Bak aklıma yazmısım resmen. Okadar cok baktım kı :)))))))

sorun bakacak kimsenin yoklugu değil canım çocugunsuz olmuyor yapamıyorsun aynı ben anlıyorum seni....biz bodruma giderken dediler oralarda otelde nasıl rahat edeceksin kızı getirme yok dedim onsuz yapamam ben vicdan azabı çekerim..Ben evladım için gidiyorum o mutlu olsun bana yeter ben rahat edemesemde olur ama hiçte korktuğum gibi olmadı kızım resmen çoştu en çokta ona yaradı.ben fedakarlık yaptım onun uyku saatlerini kaçırmadım odaya çekildik.akşamlaı o bebek arabasında uyudu biz gezdik..annelik böyle işte....

annem uzakayınvalideme düşündüm bırakmayı çokda iyibakar ama olmuyor onsuz kutlama yapamam zaten birlikteliğin en büyük kanıtı
ya bız alısmısız canım ozgur olmaya, sımdı kutlama yaparken eskı gunlerdekı gıbı olamazsın gıbı dusundum. oyuzden demıstım, annelıgı de cocuklu kutlama yapma ıstegını de anlayamadım halıyle. ne bılıyım, bebegım olsa da aynı dusuncede mı olurum acaba ? ozgur olmaya cok alıstımm.

evet ne 5 kılosu, nerdeyse yanında bir 0 ile gidecek kılolarım ınsaallah.

yok atılmam da , yarından ıtıbaren cekı duzen verecegım. aslında bugun oglene kadar duracaktım. karar almıstım, cızelgeye kafayı takınca aksama kadar durmus oldum ya

İnşalalh canım o günleride hep beraber göreceğiz..
bu kadar destekle sen başarırsın tatlım..Yeterki inan ve iste..
İyi hadi bakalım patronlar bunların dertleri ne diye kk girseler görecekler..

çokacilcvp köfteninyanında patates kızartmasımı yoksa patates püresimi

canım öncelikli tercihini eşinden yana kullan o hangisini en çok seviyor..
Fırında ise köfte yanına patates püresi daha güzel olur.
Köfteyi ızgara yaptıysan eger yanına patates kızartması daha iyi olur.

iyi akşamlar kızlar ben ufaktan toplanıp hazırlanayım kızımın yanına gideyim.Kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri.Kaçamaksız bir akşam diliyorum hepinize

Yarın görüşmek üzere....Hoşçakalın.

tamam işte koşu bandını kullan sende kışı birkaç aylık.

kosu bandı benı sıkıyor, uzun yuruyemıyorum ayrıca ayagımı agrıtıyor. platın olan ayak bılegımı. doktora sordum, zemın sert oldugu ıcın, sert vuruyormusum kosu bandında yururken.

dur bakalım, bır satarsam onu cok rahatım demek. toplasan valla 20 kez ancak kullandım 2008 yılında almıstım dusun

evet valla nazar degmesın. saskınım sormayın. ben senı herzaman begendım ama artık yaslanınca saglık problemlerın olmasından cok korkuyordum dıyor. oyuzden sana tum destege hazırım dıyor

haklı canım kilo vermeyi görüntüden çok saglık için istemeliyiz.Bütün hastalıkların en başı kilo....Senin için daha kolay olucak gör bak..Evde sana destek olan sana uyan eşin var ayrı yemek yapma derdin yok..

ben o fırıtozu hıc begenmedım canım patlıcan kabak falan dırı kalıyor patatesler donerek piştigi için cugu zaman dagılıyor fırında yagsız pısırmek daha guzel oluyor bırde koftelerın oyle piştiginin resmi var ama oyle olmuyor dagılıyor malesef ıns. sen memnun kalırsın bırde gurultulu calısıyor malesef yanı yagsız kızartma dedikleri sey faso fiso fırındakı baharatlı patyates daha lezzetlı oluyor
yınede gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…