- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.401
amin......çok ağ ol canımmmmmmmmmmduygummmmmmm
bugün yazamadım sana
rabbim bir ömürü sağlıklı ve ailenle birlikte mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin güzeller güzeli arkadaşım..
Sorma sen geldin aklıma dur ip atlayayım dedim boş anımı bulmuşken ama tıkandım resmen sana allah kolaylık versin.İnşallah kızımla o günleride görürüm şimdi dağıtma faslımda kuzum..İNŞALLAH CANIMM BENDE İNANIYORUM
İnşallah canım..Çok kilo vermek kolaymışda az olunca zor oluyormuş.
ÇOK SAĞ OL CANIMMYAAA
SARICİVCİVİM SENİNKİDE AYNI MODELMİ??
Yok canım....farklı.Linki kopyalayım istersen.
VAYY MAŞALLAH BU NE ENERJİİİ ,YAKINDA GÜZEL KIZIN YARDIMCIOLUR ANNESİ OHHHHHHHHH
gitseydim siyah uzunelbise giycektimmne gıymeyı dusunuyorsun :)))))))
evet çokgüzeloldu canımmerhaba benim cici arkadaşlarım
bugün geç geldim ama sabah 7 de kalktım ve ancak şimdi oturdum
duyguuuuu ilk sayfaya bayıldım
yeni liste yeni heves çok hoş olmuşş
yıl dönümünüzü kutlrım nice nice yıllara olsun mutlulukla sağlıkla inş
harikaaa yaaaaaaaa maşallahhhhdün sahile kahvaltıya gittik menümü yazmaya utanıyorum valla başka bişe anlatıcam size
bagajı boşalltık eşyalatı falan sofrayı kuruyoruz bi yandan çay demlicez küşük tüpü yakmaya çakmak yok .eşimde sigarayı bıraktı yaklaşık bir ay oluyo ölece birbirimize baktık o kdara güzel bi andı ki
sigarayı hiç içmeyen bilemez ama vayy be dedik bizden çakmak çıkmadı oradaki başka ailelerden istedik
antalyada olmanın güzelliği yazınbile portakal var
biz burada ancak kışın portakal yiyebiliyoruz bide benim yaşadığım yer küçücük bi kasaba hepten bulmak zorlaşıyo
hatta kızım kaç haftadır brokoli istiyo pazara gelmemiş hala
burdaki arkadaşla aynı diyet yarışmasında ve aynı gruptaydımm
birde talinii koymuşsunnnnyok. bunlar basarı oykulerındekı resımler. ben bukadar zayıflasam ne ısım olurdu 100 kılo ıle :)))))))
yok. bunlar basarı oykulerındekı resımler. ben bukadar zayıflasam ne ısım olurdu 100 kılo ıle :)))))))
kızlar öncelikleçoktşk.ederimmm çifter çifter yıl dönümümü kutladınızzz hepimizin evindeki huzur sevgi daimolsun hnepimize nice yıllar olsunn...
Gelelim bugüne malum kuzey yani onsuz düşenemiyorumyıl dönümü çünki sevginin en büyük kanıtı amaonunlada zorolucak düşündüm eşimin arabasız gitmeside açıkçası etki olmadı desem yalanolur.vazgeçtim ufacık çocukla arabasız olmuyor,yemek yiceğimizyerde 5 dk sonra sandalyeden inmek isticek sohbet edemicez sonuç hızlı ye ve eve dön göze alamadım bunu bende çıkardım buzlukdankıymayı,aradım özsütü 2 dilimpasta sip. Ettim altını çiziyorum 4yada 6 kişilik değil (eepastasızolmaz ağzımızın tadıyla girerim birbirmize yedircez)) şimdi gideyim markete aparetifler alayım güzel bir sofra hazırlayım,bu arada eşimin hediyesi tefal actifry almış artık daha sağlıklı patates,tavuk ,köfte yicez bu alet resmen mucize o kadar söylüyorum tavsiyede ediyorum.neysee kızlar gideyim köftenin yanında daha ne yapabilirm onudüşüneyim öptümmmmmmmmmm çok çok
burdaki arkadaşla aynı diyet yarışmasında ve aynı gruptaydımm
deniz35 di nicki sonra dingiltere kraliçesi olduu
birde talinii koymuşsunnnn
osayfalarda bende vardım ama kendiliğinden silinmiş resimlerr
30ncu sayfadaydıı
ayyy bizde koyalım hele benim tam şişko resimlerim var şimdiyle bile kıyaslarken bayaa fark var...
cetvelinii kim yaptı işte tam benim istediğim gibii olmuşş çokk güzellllllllllllllllllllllllll
bu arada listedeki en kilolu 3.kişiyim
ilk üçe girdik yanii...
derhal 70 in altına düşüp
sonrada hızla 60 lı rakamları inmem lazımmm...
hayde Bismillah....
söz size ve bende bir gün zayıflarsamm resim koyacağımmm
oğlumuu doğurduğumda ne kadar çirkinleştiğimii göreceksinizzz
sonra zayıf halimii inşlallah
ama zayıflamadan artık resim yokk
öncekii koyduklarımm eski zayıfladığımla ilgiliydi
oooooooooooo çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk canımmmevet kızlar bildirimler bitti herkeze çok tşk ederimmmm kg verenleri kutlar,veremeyenlerede bundansonravericeklerineeminolduğumu bilmelerini isterimm,şimdi gelelim kafamdakileree
1- 1-2 kişi dışında geçen haftaki kg larınızı bilmediğim için 0,00 diye geçtim nasılsa totalde ne kadar kg vermediğinizönemlihaftaya düzene gircek nasılsa
2- krizanteb'cim tartın bozulmuş sen artık pazar günü eczaneden komşudan ordan burdan tartılırsın artık öyle bir imknınyoksa seni 1 kg bilirminde izinli diye not alalım,ayrıca bana 1 aylık hedef belirlersen sevinirimyani 1 ayda ne kadar kgverirsin
evet arkadAŞLAR dahakahvaltı yapmadım gündemim yoğun temizlik saç baş makyaj,hediye ve eşimin ofisine supriz benim4:30 eşimin yanındaolmamlazımtab işlerimibitirip şimdigüzelbirkahvaltı sonra işgüç
ve özellikler karabiber ve pomo'yu tebrik etmek istiyorummmmmm bu başarıyla sizideal kg nuzaenkıa süredekavuşcaksınız
neden listedekii en zayıf kişiler biz olmayalaım kontesim değilmi
ucuncu haftayı gerıde bıraktım ama ıkıncı hafta 6 gun seyahatteydım uyamadım 30 saatlık yolculuk, bıtkı cayı ve su ıcmemeye dıkkat etmek vs derken. ılk hafta 1,5 kılo verdım. ıkıncı hafta 800 aldım bu hafta 1,700 verdım.
senın resımlerın duruyordu ama bulamadım cok uzundu bakamadım. Daha onc pc me ındırmıstım senın resımlerını. Cok gaza gelıyordum ama yanlıslıkla sılmısım. Sen ızın verseydın bugun ekleyecektım hatta. Ama zaten bulamadım
ayagım kırılınca bana da vıtamınler verdıler kemıgım ıcın. normalde 2 yıldır 105 sabittim ama 5 kılo aldım hemen o aylarda.
ya gıttıgımız ınsanları hıc tanımıyrduk hep resmı yerlerde calısan, ve esımın ozel tanıdıklarıydı. yemek yemeseydım valla ya nımete sukretmeyen yemeyen falan atan ınsan olarak degerlendırırlerdı. dındar bır kesımdı yanı. oyuzden bırakamadım cogu seyı. kaldı kı gunde en az 2,5 lıtre su ıcerken, hıc ıcemedım yolculukta ve orda zor olur dıye. yolda moladayken tost yedım mesela en basıtınde. burdayken hıc dondurma yemezdım ama ıkı kez dondurma yedım vs vs derken oldu ıste. evet verıyorum cok sukur ya. hayatımdakı hersey kılo vermek oldu yanı, nasıl dıyeyım tek dusundugum saglıklı besleneyım, hareket edeyım oldu, odaklanmıyorum baska hıc bor konuya hatta abarttım ısıme de odaklanmıyorum derecesındeyım :))))))
hımm guzelmıs ben de alayım.
merhaba benim cici arkadaşlarım
bugün geç geldim ama sabah 7 de kalktım ve ancak şimdi oturdum
duyguuuuu ilk sayfaya bayıldım
yeni liste yeni heves çok hoş olmuşş
yıl dönümünüzü kutlrım nice nice yıllara olsun mutlulukla sağlıkla inş
aynen benimde bacaklarım ve belime kadar olan kısım kilolu üst bölge harika hatta zayıf
yüzüme bakanlar ayol nerene zayıflıyosun diyo bende dur bi kalkıyımda gör diyorum
zayıfladıkça yüzümde ufacık kalıyo neftre ediyorum yüzüm şu an çok güzel keşke verdiklerim bacaklarımdan gitse incecik olsa
antalyada olmanın güzelliği yazınbile portakal var
biz burada ancak kışın portakal yiyebiliyoruz bide benim yaşadığım yer küçücük bi kasaba hepten bulmak zorlaşıyo
hatta kızım kaç haftadır brokoli istiyo pazara gelmemiş hala
görüşürüz canım güle güle
tamam bekleriz cicim...
kızlar öncelikleçoktşk.ederimmm çifter çifter yıl dönümümü kutladınızzz hepimizin evindeki huzur sevgi daimolsun hnepimize nice yıllar olsunn...
gelelim bugüne malum kuzey yani onsuz düşenemiyorumyıl dönümü çünki sevginin en büyük kanıtı amaonunlada zorolucak düşündüm eşimin arabasız gitmeside açıkçası etki olmadı desem yalanolur.vazgeçtim ufacık çocukla arabasız olmuyor,yemek yiceğimizyerde 5 dk sonra sandalyeden inmek isticek sohbet edemicez sonuç hızlı ye ve eve dön göze alamadım bunu bende çıkardım buzlukdankıymayı,aradım özsütü 2 dilimpasta sip. ettim altını çiziyorum 4yada 6 kişilik değil (eepastasızolmaz ağzımızın tadıyla girerim birbirmize yedircez)) şimdi gideyim markete aparetifler alayım güzel bir sofra hazırlayım,bu arada eşimin hediyesi tefal actifry almış artık daha sağlıklı patates,tavuk ,köfte yicez bu alet resmen mucize o kadar söylüyorum tavsiyede ediyorum.neysee kızlar gideyim köftenin yanında daha ne yapabilirm onudüşüneyim öptümmmmmmmmmm çok çok
o sıkıntıyı bılırım ben de. herseyı bulamazsın, aksam ıs cıkısı alayım dersın kapalı olur kucuk yerde yasamak zor oluyor. bır de ben sımdıden kısı dusunuyorum, duygu ve dıger arkadaslar bol yuruyebılecekler ama ben en fazla kasım sonuna kadar yuruyebılırım heryer buz olur, servısten erken ınıyorum sımdı sırf yurumek ıcın, ve erken bınıyorum aynı sekılde. normalde servıs bızım evın onunde duruyor :))) sofor ıle aynı mahalledeyız de :))))) ama kısın duserım korkusu ıle evın onunden ınıp onunden bındım gecen yıl. gunduz fabrıkada yaptıgım yuruyus, ıs cıkısı yaptıgım yuruyus de olmaz ozaman. evde leslie yapacagım artık aksamları kışın.
annem uzakayınvalideme düşündüm bırakmayı çokda iyibakar ama olmuyor onsuz kutlama yapamam zaten birlikteliğin en büyük kanıtıannen ve kaynanan uzakmıydı ? Kuzey onlar da kalsa olabılırdı ama en dogrsunu sne bılırsın tabıkı.
Kolay gelsınnnnnn
olmaz kız düşünüyorum oolMADIMI eksikolurum kutlama olmak'dAN ÇIKAR bir an önce onu aLMAya gitmek isterim neyse 1 saatekadar eşim evde olur daha hiç birşey yapmadımmamin canım sağol..en mantıklısını düşünmüşsün çocukla her ortama gidilmiyor çocuksuzda olmaz.İyi eglenceler size tatlım öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?