Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygummmmmmm
bugün yazamadım sana

rabbim bir ömürü sağlıklı ve ailenle birlikte mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin güzeller güzeli arkadaşım..
amin......çok ağ ol canımmmmmmmmmm

Sorma sen geldin aklıma dur ip atlayayım dedim boş anımı bulmuşken ama tıkandım resmen sana allah kolaylık versin.İnşallah kızımla o günleride görürüm şimdi dağıtma faslımda kuzum..

Duygucum geçen hafta tebrik etmiştim..Bugün tekrarlayyım cnaım arkadaşım.
Eşinle kuzey nice mutlu uzun yıllar geçirmeniz dileğimle..Rabbim agzınızın tadını bozmasın..İyi eglenceler.
[/QUOTE]
amin canım benimmm çok ağ ol çifter tebrikj aldım herkezden
ne gıymeyı dusunuyorsun :)))))))
gitseydim siyah uzunelbise giycektimm
evet çokgüzeloldu canım
amin canımçoktşk ederimmm...
harikaaa yaaaaaaaa maşallahhhh

o sıkıntıyı bılırım ben de. herseyı bulamazsın, aksam ıs cıkısı alayım dersın kapalı olur kucuk yerde yasamak zor oluyor. bır de ben sımdıden kısı dusunuyorum, duygu ve dıger arkadaslar bol yuruyebılecekler ama ben en fazla kasım sonuna kadar yuruyebılırım heryer buz olur, servısten erken ınıyorum sımdı sırf yurumek ıcın, ve erken bınıyorum aynı sekılde. normalde servıs bızım evın onunde duruyor :))) sofor ıle aynı mahalledeyız de :))))) ama kısın duserım korkusu ıle evın onunden ınıp onunden bındım gecen yıl. gunduz fabrıkada yaptıgım yuruyus, ıs cıkısı yaptıgım yuruyus de olmaz ozaman. evde leslie yapacagım artık aksamları kışın.

kızlar öncelikleçoktşk.ederimmm çifter çifter yıl dönümümü kutladınızzz hepimizin evindeki huzur sevgi daimolsun hnepimize nice yıllar olsunn...

gelelim bugüne malum kuzey yani onsuz düşenemiyorumyıl dönümü çünki sevginin en büyük kanıtı amaonunlada zorolucak düşündüm eşimin arabasız gitmeside açıkçası etki olmadı desem yalanolur.vazgeçtim ufacık çocukla arabasız olmuyor,yemek yiceğimizyerde 5 dk sonra sandalyeden inmek isticek sohbet edemicez sonuç hızlı ye ve eve dön göze alamadım bunu bende çıkardım buzlukdankıymayı,aradım özsütü 2 dilimpasta sip. ettim altını çiziyorum 4yada 6 kişilik değil (eepastasızolmaz ağzımızın tadıyla girerim birbirmize yedircez)) şimdi gideyim markete aparetifler alayım güzel bir sofra hazırlayım,bu arada eşimin hediyesi tefal actifry almış artık daha sağlıklı patates,tavuk ,köfte yicez bu alet resmen mucize o kadar söylüyorum tavsiyede ediyorum.neysee kızlar gideyim köftenin yanında daha ne yapabilirm onudüşüneyim öptümmmmmmmmmm çok çok

burdaki arkadaşla aynı diyet yarışmasında ve aynı gruptaydımm
deniz35 di nicki sonra dingiltere kraliçesi olduu
yok. bunlar basarı oykulerındekı resımler. ben bukadar zayıflasam ne ısım olurdu 100 kılo ıle :)))))))
birde talinii koymuşsunnnn
osayfalarda bende vardım ama kendiliğinden silinmiş resimlerr
30ncu sayfadaydıı

annen ve kaynanan uzakmıydı ? Kuzey onlar da kalsa olabılırdı ama en dogrsunu sne bılırsın tabıkı.

Kolay gelsınnnnnn

evet kızlar bildirimler bitti herkeze çok tşk ederimmmm kg verenleri kutlar,veremeyenlerede bundansonravericeklerineeminolduğumu bilmelerini isterimm,şimdi gelelim kafamdakileree

1- 1-2 kişi dışında geçen haftaki kg larınızı bilmediğim için 0,00 diye geçtim nasılsa totalde ne kadar kg vermediğinizönemlihaftaya düzene gircek nasılsa

2- krizanteb'cim tartın bozulmuş sen artık pazar günü eczaneden komşudan ordan burdan tartılırsın artık öyle bir imknınyoksa seni 1 kg bilirminde izinli diye not alalım,ayrıca bana 1 aylık hedef belirlersen sevinirimyani 1 ayda ne kadar kgverirsin

evet arkadAŞLAR dahakahvaltı yapmadım gündemim yoğun temizlik saç baş makyaj,hediye ve eşimin ofisine supriz benim4:30 eşimin yanındaolmamlazımtab işlerimibitirip şimdigüzelbirkahvaltı sonra işgüç

ve özellikler karabiber ve pomo'yu tebrik etmek istiyorummmmmm bu başarıyla sizideal kg nuzaenkıa süredekavuşcaksınız[/QUOTE]
oooooooooooo çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk canımmm
evet arkadaşlar artık ben 81.7 kiloyumm 86.8 yada 88 değilimmm okadar mutluyumkii
bayrama kadar kendime 5 kilo vereceğim dedimm ve bunuu yine başaracağımm diyorummm
cetvelimii düzenliyebilirim artıkınnn

senın resımlerın duruyordu ama bulamadım cok uzundu bakamadım. Daha onc pc me ındırmıstım senın resımlerını. Cok gaza gelıyordum ama yanlıslıkla sılmısım. Sen ızın verseydın bugun ekleyecektım hatta. Ama zaten bulamadım

ayyy bizde koyalım hele benim tam şişko resimlerim var şimdiyle bile kıyaslarken bayaa fark var...

söz size ve bende bir gün zayıflarsamm resim koyacağımmm
oğlumuu doğurduğumda ne kadar çirkinleştiğimii göreceksinizzz
sonra zayıf halimii inşlallah
ama zayıflamadan artık resim yokk
öncekii koyduklarımm eski zayıfladığımla ilgiliydi

ya ekle hadı ordakı resımlerını. ben cok begenırım cok motıve eder hepımızı

oooooooooooo çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk canımmm
evet arkadaşlar artık ben 81.7 kiloyumm 86.8 yada 88 değilimmm okadar mutluyumkii
bayrama kadar kendime 5 kilo vereceğim dedimm ve bunuu yine başaracağımm diyorummm
cetvelimii düzenliyebilirim artıkınnn[/QUOTE]

tebrık ederım senı. hadı devam edıyoruz. 60 kılo olma yolunda anlastık mı :)))))))) 80 e ındım dıye durma

çok iyi gidiyorsunn sen artıkk
eşinide okudumm senin için birşeyler yapması sana uyum sağlaması çok güzell

orda duruyormukii onlar silindi diye biliyorumm şu yeni eklediklerim değill değilmii canım eğer onlarsa tek benim olduğumuu buraya koyabilirsinnn
şişko ve zayıf olarakk
hatta oraya ne yüklemişim unuttumm pijamalıı bir resimdi sankiii

ayagım kırılınca bana da vıtamınler verdıler kemıgım ıcın. normalde 2 yıldır 105 sabittim ama 5 kılo aldım hemen o aylarda.

Olsun canım bu 1 ayda o 5 kilodan kurtulacaksın gör bak...

Aman canım o kadarda takılı kalma başka şeylerle ilgilen bence.diyette oldugu aklıma geldikçe tartıya çıkıpğ aynaya bakasım geliyor.mesela benim.diyeti unutmak en güzeli..Kız işten atılmayasın diyet sevdasına Allalh korusun.

Hoşgeldin ercem maşallah erken kalkmışsın bugün...Liste çok güzel haklısın cesaretlendiriyor.Nerelerden nereler egeldik bizlerde.

Ay geçen kış hem kilolardan hemde sigaradan kurtuldun canım takdiri hak ediyorsun.
Oh eylül ayında püfür püfür sahilde kahvaltı edilirde yemeden olurmu ben biraz peynir domates 1 dilim ekmek alayım olmaz değilmi ? evet evet olmaz o yüzden yazmadın menüyü bendensinn :))))

ay kıyamam kız şimdi ben yerken aklıam gelirsinzi siz..
istanbulda o zorluk yok çok şükür.buluyorum aradığımı..

görüşürüz canım güle güle

Geldim bile işlerim vardı wc bile gitmeden hallettim.

tamam bekleriz cicim...

ciciş geldiiiiiiiiii

amin canım sağol..en mantıklısını düşünmüşsün çocukla her ortama gidilmiyor çocuksuzda olmaz.İyi eglenceler size tatlım öpüyorum....

haklısın canım
kış gelsin hele bulursun sen bir formul..
Evde akşamları ufak tefek sporlar yaparsın duygu gibi eve spor aletide alabilirsin.Ben çok istedim ama ses olur diye vazgeçtim.

annen ve kaynanan uzakmıydı ? Kuzey onlar da kalsa olabılırdı ama en dogrsunu sne bılırsın tabıkı.

Kolay gelsınnnnnn
annem uzakayınvalideme düşündüm bırakmayı çokda iyibakar ama olmuyor onsuz kutlama yapamam zaten birlikteliğin en büyük kanıtı

amin canım sağol..en mantıklısını düşünmüşsün çocukla her ortama gidilmiyor çocuksuzda olmaz.İyi eglenceler size tatlım öpüyorum....
olmaz kız düşünüyorum oolMADIMI eksikolurum kutlama olmak'dAN ÇIKAR bir an önce onu aLMAya gitmek isterim neyse 1 saatekadar eşim evde olur daha hiç birşey yapmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…