Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hosgeldın duygu. senı ozledım valla. sen topıkte olmayınca, oksuz kalıyoruz sankı. duyguya sormam lazım, duygu ne der, duygu bunu mantıklı bulur mu vs hep aklımda bu oluyor. sohbetını de ozluyorum ayrıca.

sen benım ıdolumsun. hem dıyet konusunda hem dıger konularda yataga gırerken bıle parfum sıkarım demıstın ya esıme bıle anlattım. her konuda senı ornek oluyorum ben artık. bu hafta temızlık yapmak bıle cok geldı ıcımden, senı hatırlayınca :)))))

senın azmın, kararlıgın cok hosuma gıdıyor ve ornek alıyorum. tebrık ederım haftasonunu basarılı atlattıgın ıcın

Canım ben bildiirm yaptım ama özeline mesaj attım tatlım..
Vallahi canım bendeki bu durum kilomun abartılı olmamasından kaynaklı sanrıım..İstediklerimi alıp giyorum sorun yok artık.nedense içimde zayıflama isteiği var dahada zayıf olayım mantığı sanırım..Normal mi????? Yediklerimi kısıyorum dediğimde herkes ee sen artık iyisin ki kadın dediğin böyle olur bir deri bir kemik mi kalacaksın yorumları yapıyor herkes ailelerde dahil.
Bende inat diyorum 36 beden olacağım..SAÇMALAMA DİYOrLAR YETERMİŞ.
Hafta içi gayet güzel gitti.Cumarteside takii akşam yemeği yemedim ama akşam teyzeme gidene kadar orda 2 adet börek 1 dilim kemek ekmeği ve kahvaltılık yedim..
Pazar günü ceza verdim kendime ama akşamında 3 adet kurabiye 3 çubuk yedim..Su içemedim evde iş güç yapmaktan.

Eşininn öyle olması çok güzel bu konuda çok şanslısınnn
Benimkide yemeklerii suluu severr daha çok suyundan koydurur
susuz oldumu beğenmez hani şunu suyu derr
anlattığın şekildede olur neden olmasınnn lahana

evet canım aynenn
aslında kilosu fazla olanlar ilk başta çok az yememeli daha sonra azaltmalı diye biliyorumm

ya okudun mu bılmıyorum ama valla nazar olmasın da bana ıkı gun yemek bıle yaptı gecen hafta. ben yuruyebıleyım ve erken yemek yıyebıleyım dıye. dunku yaptıgım yemegın aynısından yedı, sadece tuz ekledı. ben de saglıklı beslenmıs oluyorum dıyor ve dıyor kı canının cekmesını ıstemıyorum, oyuzden meyveyı bıle gece sen yanımda degılken yıyorum demıs. cok azımlısın, azmını zedelemek ıstemıyorum onunde farklı beslenerek dıyor.

yıne mı bıttı bu sebze ! sıkıldım alısverısten dıyen adam, ekmegım, sutum bıtmıs dıyınce ya gıdıp alıyor ıs cıkısı, ya da yarın gıdelım muhakkak dıyor bana.

ALLAH nazardan korusun cok sanslıyım bu konuda. cok destek verıyor.

evet yemegı sulu sever, ıllakı sulu olacak. ben normalde de sulu sevmem yemegı.

tamam anlattıgım sekılde yapayım ozaman lahanayı. kısın ne yıyecegım sebze yemegı olarak dıye dusunuyordum. pırasa sevmem, taze yerım. ıspanak ıle aram az sayılır. dolma ve sarma yapmamayı da dusunuyorum ben bulgurlu hıc sevmıyorum, baya kılo verınceye kadar dolma yapmayacagım, yapınca da pırınclı yapıp az yıyecegım ama lahana ısı mantıklı geldı.

duygu bugun evlılık yıldonumundu. tekrar tebrık edıyorum. mutlulugun daım olsun, nıce yıldonumlerını mutlulukla ve saglıkla kutlamanız dılegıyle

saatte 200 km hızla sanageliyorum çok zarifsin şımartıyorsun beniii

sonradan gördüm cnm ,işte cezala olmuyorr yine yicen azda olsa yoksa saldırıyorsun kurabiyeleree
evet canım aynenn
aslında kilosu fazla olanlar ilk başta çok az yememeli daha sonra azaltmalı diye biliyorumm
ya ben bunu nerdiye tüm doktoarldan duyfum herkez kendi avuç içi kadar yemeliymiş
duygu bugun evlılık yıldonumundu. Tekrar tebrık edıyorum. Mutlulugun daım olsun, nıce yıldonumlerını mutlulukla ve saglıkla kutlamanız dılegıyle
aminnn...çok çok teşekkür ederimmmm

gel valla gel :) sen yokken neler yapmısım bak bakalım :))) kızlar onay verdı , ama senden yorum almayınca ıcım rahat etmıyor :)))) kımse yanlıs anlamasın :)))) ılkokul bırıncı sınıftakı ogrencının, ıllakı ogretmenınden duymak ıstemesı gıbı bırsey sanırım :))))

pılavı mı avuc ıcı kadar yemelıymısız, oyle mı dıyor doktorlar anlamadım. benım kucucuk ellerım vardır bu bedene ragmen. benım avuc ıcım, ıkı kasık ancak gelır.

allah iyiliğini versin:)))))))

evet cnm demek 2kaşık pilav yicenn ama dediğimgibi yağ oranına dikkatttt

Son düzenleme:
bende geçen sene çizme bulamadım kendime göre fermuarı hep açık kaldı zayıflayınca ilk işim dizime kadar çizme alacam ve etek giyecem

sevgili bayanlar günaydın...
hepinize iyi haftalar diliyorum;
umarım bu haftada istediğimiz gibi güzel kilolar veririz...
ve yüksek rejim irademiz ve motivasyonumuzu kaybetmeyiz..

veeee dün yani ben ve benim gibiler için en tehlikeli olan güne gelince:

cumartesiden haberli pazar için yemekli misafirim vardı ona hazırlık yapmaya başladım ıslak kek yaptım ve nohut ıslattım..
gece yarısı bir telefon misafirlerim iptal oldu bende plan değişti tabii..

sabah nohutu yemek yerine bir miktarını çorba ve pilavlık ayırıp buzluğa attım ve sabah kahvaltısı niyetine saat 11 felandı zaten
yarım tabak haşlanmış nohutu baharat nar ekşisi ve limonla soslayıp yedim protein günümün ilk yemeği kesinlikle yağ yoktu..

arada ev işleri bulaşık temizlik vs.yaptım...

akşam 5te bir yakınımızın bahçesinde ızgara davetine katıldık yağsız tavuk ızgara ve salata yedim ekmek yemedim...

akşam 9 gibi kavun yedim ve yattım

gün içinde çok su içemedim 1lt geçmemiştir 2 bardak çay içtim,1 nescafeyi sade içmeye kalkıştım yarım bardak anca içtim
ıslak kekten eşimin tabağından bir çatal alıp nefsimi körelttim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…