• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ara ogun olarak 4-5 badem ve ıkı kayısı, 20 leblebı + 500 ml su.

Oglen :
2 kasık tavuk sote ve bır kasık ıcınde patates
2 kasık domates-maydonoz salatalık
1 kasık yagsız pırınc pılavı
Ikı dılım kavun
Evden cıkıs-ogle yemege kadar yuruyus : 674 adım = 33,60 kalorı
Ogle yemekten sonra yuruyus 471 adım = 19,80 kalorı

kızlar bunu duydum :

Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim

fıkırlerınız nedır ?

arkadaşlar merhaba
şu önümüzdeki birkaç gün iş konusundan çok yoğun olacağım ama diyete devam tabiki:34:
dünkü mönümü belitrmekte geç kaldım kusura bakmayın

sabah:4 dilim sucukla azyağda yapılmış yumurta
4-5 çatal beyaz peynir yarım domates yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

işler çok yoğun ara yapamadım.

Öğle:yarım kase ezogelin çorba yarım tabak nohut 2 kaşık yoğurt

ara:yarım elma

akşam:ızgara balık yağsız çoban salata

sabah aç karınla su içtim toplam suyumda 2 litreyi geçmiştir.
bir bardakta yeşil çay

arkadaşlar merhaba
şu önümüzdeki birkaç gün iş konusundan çok yoğun olacağım ama diyete devam tabiki:34:
dünkü mönümü belitrmekte geç kaldım kusura bakmayın

sabah:4 dilim sucukla azyağda yapılmış yumurta
4-5 çatal beyaz peynir yarım domates yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

işler çok yoğun ara yapamadım.

Öğle:yarım kase ezogelin çorba yarım tabak nohut 2 kaşık yoğurt

ara:yarım elma

akşam:ızgara balık yağsız çoban salata

sabah aç karınla su içtim toplam suyumda 2 litreyi geçmiştir.
bir bardakta yeşil çay

canım menün çok güzel beğendim ama sabah kahvaltısındaki sucuklar hariç...onlar cıss diyeceksin 4 ince dilim ama ...
1.si 100gr sucuk500-600 calori arası ki en az 100 calorilik yemiş olsan yağı yumurtası oooooo hesap kabarıyor..
bide sucuk baharatlı hem iştah açar hem çok yedirir...
yeşil çayıda içebiliyorsan günde 3 bardağa çıkar bence çok faydalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım...

kızlar bunu duydum :

Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım

fıkırlerınız nedır ?

ee güzelmiş tarçını biliyorum diyyette şeker sorununa birebir...tatlı krizlerinde hatta duyguda tarçın ve elmayla yapılan bir tatlı tarifi var sanki yanlış hatırlamıyorsam...

bugün kü menüm kızlar:

sabah :1 kaşık yoğurt,1 portakal

ara:4 leblebi

öğlen:ızgara tavuk yağsız 90gr bile yoktu ,salata,yoğurt,1 kaşık fasulye,1 kaşık pilav ekmek yemedim....

ara karpuz

akşam belli değil
muhtemelen yağsız soğan biber ve baharatla kıyma kavururum,1 dilim kepek ekmeği ile..

yatmadan 1 meyve veya 1 kaşık yoğurt.

irmik derken canım nesini kastettin
irmik helvası veya tatlısı 100 gr.700 calori buda 4-5 yemek kaşığına tekabül eder...diye biliyorum yani diyette cısssssssss

yagsız ırmık tatlısı geldı de ısyerıne. ara ogunu 2 kasık onunla mı yapsam dıye dusundum. ılk kez canım bukadar cektı bırseyı ama duruyorum, 2 kasık kac kalorı eder dıye bılmedıgım ıcın.

yagsız ırmık tatlısı geldı de ısyerıne. ara ogunu 2 kasık onunla mı yapsam dıye dusundum. ılk kez canım bukadar cektı bırseyı ama duruyorum, 2 kasık kac kalorı eder dıye bılmedıgım ıcın.

yağsızsa şekeride göz önüne alıp bir kaşık yiyebilirsin nefsin körelsin...
yoksa gece uyuyamazsın...:))))))

yağsızsa şekeride göz önüne alıp bir kaşık yiyebilirsin nefsin körelsin...
yoksa gece uyuyamazsın...:))))))

arkadas saglıklı beslenır oyuzden sekersız ve yagsız yapmıs oldukca hafıf olmus. dıger arkadas soyledı.

3 saat ancak uyudum. enerjım dustu artık. sanırım oyuzden tatlı cektı canım, ılk kez oldu kac haftadır. seyahatteyken dondurma yedım ıkı kez ama oyle ayıldıgımdan bayıldıgımdan degıldı yemek geldı ıcımden sadece ozaman. cok yogun bır ıstek degldı.

kızlar ben 17 temmuzdan berı adet gormedım oyuzden de tatlı cekıyor olabılır canım. hapa basladım, hap ıstah acıyor benım. ozellkle her gun cıkolaya yerdım ben. ama rahatsızlanmadan once dogru durust cıkolata yıyen bırı degıldım ogrencılık zamanında falan.

canım menün çok güzel beğendim ama sabah kahvaltısındaki sucuklar hariç...onlar cıss diyeceksin 4 ince dilim ama ...
1.si 100gr sucuk500-600 calori arası ki en az 100 calorilik yemiş olsan yağı yumurtası oooooo hesap kabarıyor..
bide sucuk baharatlı hem iştah açar hem çok yedirir...
yeşil çayıda içebiliyorsan günde 3 bardağa çıkar bence çok faydalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım...

hadi yaa yumurtada mı cıss:(( o zaman yemeyeceğiz:34::34:madem çıktık yola devam ne gerekliyse

ilk başta 3 bardağa çıakramasamda yeşil çayı 2 arada 3 yaparım o zaman

hadi yaa yumurtada mı cıss:(( o zaman yemeyeceğiz:34::34:madem çıktık yola devam ne gerekliyse

ilk başta 3 bardağa çıakramasamda yeşil çayı 2 arada 3 yaparım o zaman

valla süpersin canım... ne diyeyim yolun açık olsun...

yumurta yağda yeme haşla ye ama peynir yersen yumurta yeme yani ikisinden biri olacak kahvaltı için diyorum.

çünkü diyet listelerinde dönüşümlü konuluyor...

Ara:
Ikı kasık yagsız sekersız ırmık helvası
Bır orta boy yesıl elma
Bır yesıl cay, kıraz saplı
500ml su
429 adım = 20,40 kalorı

valla süpersin canım... ne diyeyim yolun açık olsun...

yumurta yağda yeme haşla ye ama peynir yersen yumurta yeme yani ikisinden biri olacak kahvaltı için diyorum.

çünkü diyet listelerinde dönüşümlü konuluyor...

ben de bılmıyordum ama bır haftadır yumurta yedıgım gun peynır yemıyorum

:1:bende dicektimki ben varım diye ama sen demişsinn canımm
buranınn en şişkosu bendimmm:14:
lutfen sekerım ne oyle sısko falan haksızlık etme ıkımız burda tanıstık ve kılolarımı aynı ıdı beraberdık yanı ama suan oylemıyızz hayır cunku gram gramda olsa gıdıyor dımıı ama opuyorummm sekerımm:16::16::16:
hayır benım :)))))))))))))
:33::33::33::33::33:
aynenn ya bugün banada öyle olduu ama birdaha katiyen uykudan kalktığımda azıcık bilgisayara bakayımm sonra iş yaparım demiyeceğimm
dün saat 9 buçuğa kadar bütün işlerii bitiridimm bugün tık yokk
sadece düzledim ve bulaşık yıkadım oakadar
canım benım kan testkerımın sonucunu aldım megersem asırı kansızmısım dr sastı kaldı sen nasıl adet goruyorsun nasıl ayakta duruyorsun dıye en az olması gereken sınırında altında cıktı kan degerlerım ılac falan verdı bırde vucudumda b12 vıtamını hıc kalmamıs onun ıcınde ılac verdı ve dedıdkı bunlar cok kılo yapar haberın olsun dedı sankı cok ıhtıyacım varda off offf

Ara ogun olarak 4-5 badem ve ıkı kayısı, 20 leblebı + 500 ml su.

Oglen :
2 kasık tavuk sote ve bır kasık ıcınde patates
2 kasık domates-maydonoz salatalık
1 kasık yagsız pırınc pılavı
Ikı dılım kavun
Evden cıkıs-ogle yemege kadar yuruyus : 674 adım = 33,60 kalorı
Ogle yemekten sonra yuruyus 471 adım = 19,80 kalorı
canım ara ogunundekı leblebı cok fazla badem ve kayısı zaten var bı 10 tane yemen yeterlıydı eger badem ve kayısıyı ymezssen bukadrı normal
kızlar bunu duydum :

fıkırlerınız nedır ?
denemekte fayda var :52::52:
cok aklında kaldı ıse gelıp gıdıp bu nu 1 kasıkta olsa yemelıyım dıye dusunuyorsan zaten noyetıne gırmıssındır 1 kasık yıyıp nefsını korelt ama dıkkat et herzaman baska seyler ıcınde bu dusunceye gırme zararlı cıkarsın canım:54:

GELELİMM KIZLARR BANA PERSEMBE GUNU AILE HEKIMIMI GIDIP TAM KAN TAHLILI YAPTIRDIM HALSIZLIK VAR DEDIM KAN SAYIMI VE B 12 BITAMINE BAKTIRDIM AYRICA TRIOIDIME VE SEKERIMI BAKTIRDIM INSULIN DIRENCIM VAR BILIYORSUNUZ
CUMA SONUCLARIMI ALDIM DR GOSTERDIM COK SUKUR SEVINDIGIM KONU TRIOID VE INSULIN DIRENCIMIN SEVIYESINI COK GUZEL BULDU ILACIMA DEVAM ET DEDİ (Yanlız bende pko var bıldıgınız uzere seker sevıyemde normalse ben neden adetoluyorum anlaymadım kkadın dogumcuya gıdınce ogrencem bakalım)
ama cok uzuldugum bır konu var vucudumda yok denecek kadar az kan varmıs olması gereken en alt sevıyenınde altındaymıs cıddı kansızlık var dedi 3 kutu kan ılacı verdı sen adet oldugun zaman nasıl yakta kalıyorsun dedim bende tabı dr dıyemedım ben zaten pkoluyum adet falan olmuyoruum kı gen-cinıp gıdıyorum dıye :))
bırde vucudumda hıc b12 vıtamını kalmamıs onun ıcınde ılac verdı
pekı neye uzukuyorsun dersen dr dıkkat et bu ıkı ılacta asırı kılo yapacaktır uyarayım dedi
hıh dedim içim den cokta ıhtıyacım var yaa saglıgım ıcın ılacımı ıcmem lazım ama kılo yapma kısmı off offf uzuyor benı yaa zaten pko var bırde bunlar cıktı zayıflayıom derken temllı sısıcem yaaaa allahım hekese sıfa ver yarabbımmm

Back
X