Zayıf olup göğüs buyutme ameliyatı yaptiranlar

İçine sinmesi önemli tabi.. benim dr um da max bana sığabilen cc için 300 demişti..göğüs kaslarım çok sıkı, derim çok sıkı ve sert ve göğüs kafesimde dar olduğu için bu kadar olur dedi bana, ama benim 10 cm meme dokum vardı, birde kısa boyluyum ve zayıfım..1.60 a 48 kiloyum, seninle boy farkımız çok var diye küçük gelebilir dedim ben..benim bu boy kiloma eğer dümdüz olsaydım, 300 cc beni tatmin etmezdi muhtemelen..
Ben de 350 falan istiyorum sanırım ya dr önermediği için çok büyüğe de gitmek istemiyorum zorla ancak ucumdan kıyısından 50cc arttırmaya çalışayım

Ben de 350 falan istiyorum sanırım ya dr önermediği için çok büyüğe de gitmek istemiyorum zorla ancak ucumdan kıyısından 50cc arttırmaya çalışayım
Zaten deniyolar ameliyat sırasında, hangisi uygun olursa o kalıyo, aynen sende ameliyattan önce artırmaya bak cc yi birazda olsa:KK66:

Zaten deniyolar ameliyat sırasında, hangisi uygun olursa o kalıyo, aynen sende ameliyattan önce artırmaya bak cc yi birazda olsa:KK66:
Haa bide high değil de mod+ dedim doktora üstten bakınca çıkıntısı olmasın diye. Eğer küçük takacaksa high, 350 falan takacaksa mod+ taksın madem. Yapay olmasından da korkuyorumm

Ben de 176 boyunda şimdi 58 kiloyum. Hiç de top gibi durmuyor. Gayet doğal. Ayrıca bikini iç çamaşırı mankenlerinin %90 ı silikonlu, çok da zayıflar. Popoları tenis topu kadar :KK70: Wallahi memeleri popolarından büyük :KK66: çoğununki çok doğal :KK66:
Cnm beni izler misin? Boy kilo cok benziyoruz. Haftaya ameliyat olucam

Benim hiç dokum olmadığı VE memelerim de çok ayrık olduğu için ancak 325 cc olmuş (yuvarlak -high profil) . Biraz daha büyük olabilirdi. Ama anca bu kadar :KK66:
canım ben de merak ettim bakabilir miyim? 325 e küçük diyorsunuz da ben doktora 300 üstü koysun giye yalvarıcam sanırımm :110:

X