- 8 Ağustos 2016
- 171
- 131
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben strese bağlı kilo verdim bayağı. e haliyle insan kilo verince yalnızca göğüslerinden değil, saçının derisinden ayak parmaklarına kadar yağ kaybediyor.Şimdi kaybettiğim kiloları geri almaya başladım yavaş yavaş. göğüslerde de fark etmeye başladı. meme silikonu yaptıranların sabit kiloda kalması gerekiyor kendi düşünceme göre. kilo kaybı ile hem dalgalanma oluyor, hem de küçülüyor bu meretler. ama tavsiyem vücudunuz ve dokunuz müsaitse 400 cc taktırmanız. zamanla göz alışıyor ve hep küçük gibi geliyor insana. ne yaparsın ki insanoğlu doyumsuz maalesef.... :))Bende senin gibi yaptırmayı düşünüyodum 375 cc yuvarlak mentor high profil dual plan istiyodum.Ama sen 80 c cup bile tam dolmuyor biraz boşluk kalıyor küçüldüler deyince kafam karıştı. 390 cc den aşağı taktırmamaya karar verdim boyum 174
Ne kadar ücret verdinizBende 1.70 boyunda 50 kiloyum 300 cc yuvarlak high profil takıldı. Daha büyük istedim ,meme dokun az ve göğüs kafesin dar doğal durmaz dedi . Kilo alsam dedim ;bunun kiloyla alakası yok göğüs dokunun kapladığı yerle alakası var kilo aldığında kapladığı yer aynı kalcak dokundaki yağ oranı artacak dedi canım benim doktorum.
yaa benim boyum 173 kilom 50-52 gibi. doktor doğal durması için 275-300 cc arası uygun durur sende dedi. ama ben dolu c kap olmak istiyorum şu an 75a yım. sanırım bu cc ile imkansız. yani büyük olması bana göre yapay değil ama üstten kısmının yani dekpolte bölgesinden bakınca protezin başladığı yerin belli olması bana göre yapaylık. biras ısrar edicem doktora okadar küçük takmasın diye. haftaya da ameliyatım var
Teşekkür ederim inşallah ya. Evet yuvarlak protezUstten durmasi bencede dogal degil ama sizin en azindan biraz varmis benim yok denecek kadar az buna ragmen gittigim iki doktorda 300un altinda olmaz dedi .bicak altina yaticaksam bencede degsin diye düşünmeye basladim ama yinede bilmiyorum . Bu arada Hayirliolsun simdiden ameliyatiniz insallah hersey yolunda gider yuvarlak mi olcak sizinki ?
yaa benim boyum 173 kilom 50-52 gibi. doktor doğal durması için 275-300 cc arası uygun durur sende dedi. ama ben dolu c kap olmak istiyorum şu an 75a yım. sanırım bu cc ile imkansız. yani büyük olması bana göre yapay değil ama üstten kısmının yani dekpolte bölgesinden bakınca protezin başladığı yerin belli olması bana göre yapaylık. biras ısrar edicem doktora okadar küçük takmasın diye. haftaya da ameliyatım var
Tabi ederim sizi deGelismelerden haberdar edersiniz.bende maksimum 1aya kadar olmayi dusunuyorum hayirlisi artik
Ya 2. Bir ameliyat istemiyorum daha 1. Yi olmadan 2. Yi olacağım diye girmek şstemiyorum. Bi 325 falan taksa bari ama 5 yıl sonra falan içime sinmezse belki tekrar olurum da para da sokaktan bulunmuyor keşke büyük taksa yurt dışında minyon kızlara 400-450 takıyorlar tek seferde imkansız değil bence onlarınki de vücut değil mi geç de olsa alışıyorCanım ısrar etsen de bence sonuç değişmeyecek . Çünkü doktor kafasındaki şeyi söylemiş sana. Dolu c Cup derken 19 cm filan dokudan mı bahsediyorsun? Eğer öyleyse belki tek ameliyatta olması mümkün olmayabilir :/
Hah işte o nasıl oluyor şunu bi anlasam . Doktor anlayışları mı farklı standartlar öı farklı nedir ..Ya 2. Bir ameliyat istemiyorum daha 1. Yi olmadan 2. Yi olacağım diye girmek şstemiyorum. Bi 325 falan taksa bari ama 5 yıl sonra falan içime sinmezse belki tekrar olurum da para da sokaktan bulunmuyor keşke büyük taksa yurt dışında minyon kızlara 400-450 takıyorlar tek seferde imkansız değil bence onlarınki de vücut değil mi geç de olsa alışıyor
Kesinlikle bizim ülkenin bu konuda sonradan gelişmesiyle alakalı drlar emin olamıyor alışkın değiller büyük ccye tecrübeleri yatkın değil sanırımHah işte o nasıl oluyor şunu bi anlasam . Doktor anlayışları mı farklı standartlar öı farklı nedir ..
Canım ben sana hep diyorum yine dicem:)Kesinlikle bizim ülkenin bu konuda sonradan gelişmesiyle alakalı drlar emin olamıyor alışkın değiller büyük ccye tecrübeleri yatkın değil sanırım
Göğüs kafesim çok etsiz çok ince ama.. yani göbek kısmıma da oranla üst gövdem çok sıska. Keşke 350-375 taksa ya tam tatmin eder sanki beniCanım ben sana hep diyorum yine dicem:)
Boyun posun yerinde maşallah, bu yüzden sana 300 cc nin küçük geliceğini düşünüyorum ben
Başka dr la görüştünmü? Hepsinin dediği aynı ölçümü?Göğüs kafesim çok etsiz çok ince ama.. yani göbek kısmıma da oranla üst gövdem çok sıska. Keşke 350-375 taksa ya tam tatmin eder sanki beni
2 dr ile daha görüştüm ikisi de cc vermedi sadece biri size hangisi sığar doğal durursa o cc takarım gibi konuştuBaşka dr la görüştünmü? Hepsinin dediği aynı ölçümü?
Tabi benim doktorumdan önce gitmiştim sonra gitmişken en çok adını duyduğum doktora gideyim madem bu olay doktorun ameliyattaki kararına bağlı en iyi içime kim siniyorsa ona gideyim dedim ve şimdili doktorumla görüştüm açıkcası cc tutumu hariç her şey içime sindi2 dr ile daha görüştüm ikisi de cc vermedi sadece biri size hangisi sığar doğal durursa o cc takarım gibi konuştu
İçine sinmesi önemli tabi.. benim dr um da max bana sığabilen cc için 300 demişti..göğüs kaslarım çok sıkı, derim çok sıkı ve sert ve göğüs kafesimde dar olduğu için bu kadar olur dedi bana, ama benim 10 cm meme dokum vardı, birde kısa boyluyum ve zayıfım..1.60 a 48 kiloyum, seninle boy farkımız çok var diye küçük gelebilir dedim ben..benim bu boy kiloma eğer dümdüz olsaydım, 300 cc beni tatmin etmezdi muhtemelen..Tabi benim doktorumdan önce gitmiştim sonra gitmişken en çok adını duyduğum doktora gideyim madem bu olay doktorun ameliyattaki kararına bağlı en iyi içime kim siniyorsa ona gideyim dedim ve şimdili doktorumla görüştüm açıkcası cc tutumu hariç her şey içime sindi