Zayıf olup göğüs buyutme ameliyatı yaptiranlar

Arkadaşlar bana 275 cc takıldı bugün sütyene geçtim 80 c tam oldu . Ameliyattan önce 80 B tam doldurmuyırdu yarısı boş kalıyordu

Peki sizin damla mi yuvarlak mi sanki damlalar çok sarkık duruyor ben yuvarlak seviyorum ama düşündüğüm doktor damla dan yana bu kere burda bu kişinin gördüm yuvarlak baya sarkikti ay benimki de popomdan büyük olsa keşke hahahahha
Çok güzel damlalar var öyle deme :KK66:

Kızlar merhaba lütfen yardım edin göğüs buyutme ameliyatı olmak istiyorum ama 1.73 boy kilo 53 ben kilo alıp yaptırmak istiyorum çünkü küçük olsun istemiyorum.böyle yaptıran var mi kilo az die illa kucuk mu yapar doktor birde yaptırdıktan sonra kilo alırsam sıkıntı olurmu göğüs ne kadar derseniz dümdüz hiç yok lütfen akıl verin
Benim boyum.1.63 kilom 54.ince yapiliyim.ptotrzlerim 420 cc

Doktorum Sakaryada İlsun Aka, fotoğraflarımı yeni üyelere gösteremiyorum.
tikkabilla özelden yazmıştım sana beni izlemen için canım. benim 375 cc 18 şubat 2015'te oldum ameliyatı ama görünüşü içime sinmiyor son aylarda.seninkileri görebilirmiyim canım.

tikkabilla özelden yazmıştım sana beni izlemen için canım. benim 375 cc 18 şubat 2015'te oldum ameliyatı ama görünüşü içime sinmiyor son aylarda.seninkileri görebilirmiyim canım.
Sizin albümünüz var mi acaba? Sizinkileri görme şansım var mi?

Ebat olarak memnunum.yuvarlak protez.c cup sutyen kullaniyorum.gogus altim 73 meme ucu cevresi 88 cm.geliyor[/QUOTEsizin baya iddalı bir büyüklük peki yuvarlak ya sarkık gibi duruyor mu ebati sizmi istediniz doktor onerisimi bide gotografiniz yok galiba ama nsl duruyor merak ettim çünkü bende 400 isterim ama büyük mis gibi geliyor

Sizin albümünüz var mi acaba? Sizinkileri görme şansım var mi?
ben ameliyat öncesi fotoğraf çekmemiştim. doktorum ameliyata girmeden önce çekmişti. kendisinden rica ettim gönderecek. fikir almak amaçlı albüm oluşturacağım.öncesi ve sonrası arasında dağlar kadar fark var ama, kilo verdim son zamanlarda.üst kısımda hafif dalgalanma oluştu.alttan kontrol ettiğimde silikonlar elime geliyor.doktoruma sordum kilo verdiğin için meme dokunda zayıflamıştır dedi. ameliyattan sonra aldığım sutyenler 80 c cup idi.şu anda aynı sutyenler biraz bol gelmeye başladı. kafam karışık anlayacağın. 375 cc mentor yuvarlak high profil dual plan yapıldı ama son 4-5 aydır küçüldüler gibi. durum bu anlayacağın...

Kızlar merhaba lütfen yardım edin göğüs buyutme ameliyatı olmak istiyorum ama 1.73 boy kilo 53 ben kilo alıp yaptırmak istiyorum çünkü küçük olsun istemiyorum.böyle yaptıran var mi kilo az die illa kucuk mu yapar doktor birde yaptırdıktan sonra kilo alırsam sıkıntı olurmu göğüs ne kadar derseniz dümdüz hiç yok lütfen akıl verin

merhaba benim arkadaşım yaptırmıştı çok memnun kaldı ertesi gün işe başladı o derece:) kişiye göre değişiyor sanırım

ben ameliyat öncesi fotoğraf çekmemiştim. doktorum ameliyata girmeden önce çekmişti. kendisinden rica ettim gönderecek. fikir almak amaçlı albüm oluşturacağım.öncesi ve sonrası arasında dağlar kadar fark var ama, kilo verdim son zamanlarda.üst kısımda hafif dalgalanma oluştu.alttan kontrol ettiğimde silikonlar elime geliyor.doktoruma sordum kilo verdiğin için meme dokunda zayıflamıştır dedi. ameliyattan sonra aldığım sutyenler 80 c cup idi.şu anda aynı sutyenler biraz bol gelmeye başladı. kafam karışık anlayacağın. 375 cc mentor yuvarlak high profil dual plan yapıldı ama son 4-5 aydır küçüldüler gibi. durum bu anlayacağın...
Can'ım ben de son 2,3 ayda 3,4 kilo verdim. Zaten zayıftım biraz daha zayıfladım :KK66: bu konuda çok haklısın, ben de eskiden silikonu zor bulurdum, şimdi daha çok hissediyorum. Özellikle alt lopta elime geliyor. Avuçladığımda değil tabi, parmak uçlarımla aradığımda :KK66:

Açıkçası rahatsız olmuyorum, eskiden tıkır tıkır kaburgam geliyordu parmak uçlarıma :KK70: amaaaan şimdi hissettiğim silikon olsun, Kul yapımı işte , ancak bu kadar :KK70:

Sizin göğüs altı kaç cmdi acaba

Ben 7000 tlye oldum özelde. Ama zaten ömürlük deselerde silikon 10 seneden sonra çocuk emzirdiysen eğer değişim isticektir deformasyondan sonra. Yada kapsül oluşma durumunda. Yada zamanla sarkma durumunda vs. Ki sitede örneklerini yaşayan bayanlar var. Ayrıca 300 cc 80b'yi tam taşmadan dolduruyor pay biç:KK66: ben şahsen en az 85 olsun isterdim..
Canım sana bişey sorcam, ben 174 boyundayım 56 kiloyum, 85 c cup göğüslerim olsun istiyom.Azcık göğüs dokum var. 375 cc kasaltı yuvarlak mentor high profil düşünüyom.Bu cc ile 85 c cup göğüslerim olur mu sence yoksa daha mi büyük cc lazım bunun için?

Canım senin boy kilo kaç. Bende 375 cc mentor yuvarlak high profil düşünüyomda. Ama ben kasaltı düşünüyom. 85 c cup sütyen kullanmak istiyom. Ama sen 375 cc ile 80 c cup tam dolmuyo diyosun şaşırdım.400 cc mi takmak lazım o zaman?

Canım kime ameliyat olmuştun?

muğla da Dr. Nihan Tuncel'e ameliyat oldum. Göğüs altı ölçümü bilmiyorum ama 80 C cup sutyen giyiyorum.
Bende senin gibi yaptırmayı düşünüyodum 375 cc yuvarlak mentor high profil dual plan istiyodum.Ama sen 80 c cup bile tam dolmuyor biraz boşluk kalıyor küçüldüler deyince kafam karıştı. 390 cc den aşağı taktırmamaya karar verdim boyum 174

X