Ben anne değilim. Konu sahibinin durumu ile ilgili de bir bilgim yok.
Sadece laf açılmışken ben de etraftan gördüğüm ve merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Belki de anne olmadığım için bazı şeyleri anlamıyorumdur .
Bu mama vermemek konusundaki ısrarcilik neden oluyor. Çevremdeki kadınlarda çok gördüm bunu.
Mama dalıyor mu? Zarar mı veriyor ya da adam mı öldürüyor. Gerçekten bilmiyorum.
Annem ablama mama vermiş ama ben hic sevmemişim. Şimdi ikimiz de ayniyiz. Bi fark yok.
Bana 2 aylıkken agzima çay damlatmış. Çayi çok sevmem dışında bir sorun yok.
Boy ,kilo ve şeker hastalığının genetik mirasla olan ilişkisine inanıyorum.
Benden 1 ay küçük bir komşu kızı vardı mahallede. Halen daha çok sık görüşürüz.
.ekonomik durumlari hiçbir zaman cok iyi olmadı.
Ben en güzel şeyleri yiyordum. En mükemmel besleniyordum. En iyi mamalar alınıyordu. Evimize en iyi meyveler sebzeler etler alınıyordu...spora gidiyordum. Haftanın 3 günü karate ile uğraşıyorum. Siyah kuşak karateciydim. Yani yaşam kalitem ondan bin kat fazlaydı.
Ama komşu kızımızın boyu benim resmen iki katımdı. Şaka değil. Aramızda 20 cm boy farkı var. Ve ikimizin de herhangi bir hastalığı yok. Maşallah kapı gibi kız.. (benden boyum nedeniyle kapı olmaz
)
Nedeni çok basit. Onun anne babası uzun.
Benim annem babam kısa.
Yani sevgili anneler. Boşuna kasmayalım bence. Bebeğin genlerini söküp atamayacaginiza göre...
Genetik miras ile getireceği birçok şeyi değiştiremezsiniz. Sakinan göze daima çöp batar.
Rahat olun sakin olun.
Allah kimsenin evladını sağlıktan ayırmasın