Çıldırtan meme reddi

Cocuk en hizli gelisecegi donem cok az kilo aliyor olan sutun bir kismini baska cocuk iciyor ve doktor tavsiyesine ragmen mama verilmiyor gozgore gore ac birakiliyor ve anne kabul etmiyor esi uyariyor
O baba nasil izin veriyor cocugun ac kalmasina hic anlamadim
Israr etmeyin bebek, bebek ama salak degil sinirinizi bal gibi anliyor ve o yuzden bag kurmak istemiyordur sonra cok pisman olursunuz cocugunuzu ac biraktiginiz icin omrunun yarisini Boyle gecirmis farkindamisiniz ne kdr kucuk oldugunun?

Evet ben de oyüzden pek fazla sağmak istemiyorum çünkü sağınca daha fazla geliyor.Oğluma veriyorum ozaman rahatlıyoruz hep beraber ama memeyi tutturmak mesele işte bir tutsa bir şekilde emziriyorum da okdr inat ki kafasına kolumun altına sokuyor resmen.Yatark bile artık emziremiyorum kafayı çeviriyor.
Dediğim gibi emzirin faydasını göreceksiniz onsutu sagmaniza gerek yok ozaman . Gayet uzun normal emmeye başladı bebeğim . Sırt üstü düz yatın memenizin üstüne koyun emsin . Yada arkanıza mümkün olduğunca yaslanın.

Eklentiler

• 1000149870.jpg
    1000149870.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 7
  • Beğen
Reactions: Gao
Dediğim gibi emzirin faydasını göreceksiniz onsutu sagmaniza gerek yok ozaman . Gayet uzun normal emmeye başladı bebeğim . Sırt üstü düz yatın memenizin üstüne koyun emsin . Yada arkanıza mümkün olduğunca yaslanın.
Şimdi deneyeceğim bakalım ne yapacak.Aslında arkama yaslanıp üstüme yatırıyorum ama hiç sevmemişti bir de böyle deneyelim.

Boğulma hissi oluyor hala ön sütü alıyorum ama emdikten bir süre sonra mesela 5 dk sonra memeye tekrar süt geliyor işte ozaman tekrar başlıyor eğer uykulu değilse de bırakıyor ozaman maalesef.
Tazyik yüzünden o zaman. Bizimki gibi olmuş. Pozisyonu değiştirin, önden sağmayı tavsiye etmiyorlar. Elinizle yapın ki süt çoğalmaya devam etmesin diyorlar. Blok emzirme yapıyorum ben. Bir memeden uzun süre emziriyorum. Diğer meme nadasta bırakılıyor. Biraz fazla sertleşince az az sağıyorum. Devam ediyorum diğeriyle. Azaltmak isterseniz tabi sütü.

Bana da iyi gelmişti söyledikleriniz ❤️

Denedim almadı maalesef :KK43:
Uykulu anında verin. Ben o zaman önden sertliğini alıp yumuşayınca emzirerek barıştırmıştım mememle. Bir de pozisyon. Dizime bindirerek memeye alıp arkaya yattım sonra. Alışıyor. Her uyanık yakaladığımda deneidm. Sonunda tekrar alıştı.

Silikon uç deneyebilirsiniz sütün tazyiği azalır. Bebeğiniz küçük mama da öcü değil eğer kilo alamıyorsa ve doktor tavsiye ediyorsa vermelisiniz ilk aylar en azından kilosu düzenlenir siz de sağar buzluğa atarsınız ziyan olmaz sütünüz.

X