tesekkür ederim:icecream:
ben findik yagini kaufland´dan aldim...normal yemek yaglarinin satildigi yerde satiliyor...öyle kücük tüplerde de degil hem,500ml lik bisey ve yanlis hatirlamiyorsam 2€ civarinda...
findik yagini sürdükten sonra strecflim gecirmeyi unutmayin ama...sonra da biraz terlediniz mi cok degil 3-4 gün sonra farki görmeye baslarsiniz...
gülsemin meersalz i nasil ve ne icin kullaniordun??
ben cildime parlaklik ve daha gerginlik versin diye kalcalarima kullaniyordum yuzunu bile yikarsan cok guzel oluyorsun ama catlaklara ve cukurluklara iyi geliyor dolduruyor (TEST EDILIP ONAYLANDI:roflol:)
O zaman hemen kullanama baslamaliyim.Nasil kullandim canim.Zahmet olmazsa bilgi veririmisin??a.s.
ayyyy cücüküm seni bana Allah gönderdi sanirim :dance:
demek kauflandda var hemen gider bugun alirim hem daha yakin :sm_cool:
ya gecenlerdede forumda okudum findik yaginin baska ozelikleride vardi bronzlasmak icin ve catlaklar icindi aslinda bende deniz tuzu uygulamasi yapiyordum oda kauflanda vardi meersalz
a.s.sagol canim benim valla bende cok sevindim simdia.s.
susam yagi,ceviz yagi,findik yagi,fistik yagi hepsi var...hemde normal yemek yagi satilan yerde ve mantar yagi bile vardi(ne ise yaradigini bilmiyorum ama ilgimi cekti diye yazayim dedim)
ben bu sitede yeniyim bu sayfa takildi gözüme arka sayfalara bakmadim henüz tsk
tebrikler cücükkk ama ben bunu ankarada bulamıyorum varmı ankarada oturup bunu bulan
canım ben bugun aldım kızılay sakarya da çiçekçılerın karşısında kı aktardan aldım .engınar suyu ve ısırgan suyu var sadece.olsun dıgerlerını ben kendım hazırlayacam umaarım bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?