- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
cevabin icin sagol canim tadi kötümü simdi bazi arkadaslar kötü yazmis cesaret bulup icebilirmiyim bilmiyorum
ben sadece enginar suyu içiyorum ve acayip tatlı cok hoş bişeyyyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabin icin sagol canim tadi kötümü simdi bazi arkadaslar kötü yazmis cesaret bulup icebilirmiyim bilmiyorum
merhaba kızlaaarra.s.
dün annem enginar dolması yapmıştıı fazlalık yapraklarınıda haşlamış suyunu içelim diyee karaciğere faydalı yaa o yüzdenn..bugün kahvaltıdan sonra 1 bardak içmiştim..saat 2 bucuk oldu hala acıkmadım ne oldu böylee diye düşünürken aklıma geldi enginar suyu içtim diyee..ama hiç bilgim olmadan içtim yanii..diyet takımıma yazdım böyle böyle içtim acıkmadım diyee,arkadaşımda buranın linkini verdi daha önce okumuş..haberim olmadan içtim kızlar ve cok tok tutuyor..sadece enginar suyu içtim ben amaa.s cücükcüm 10. gününü bekliyorum büyük bi sabırsızlıklaaa..tabi bu arada diyet te yapıyorsundur dimi?
enginar suyunu hazırlarken kaç yaprak koyduğunun önemi varmı yoksa kafana göremi takılıyorsun bende denicamda o yüzden sordum
ben sadece enginar suyu içiyorum ve acayip tatlı cok hoş bişeyyyerimseniben
tadını çok beğenmişsin merak ettim tadı neyi andırıyor ben biraz detaycıyımda canım yeni tatlara pek açık biri değilim tereddüt ediyorumya tadı hoşuma gitmezse diye cevaplarsa sevinirim canım
hihiiiii tadı enginarı andırıyooooosırnaşık şey hiç yemedinmi enginaaarrfisfisfisbana göre cok güzel yaaa sanki hoşaf gibiii..