:sm_cool::hooray:
bugün 9.günüm...
1.gün baslangic kilom :65
9.gün kilom :60.7
arkadaslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben spor + diyet + iksir sonucu kilo verdim...
lütfen sadece iksir icip oturup kilolarin gitmesini kimse ummasin....
Bence Zaten Rejim Ve Spor Yaptiktan Sonra Havada Karada O Kilo Verilir.iksirin çok Etki Ettini Sanmiyorum.4 Kilo 10 Günde Gayet Normal Diyet+spor
:sm_cool::hooray:
bugün 9.günüm...
1.gün baslangic kilom :65
9.gün kilom :60.7
benim iksire baslama sebebim spor ve diyet yapmama ragmen kilo vermem durmustu..gr bile veremiyordum...son care diye ictim,tekrardan harekete gecti metebolizmam..
ben zaten daha öncede belirttim,spor diyet sayesinde insanlar kilo verirler ama bazen haftalarca vücut kendini kilo vermeye kapatiyor,bir nevi korumaya almaya calisiyor,su icsen onu depolamaya calisiyor o nedenler arada bu tarz cözümler gerekiyor bence...en azindan bende ise yaradi,insallah herkes de yarar...
tebrik ediyorum canim mukemmel bir sonuc almissin
sonunda merakli bakislarimizi giderdin sagol a.s.
soruma gelince
sorunlu yerlerime findik yagi suruyorum demissin bizim burda findik yagini nerden buldun eczaneden mi dm den falanmi :bbo:
Cücükcüm gercekten cok iyi kilo vermissin.Ben dün malzemeleri aldim bugün sabah ictim.Icimi gercektende hos degil
Fakat gün icinde sürekli birseyler yeme istegi duyan ben bugün sabah kahvaltisinda iki dilim siyah ekmek bir haslanmis yumurta domates salatalik Öglen yemeginde yarim dilim izgara et bir kurabiye aksama dogru aciktim ve ceyregin yarisi kadar pide icinde izgara sucuk onunda sucugunu cikardim iki isiriktan sonra bunlari yedim.Evet belki saglikli degil program veyada fazla görünebilir fakat benim gün icinde yediklerimi normalde bir bilseniz:)):
Bugün biraz düzensiz oldu kayinvalidemler felan vardi bende.Ama yarin dahada programli bir liste ile insallah.
Selülitlerimi gidermem lazimm....
evet canim icimi gercekten biraz zor...ben fazla soluklanmadan iciyorum..bugün son gerci cok sükür benim icin,ara vericem icmeye..selülitlerden daha cabuk kurtulmak icin findikyagi sürüp strecflimle sarmayi unutma...hem SIKIlastiriyor,hem selülit gidiyor,hemde cildin resmen parliyor..spor yapmiyorsan bile sarip ev isi yap.a.s..:teytey:
Iki soruma birden cevap vermissin canim tesekkür ederim.Son bir soru
Bu kariism tam bir bardak cikmiyor.Yanlis mi anladim ben acaba ilk mesajinda bir bardak demistin gibime geldide
Hemen degistiriorum sorumu.Ben patates suyunuda 15 ml kouyordum tarifi anlis almisim.50 ml mis.Bide tatlim su karisimin orjinal ismi ani hazir satilanin ismi nedir??
Iki soruma birden cevap vermissin canim tesekkür ederim.Son bir soru
Bu kariism tam bir bardak cikmiyor.Yanlis mi anladim ben acaba ilk mesajinda bir bardak demistin gibime geldide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?