Zaten bayramda birsey cikmasa sasardim.

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Kizlar,

Kv ile kp gidecegiz otobus ile 1.5 saat suruyor ortalama. Ama oglum durmuyor otobuslerde cok agliyor. Daha once belirtmistim biraz aglak bir bebek yabanciliyor heryeri burnumdan getiriyor. Esimin abisi herzaman soyluyor siz arayin gelip aliriz diye. Bende rica ettim esimden soyleyiver abinede her zaman soyluyorlar bari gelip alsinlar bizi dedim.

Onlar kvme kahvaltiya geciceklermis oyuzden alamazlarmis bizi. Anca giderken birakiriz demisler. Evlerine arabayla 10 dk yakinlikta bi park var oraya gelin ordan alirim dedi. Bende kizdim oraya geldikten sonra taksiylede gecerim diye. Esime dedim kahvaltidan sonra gelsin alsin yarim saat en fazla 45 dkkasini almaz yollar bos zaten. Alirim demedi o daha ne diye gel diyim dedi.

Arayip duruyor simdi ne zaman geleceksiniz diye sanki sabahin korunde cikicaz daha cikmadinizmi diyor, beyfendi koye gidecekya acele ettiriyor bizide. Bende soylendim kosa kosa geliriz simdi dedim. Esim kizdi elini kaldirarak. Bide yaklasinca haber veririm diyor gelip yakindan bizi almasi icin.

Yani anlamiyorum adam tenezul etmiyor zaten ne diye birsey diyemiyorsunki bana hindi gibi kabarmayi biliyosun!!!!!

Simdi hepsi toplanio gelmisler haber vermeden saka gibiler. Kaciyor sanki koyleri..

Son düzenleme:
Yani tabi almak zorunda değil ama almayacaksan da niye teklif ediyorsun.. diyin abi sen rahatına bak biz her türlü hallederiz. Bayramı burnunuzdan getirmeyin eşinle birbirinizin..

O parka yaklasincada aramayin, binin taksitmye gidin. Esinizede bisey demeyin adam 1 kez aramis, bayram bayram tadiniz kacmasin. Acele de etmeyin milletin keyfine gore gidecek degilsiniz. Hem toplu tasimayla gidiyorsunuz hemde minik bebeginiz var. Sizi gormek isteyen beklesin bi zahmet, stres olmayin gereksiz yere

Adam ariyor nerde kaldiniz diye simdide toplanip gelmisler Allahim sen bana sabırlar ver

Yani tabi almak zorunda değil ama almayacaksan da niye teklif ediyorsun.. diyin abi sen rahatına bak biz her türlü hallederiz. Bayramı burnunuzdan getirmeyin eşinle birbirinizin..

Ya herseferinde soyleyip duruyor inanin oglum uslu olsa hic sorun etmem. Yegenin sonucta gelse yarim saatini almaz amcasin yani.

Kabahat kocanızda. Abisine yapamadığı artistliği size yapmış Bi de toplanıp size gelmişler falan ne acayip insanlar. Bir daha da otobüsle oraya buraya gidemem diyin. Kocanız çok istiyorsa araba kiralasın. Küçücük bebek otobüslerde yorulmasın.

bizde kv ye sabah 10 u yirmi gece geldik kv nin komsusu ay sizde daha ancami geliyorsunuz diyor hey Allahim evet anca dedim kahvalti yaptik cocukla anca hayret bisey

valla size patlamjs.. keske gitseydiniz. birazcik abartmissiniz bence 1.5 saatlik yol ne ki,bi sekilde oyalardiniz cocugu.. kayniniz agiz ucuyla teklif yapmjs bi daha ciddiye almayin,azicik ta laf sokabilirsiniz.. :) ama en nihayetinde iyi bisey var,illaki sizi gormek istemisler.. esiniz ve siz ailede seviliyorsunuz demek.. biz buyuguz dememisler gelmisler..

Ya benim rahatsiz oldugum bir durum varki yazmisim buraya degilmi, yani cocugu oyalayabilsem yada oyalansa zaten sorun yok, size gore 1.5 saat nedirki gibi gozuken zaman diliminde ben mahvoluyorum ayrica cocugumda. Bizi gormek gibi bir niyetleri yok koye giderken burdan gecmeleri gerekiyor zaten oraya gec kalmamak icin buraya geldiler zaten kapidan iceri girmediler kapidan gorusup gittiler. Oglum uyuyordu o esnada oglani opersiniz diyip gittiler. Bumu deger vermek

bizde kv ye sabah 10 u yirmi gece geldik kv nin komsusu ay sizde daha ancami geliyorsunuz diyor hey Allahim evet anca dedim kahvalti yaptik cocukla anca hayret bisey

Onu esimin babanneside var oda yapiyodu. Suan aralari acik biraz yapmiyor simdilik. Hattta onlardann sonra anneme gidiyorduk genelde burda az durdunuz niye oraya gidiyorsunuz diyordu. Oraya derken kendi ailem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…