Zaten bayramda birsey cikmasa sasardim.

Kizlar,

Kv ile kp gidecegiz otobus ile 1.5 saat suruyor ortalama. Ama oglum durmuyor otobuslerde cok agliyor. Daha once belirtmistim biraz aglak bir bebek yabanciliyor heryeri burnumdan getiriyor. Esimin abisi herzaman soyluyor siz arayin gelip aliriz diye. Bende rica ettim esimden soyleyiver abinede her zaman soyluyorlar bari gelip alsinlar bizi dedim.

Onlar kvme kahvaltiya geciceklermis oyuzden alamazlarmis bizi. Anca giderken birakiriz demisler. Evlerine arabayla 10 dk yakinlikta bi park var oraya gelin ordan alirim dedi. Bende kizdim oraya geldikten sonra taksiylede gecerim diye. Esime dedim kahvaltidan sonra gelsin alsin yarim saat en fazla 45 dkkasini almaz yollar bos zaten. Alirim demedi o daha ne diye gel diyim dedi.

Arayip duruyor simdi ne zaman geleceksiniz diye sanki sabahin korunde cikicaz daha cikmadinizmi diyor, beyfendi koye gidecekya acele ettiriyor bizide. Bende soylendim kosa kosa geliriz simdi dedim. Esim kizdi elini kaldirarak. Bide yaklasinca haber veririm diyor gelip yakindan bizi almasi icin.

Yani anlamiyorum adam tenezul etmiyor zaten ne diye birsey diyemiyorsunki bana hindi gibi kabarmayi biliyosun!!!!!

Simdi hepsi toplanio gelmisler haber vermeden saka gibiler. Kaciyor sanki koyleri..
Zaten o dilleri hep eşlere calisir acip agizlarini karsi tarafa hiçbirşey diyemezler.

Ya benim rahatsiz oldugum bir durum varki yazmisim buraya degilmi, yani cocugu oyalayabilsem yada oyalansa zaten sorun yok, size gore 1.5 saat nedirki gibi gozuken zaman diliminde ben mahvoluyorum ayrica cocugumda. Bizi gormek gibi bir niyetleri yok koye giderken burdan gecmeleri gerekiyor zaten oraya gec kalmamak icin buraya geldiler zaten kapidan iceri girmediler kapidan gorusup gittiler. Oglum uyuyordu o esnada oglani opersiniz diyip gittiler. Bumu deger vermek

O zaman neden çıldıracak duruma geldiniz anlamadım.

Hem yol gitmemiş oldunuz, hem kapıdan görüşüp gitmişler. Hizmet yorgunluk v.s olmamış.

Eşiniz doğru söylüyor , " gelip alacağım " deniyorsa tekrarlamanin bir anlaşılıyor yok.

Bosyere eşinizle kötü oluyorsunuz.

Ya benim rahatsiz oldugum bir durum varki yazmisim buraya degilmi, yani cocugu oyalayabilsem yada oyalansa zaten sorun yok, size gore 1.5 saat nedirki gibi gozuken zaman diliminde ben mahvoluyorum ayrica cocugumda. Bizi gormek gibi bir niyetleri yok koye giderken burdan gecmeleri gerekiyor zaten oraya gec kalmamak icin buraya geldiler zaten kapidan iceri girmediler kapidan gorusup gittiler. Oglum uyuyordu o esnada oglani opersiniz diyip gittiler. Bumu deger vermek

Sen çocuk sahibi kadınsın, araban yok. Köye gidecekler o sırada senin evin oradan gececekler madem hiç onun için kalkıp bayramlaşmaya kV ye gidilir mi? Sana gelmeleri çok iyi olmuş. Boşuna 1.5 saatlik yoldan kurtulmussun.

O zaman neden çıldıracak duruma geldiniz anlamadım.

Hem yol gitmemiş oldunuz, hem kapıdan görüşüp gitmişler. Hizmet yorgunluk v.s olmamış.

Eşiniz doğru söylüyor , " gelip alacağım " deniyorsa tekrarlamanin bir anlaşılıyor yok.

Bosyere eşinizle kötü oluyorsunuz.

Yol gitmemis oldugumu nerden cikardinizki.. Gittik cunku esimin babannesi ve bazi akrabalari daha vardi her sekilde gidecektik yanii

Sen çocuk sahibi kadınsın, araban yok. Köye gidecekler o sırada senin evin oradan gececekler madem hiç onun için kalkıp bayramlaşmaya kV ye gidilir mi? Sana gelmeleri çok iyi olmuş. Boşuna 1.5 saatlik yoldan kurtulmussun.

Biz yine gittik.. Esimin ailesi kalabalik sadece oraya kv kp icin gitmeyecektik zaten. O cevrede cok fazla akrabasi var.

Biz gittik maalesef kizlar yoksa neden dertleneyim orda sadece kv kp yok babannesi ve diger akrabalar var

Eşiniz size el kaldırınca abisinin itibarı mı kurutulacak okuzlugun kitabını yazmakta ısrarcı gördüm.zaten su erkeklerin en kıçı kırık insanlar için eşlerini kırmalarını anlamıyorum deyiyor mu yani diyince hepsi mal gibi bakakalıyor.

Back
X