Zaten bayramda birsey cikmasa sasardim.

Zaten o dilleri hep eşlere calisir acip agizlarini karsi tarafa hiçbirşey diyemezler.

O zaman neden çıldıracak duruma geldiniz anlamadım.

Hem yol gitmemiş oldunuz, hem kapıdan görüşüp gitmişler. Hizmet yorgunluk v.s olmamış.

Eşiniz doğru söylüyor , " gelip alacağım " deniyorsa tekrarlamanin bir anlaşılıyor yok.

Bosyere eşinizle kötü oluyorsunuz.

Sen çocuk sahibi kadınsın, araban yok. Köye gidecekler o sırada senin evin oradan gececekler madem hiç onun için kalkıp bayramlaşmaya kV ye gidilir mi? Sana gelmeleri çok iyi olmuş. Boşuna 1.5 saatlik yoldan kurtulmussun.

Yol gitmemis oldugumu nerden cikardinizki.. Gittik cunku esimin babannesi ve bazi akrabalari daha vardi her sekilde gidecektik yanii

Biz yine gittik.. Esimin ailesi kalabalik sadece oraya kv kp icin gitmeyecektik zaten. O cevrede cok fazla akrabasi var.

Biz gittik maalesef kizlar yoksa neden dertleneyim orda sadece kv kp yok babannesi ve diger akrabalar var

Eşiniz size el kaldırınca abisinin itibarı mı kurutulacak okuzlugun kitabını yazmakta ısrarcı gördüm.zaten su erkeklerin en kıçı kırık insanlar için eşlerini kırmalarını anlamıyorum deyiyor mu yani diyince hepsi mal gibi bakakalıyor.

Evet simdide soyluyorum ona haklisin diyor. Olurmusun oldururmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…