Zarım Yok Mu?

bence zarin yok zaten erkeklerin zari olmaz.
17 yasina gelmis bir kizin elinde internet imkani varken bu kadar bihaber yasamis olabilecegini ihtimal vermiyorum.

İlk cümlenizi geçiyorum, ikinci kısım ise haberdarım diyorum ama sizler nedense beni anlamakta güçlük çekiyorsunuz, kiminiz sorduğumdan çok çok alakasız şeylere cevap vermiş, ben mi anlatamadım ne hakkında sorun yaşadığımı yoksa sizler gerçekten anlayamadınız mı, ben temel olan şeyleri sormuyorum, sizler gelmişsiniz bana halen sonradan zar oluşmaz ki vb. diyorsunuz.

ya arkadasim bir kizlik zarin var ise senin aynadan bakip onu gormen imkansiz. o resimlerdeki gibi bir delik gormeyi mi bekliyorsun bekleme. oyle sen goremezsin onu.

İnsanın kendi sağlığıyla ilgili kaygılanması kadar doğal birşey yoktur. Konu üreme organı olunca yorumların tarzı da birdenbire değişivermiş. Diğer topiklerdeki yardımlaşmacı üslubunuzu burada da beklerdim sevgili kk kullanıcıları

Canım sen de kaygılanıyorsan doktora git. Önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama rahatlamış olursun en azından. sevgiler

ay vallahi kızcağız sorduğuna soracağına pişman olmuş ,belliki yardım istiyor hemcinslerinden ,amma güzel yardım etmişiz ,kızlar olayı geyiğe bağlamaya pek meraklı bir topluluk haline geldik ,ara sıra bize lazım böyle konular sanırım ,hayatımıza renk geliyor ..

konu sahibine gelince ise canım boşver sen bunları ,derslerinle filan ilgilen ,düzenli adet oluyosan sorun yok ,eğer zar ile ilgili bir sorunun varsa evlenmeden önce genel bir jinekolojik muayeneye gider durumunu öğrenir ,cinsel hayatında ne gibi durumlar oluşturabilir öğrenirsin ,ben senin yaşında sokakta ip atlıyodum be yavrum ..

vereliniortakkatılıyorum

herkesin kızlık zarı yapısı farklıdır adet oluyorsan demekki tamamen kapalı degildir..hem zaten onu sen anlayamazsın doktor muaynesinden anlasılır ancak ama kafayı takma bence

Sen jinekolog değilsinki ayna tutup bakmakla anlayıp göresin.
Arkadaşın da zaten tamamen uydurmuş o bilgileri.

yahu neyını merak ettiniz vajinanın anlamadım her ay düzenli periodunuz görülüyor..
zar görülebilir bişi değil..
en azından bacakları açıp görülesi bişi değil..
kurcalamayın dert almayın başınıza...

Saçma yorumlarınızı görmezden geldim ve konuya daha katılmadım hepsi bu kadar, cevabımı ilgili birkaç kişiden aldım, onlara teşekkür ediyorum abuk subuk ayna tutma laflarına da birşey demiyorum zaten anlatmak istediğimi nasıl anlamışlarsa...

Aslında ben buraya üye olmadan egzersizlere bakıyordum, ve kalça egzersizi için konu aççaktım sonra bu altforumu gördüm bayağı üstte olduğu için, ben de aklımdayken açayım dedim sonra unuturum diye, buraya üye olma sebebim kalça egzersizidir, 2.mesajımda buydu zaten...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin samimiyetine inandım.Burda yanıt alabildiysen ne ala,madem kafana takılmış bir jinekoloğa gidebilirsin,bunu merak etmen ya da öğrenmek istemen ayıp değil.
Burdaki gayri ciddi yorumlara takılma ayrıca.yerimseniben

17 yaşında bir genç kız elbette bilmeyebilir.
17 yaşında kaç genç kız engin bilgi sahibi olabilir ki bu bekaret,zar konularında

kız yazık yaa bellkide geçekten cevap arıyo yaa
ben samimi gördüm bilemiyorum...o düşündümüz gbi degisyerimsenibenleee

Ya ben burdakileri anlamakta zorluk çekiyorum 'gerçekten' cevap arayabilirim zaten, yalancıktan mı arayacağım. sizlerin düşündüklerinizi kavrayamadım. Seni sevdim foruma geldiğim andan beri, bunun hatrına bana açıkla hele bir bunu, nedir bu anlayamadım gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…