sen dr görüşşş güzelim..
herkezide kafaya takma.iiygecelerrr
PANELİMDE lacivert buton acılmıs olumsuz isaret yani...
bence zarin yok zaten erkeklerin zari olmaz.
17 yasina gelmis bir kizin elinde internet imkani varken bu kadar bihaber yasamis olabilecegini ihtimal vermiyorum.
İlk cümlenizi geçiyorum, ikinci kısım ise haberdarım diyorum ama sizler nedense beni anlamakta güçlük çekiyorsunuz, kiminiz sorduğumdan çok çok alakasız şeylere cevap vermiş, ben mi anlatamadım ne hakkında sorun yaşadığımı yoksa sizler gerçekten anlayamadınız mı, ben temel olan şeyleri sormuyorum, sizler gelmişsiniz bana halen sonradan zar oluşmaz ki vb. diyorsunuz.
benimde aynen öyle olmuşşkafamçokkarıştı
bilimsel sitelerde mi?Mesajlarımı okuduysanız araştırdığımı anlamışsınızdır.
Yeni üyeyim diye koyu çıkıyormuş, olumlu demek o.
ay vallahi kızcağız sorduğuna soracağına pişman olmuş ,belliki yardım istiyor hemcinslerinden ,amma güzel yardım etmişiz ,kızlar olayı geyiğe bağlamaya pek meraklı bir topluluk haline geldik ,ara sıra bize lazım böyle konular sanırım ,hayatımıza renk geliyor ..
konu sahibine gelince ise canım boşver sen bunları ,derslerinle filan ilgilen ,düzenli adet oluyosan sorun yok ,eğer zar ile ilgili bir sorunun varsa evlenmeden önce genel bir jinekolojik muayeneye gider durumunu öğrenir ,cinsel hayatında ne gibi durumlar oluşturabilir öğrenirsin ,ben senin yaşında sokakta ip atlıyodum be yavrum ..
Ben senin samimiyetine inandım.Burda yanıt alabildiysen ne ala,madem kafana takılmış bir jinekoloğa gidebilirsin,bunu merak etmen ya da öğrenmek istemen ayıp değil.
Burdaki gayri ciddi yorumlara takılma ayrıca.yerimseniben
kız yazık yaa bellkide geçekten cevap arıyo yaa
ben samimi gördüm bilemiyorum...o düşündümüz gbi degisyerimsenibenleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?