Zarım Yok Mu?

Tatlım zamanla öğrenirsin böye soruları burada sormaman gerektiğine
Yün sor,kıl sor,tüy sor ama
Cinsellikle ilgili birşey sorma lmaz:
Tu kaka çünkü
Ha olduda yaptın böyle birşey sorma gafletindemi bulundun
Al aşağı yapılan yorumlara gülüp geçmeyi dene
Olurda sinirlenip aklı başında cevaplar yazarsan
Cinsiyetinden bile şüphe edilebilir
Bir tek erkekler ilgilidir ya cinsellikle ve birtek onlar sorabilir ya
17 yaşında bir kız sormamalı,bilmediğini,endişe ettiğini öğrenmemeye çalışmamalılmaz:
Çok ayıp canım,olmaz olamaz,olmamalı lmaz:
Cinsellik,cinsel organlar fazla masaya yatırılmaz
Evlenince öğrenirsin nasılsa
Haaaa evlenirde korkularından dolayı kocana yaklaşamazsan
O zaman açarsın bir topic olmuyor yapamıyorum diye
Ablaların olarak biz yardım ederiz
Ama şimdi yaparsan darağacı orda,ip burada
Bir dakkada asılırsın,sende anlamazsın ne ara asıldığını akannehir
Gençler öğrenmesin,bilmesin
Kafalarına takılanı sormasın
Kursunlar dursunlar acaba bu nedir diye
Şüpheli,sağlıksız,korkuları olan nesiller çoğalmaya devam etsin.
Ama böyle sorular sorulmasın
Dedim ya ablam tu kaka tu kakalmaz:

ne diyim ki daha
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ayrıca çok çelişkili madem burada Jinekoloji diye bir altforum var, benim de bunu sormak hakkım tabiki de yaşıma başıma laf söylüyorlar...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sorduguna soracagina pisman ettirdiniz yahu.. :1no2::1no2:

Ayrıca çok çelişkili madem burada Jinekoloji diye bir altforum var, benim de bunu sormak hakkım tabiki de yaşıma başıma laf söylüyorlar...

Yönetim senin düşündüğün yoldan çıkarak açmış bu başlığı haklısın
Bu konuda sıkıntısı olanlar gelsin problemlerine çözüm bulsunlar diye düşünmüşler.
Ayrıca girişe tabelada asmamışlar bekarlar,yaşı ufaklar girip soru sormasın diye
Fakaaaaaaaaattt olmaz
Sıkıntın var,soru sormak için platform var,bunu sorman için sana zemin hazırlayan insanlar var,sende öğrenmek için istek var
Ama kapıda bekçiler var
Kararları veren insanlar var
Hangi sorunun sorulup hangisinin sorulamayacağına fikir üretenler var
Bu neye benziyor biliyormusun?
Okul var,,öğretmen var,kitap var ama baba ben kızımı okutmam diyor.
Öğrensin istemiyor.
Bence hiç farkı yok
Soru ne olursa olsun,öğrenmek isteyen insana herzaman saygılıyımdır kendi adıma
Şayet konuyla ilgili bilgim yoksada susarım,bilenler anlatsın diye
Konuyla dalga geçmem,Kendi doğrularıma göre yargılamam
Keşke diyorum,keşkeeeeee
Başkada birşey diyemiyorum ablam sana

Kimse üstüne alınıp yanlış anlamasın baştan söyleyeyim de..
Kimseyi tanımıyorum ve dolayısıyla tanımadığım için yargılamıyorum da bu konularda ve kimseyi de suçlamıyorum..
Herkes 15-16 yaşında başlamıyor cinsel ilişkiye ki 17 sine gelince cinsellik konularında allame olsun,bu tür bir durum basit gelsin,aşmış olsun.
Bizler de ne biliyorduk ki 17 sindeyken yalan mı ?
Çocuk sayılırdık bu konularda..
Tekrar edeyim de kimseye birşey demek istemiyorum,yargılamıyorum.Aman diyeyim ..

Öyle bakıpta kızlık zarını görebileceğine inananlara şaşıyorum... :1closedeyes:

Ya kız merak edıp sormus şu cevaplara bak . tabıkı merak eder bende bakıyorum nasıl bısey dıye . acık acık soruyo bılenlere ne var bunda. YADIRGAYACAKSANIZ CEVAP YAZMAYIN.

Adet kanın normal gelıyorsa bol bol sorun yok cnm :) yınede doktora gıt aynen bende gıdıcem yakında bende aynı sekılde gordum kendımınkını. böyle delık goremedım ama masallah adet kanım oluk oluk gelıyor.

çok yerinde bir yorum olmuş, ne kadar da tanıdık hepimizin yaşadıklarına.
ama benim takıldığım farklı bir konu var aslında, herkes yok adet oluyosan sorun yok, jinekologlar şöyle yapar filan diye yazmış ama kimse dr değil, bir kaç kişi sağ duyulu bir şekilde en azından dra görün demiş...
milletçe hem kuaför hem aşçı hem mühendis hem doktoruz vesselam:)
kardeşceğizim sen merak ettiklerini annenle paylaş o mutlaka senin için en doğru olanı bilir...

o et parcası vagina girişi cnm arkasındaymış zar o zar yırtılınca öndeki vagina girişide duvara yapısıyor saglamsın kızsın acıp bakmaylada bozulmaz zar sadece içine bişi girince bozulur

Orası zaten açık delik olarak gözükmez. Kapalı gözükür. İlişki sırasında gevşer 4/3 oranında. Penis girdikten sonra ilişki bitince bakarsan anca orada bir delik görebilirsin. Ya da ayna karşısında çok ıkınırsan. Normalsin bir sorun yok. İçin rahat edecekse doktora git. Belediyelerin kadın sağlığı merkezlerinden bilgi al.

İlla epilasyon yaparken bakmana gerek yok. Suratımız gözümüz ellerimiz göğüslerimiz gibi vajinamız da bir organımız. İnsanın kendi bedenine bakmasından normal ne var? Seni ayıplayan varsa karacahildir. Hem de kendi bedenini bile tanımaktan aciz bir cahildir.

Ayrıca cinsel ilişkide acı ağrı sadece yeterlı ıslaklık olmamasından kaynaklanır. Fiziksel değil psikolojiktir.Böyle herkesin lafına inanıp da moralini bozma.

+1000

Yazık bu kadınlar çocuk yetiştirecek bir de. Nasıl yetiştirecekler acaba üzülüyorum acıyorum.

aybishe katılıyorum canım orası ilişki ollmaynca tabiki et gibi kapalı duracak ancak 2. 3 . ilişkide acılır ve delik görünür delik küçükück bişi acınca görülüo buda kızlıga zarar wermiyorms ama gerek yok bence...berencim o et kücük dudaklar deil vagina baslangıcındaki et parcasına vagina girişi denio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…