- 30 Aralık 2009
- 23.305
- 92.181
- 1.123
- Konu Sahibi cocukgetirgelin
Bence siz hiç anne olmamalıydınız :)Alışkın değilim yaxmaya yeni sökmedim
Daha kendinizi eğitmekten aciz kalmışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz hiç anne olmamalıydınız :)Alışkın değilim yaxmaya yeni sökmedim
Tşk ederim hakaret suçu işlediğiniz içinBence siz hiç anne olmamalıydınız :)
Daha kendinizi eğitmekten aciz kalmışsınız.
ahahahahaTşk ederim hakaret suçu işlediğiniz için
Atın beni denizlereeeeeeeeeğğğğğğEvet, birine özellikle hamilelik sürecinde "bence siz hiç anne olmamalıydınız" gibi bir söz söylemek, hakaret suçu kapsamında değerlendirilebilir. Bu ifade, kişinin onur, şeref ve saygınlığına saldırı anlamına gelebilir ve Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 125. maddesi gereğince cezalandırılabilir.
Yazma alışkanlığını aşağı yukarı 6-7 yaşlarında edinmeye başlıyoruz amaAlışkın değilim yaxmaya yeni sökmedim
Hakime hağğnım E egecellEvet, birine özellikle hamilelik sürecinde "bence siz hiç anne olmamalıydınız" gibi bir söz söylemek, hakaret suçu kapsamında değerlendirilebilir. Bu ifade, kişinin onur, şeref ve saygınlığına saldırı anlamına gelebilir ve Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 125. maddesi gereğince cezalandırılabilir.
Yazma alışkanlığı olsaydı neler diyecekti tabikisi.Yazma alışkanlığını aşağı yukarı 6-7 yaşlarında edinmeye başlıyoruz ama![]()
Yav yok gsgsgsgsgs öyle hakaret mi olur bzvsgs
Halamın da bıyıkları olsa amcam olabilir ama değil işte. Birine özellikle hamilelik sürecinde birine demiş bi de gsgsgsgsgEvet, birine özellikle hamilelik sürecinde "bence siz hiç anne olmamalıydınız" gibi bir söz söylemek, hakaret suçu kapsamında değerlendirilebilir. Bu ifade, kişinin onur, şeref ve saygınlığına saldırı anlamına gelebilir ve Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 125. maddesi gereğince cezalandırılabilir.
Profil bilgilerine göre avukatmış kendisiYav yok gsgsgsgsgs öyle hakaret mi olur bzvsgs
Peki biz buna inandık mı ?Profil bilgilerine göre avukatmış kendisi![]()
Avukat hanım, hemen dava açın hepimize.Gördüğü rüyadan etkilendim nasıl insanlarsınıx mehdi doğuracak sanki yqzmıssınız neler neler, benmi anormalim sizmi, sen daha kndin doğmamışşın yazmış biri,
Nasıl şaka yapabilir ,siz bu üyenin şahsına şovmen mi dediniz?Avukatmıy mış? Yok ya şaka yapıyordur Çocukfmgetirgelin![]()
Neden neden sorguluyorsunuz inandık tabiii..Peki biz buna inandık mı ?
Mesleğini üfürmüştürNasıl şaka yapabilir ,siz bu üyenin şahsına şovmen mi dediniz?
Yooo bu bir suç ve bebek sen suçlusun.