Hamileyim arkadaşın davranışı

Arkadaşa söylefim 1cocugu var üstüne yemin ettirdim, kimseyesöyleme diye çok yrnı hamileyim yemin ettiği halde girmiş nenesıne söylemiş ağlamış kıskanfığını anlafım hakbuki 1cocugu var ben 1yıldır tedavi gmrütorum rüya gördüm kesik koç başı 2tanededi sürrkli seni gördüm dedi tedirgin etti beni bence yemin ettiği halde 2kişiye söyledi çocuguna birşey olmaz umarım, cocugununüstüne yemın ettı
O bu değil de ben nicke takıldım ya:halay:

Not: Bu bir amme hizmetidir
Şöyle ki konu sahibi 9 yıllık evli daha öncesinde gebelikte bebek kaybı var, evlat sahibi olmak istiyorlar ve tüp bebek tedavisi görüyorlar. Tedavi başarılı olmuş Rabbim nasip etmiş ve üye hamile. Üyenin bir arkadaşı var alışverişe gidelim diyor . Artık ne alışverişiyse onu bilemiyorum ama üye gitmek istemiyor arkadaşı ısrar edincede ağır kaldıramayacağını ve hamile olduğunu ancak yeni olduğu için olası bir kayıpta zaten üzüleceğinden; bebeğinde yerleşmesi için insanlara duyurmak için erken olduğundan kimseye söylemek istemiyor. Arkadaşından da rica ediyor kimse duymasın diye. Sonra arkadaşı gidip kendi ninesine ağlayarak C cocukgetirgelin (bu arada bu nasıl bir nick🙄) hamileymiş diye anlatıyor. Burası kendi çıkarımım ya çevreden ya da arkadaşından üye boşboğazlık yaptığını anlıyor çünkü gebeliği öğrenen başkaları var; arkadaş erkek tarafı ile samimi aynı zamanda😶‍🌫️ neyse arkadaş ile C cocukgetirgelin yüzleşiyor ve arkadaşı sadece ninesine ağlayarak vs anlattığını kendi evladı üzerine yemin ederek üyeyi inandırmaya çalışıyor. Ayrıca rüyasında ölü hayvan başı gördüğünü ve bunu üyeye yorulduğunu da söyleyince üye iyice işkilleniyor.
Tüm hikaye bu C cocukgetirgelin (nick çok manidar) arkadaşının onu ifşalamasından ayrıca ağlamasından ve gördüğü kabusu ona yormasından ne anlam çıkartması gerektiğini soruyor🍀
Evet üşenmedim yazdım, amme hizmeti burada sonlanmaktadır💫
helal olsun emeklerinize sağlık :KK54: çok net ve anlaşılır oldu.

Sanirim ilk cocugunuza hamilesiniz daha önce dünyaya getirdiginiz bir cocugunuz olsaydi insanlara cocugunun üzerine yemin ettirmenin ne kadar yanlis oldugunu bilirdiniz luften coluk cocugu yeminlere karistirmayin

Not: Bu bir amme hizmetidir
Şöyle ki konu sahibi 9 yıllık evli daha öncesinde gebelikte bebek kaybı var, evlat sahibi olmak istiyorlar ve tüp bebek tedavisi görüyorlar. Tedavi başarılı olmuş Rabbim nasip etmiş ve üye hamile. Üyenin bir arkadaşı var alışverişe gidelim diyor . Artık ne alışverişiyse onu bilemiyorum ama üye gitmek istemiyor arkadaşı ısrar edincede ağır kaldıramayacağını ve hamile olduğunu ancak yeni olduğu için olası bir kayıpta zaten üzüleceğinden; bebeğinde yerleşmesi için insanlara duyurmak için erken olduğundan kimseye söylemek istemiyor. Arkadaşından da rica ediyor kimse duymasın diye. Sonra arkadaşı gidip kendi ninesine ağlayarak C cocukgetirgelin (bu arada bu nasıl bir nick🙄) hamileymiş diye anlatıyor. Burası kendi çıkarımım ya çevreden ya da arkadaşından üye boşboğazlık yaptığını anlıyor çünkü gebeliği öğrenen başkaları var; arkadaş erkek tarafı ile samimi aynı zamanda😶‍🌫️ neyse arkadaş ile C cocukgetirgelin yüzleşiyor ve arkadaşı sadece ninesine ağlayarak vs anlattığını kendi evladı üzerine yemin ederek üyeyi inandırmaya çalışıyor. Ayrıca rüyasında ölü hayvan başı gördüğünü ve bunu üyeye yorulduğunu da söyleyince üye iyice işkilleniyor.
Tüm hikaye bu C cocukgetirgelin (nick çok manidar) arkadaşının onu ifşalamasından ayrıca ağlamasından ve gördüğü kabusu ona yormasından ne anlam çıkartması gerektiğini soruyor🍀
Evet üşenmedim yazdım, amme hizmeti burada sonlanmaktadır💫
Mesajini okuyan grupraki Türk kadinlari gibi sizi ayakta alkisliyorum:KK9:
Zira ben hic bise anlamamistim yabanci dilmi diye biraz dusundum ama 2,5 yabanci dilim olmasina ragmen buna kanaat veremedim 😀

Konu sahibi oncelikle Allah tamimini erdirsin bebeginizi insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. 9 ayi guzel degerlendirmeye calisin cunku cocuk buyutmek zor bi sanaat. Oncelikle turkcenizi ilerletin mesela, cocukla hangi dil konusmayi dusunuyosunuz
Konu hakkinda dusuncelerim bunlar

Ben sürekli oturup msj yazan biri değilim yazım hatası yaptığım için kimse anlamamış beni, kalbi kötü olan sizsiziniz alay etmişssiniz sürekli, arkadaşıma dedim sana birşey diyeceğim kimseye deme dedim evet oda çocugunun üstüne yemın ettı,dediğim an yumurtlamış kendi nenesine,gördüğü rüyada beni tedirgin etti sadece bu, ay neler yazmıssınız, bu arkadaşta cocuk istiyordu ama 1yıldır olmuyordu doktorada gitmefi ben 1yıldır koşturdum, çocuguvar ama kıskanmış qgzından kaçırdı gitmiş nenesine ağlamış nrneside demiş sende git tüp bebek falan yaptır, kıskanılacakbir durumum yok,onun çocugu var brnim yok, agzıyla diyince bir tuhaf oldum,

Ben sürekli oturup msj yazan biri değilim yazım hatası yaptığım için kimse anlamamış beni, kalbi kötü olan sizsiziniz alay etmişssiniz sürekli, arkadaşıma dedim sana birşey diyeceğim kimseye deme dedim evet oda çocugunun üstüne yemın ettı,dediğim an yumurtlamış kendi nenesine,gördüğü rüyada beni tedirgin etti sadece bu, ay neler yazmıssınız, bu arkadaşta cocuk istiyordu ama 1yıldır olmuyordu doktorada gitmefi ben 1yıldır koşturdum, çocuguvar ama kıskanmış qgzından kaçırdı gitmiş nenesine ağlamış nrneside demiş sende git tüp bebek falan yaptır, kıskanılacakbir durumum yok,onun çocugu var brnim yok, agzıyla diyince bir tuhaf oldum,

Biraz üzerine düşünce en azından daha anlaşılır yazabiliyormuşsunuz işte. Konuyu öyle bir yazmışsınız ki başlangıçta, esas okuyanlar kendileriyle alay edildiğini düşünür. Böyle tepkiler alırsınız tabii. Çünkü üç beş yazım hatası değil bahsettiğiniz, farklı bir dil oluşmuş o hatalardan.

Birde arkadaşın normal yolla çocugu oldu diye beni kıskanmayacak diye bir durum yok, su an onunda olmuyor kıskançlığından aglamış, bende gidicem falan dedi,konuşmalarından anladım, sadece kendi çocugunun üstüne yemın ettı diye etkılndim,allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin, burada en zoruma giden laf mehdi doğuracak sanki falan yazan biri vardı,tövbe haşa ne biçim bir cümle

Size daha önce kıskanç ve kötü kalpli olduğunuzu söyleyen oldu mu?sanki gayrimeşru bir çocuk doğacak ,sanki mehdi doğacak...
İnsanları az biraz rahat bırakın özellikle şu masum çocuklardan uzak durun hem dilinizle hem elini

Size daha önce kıskanç ve kötü kalpli olduğunuzu söyleyen oldu mu?sanki gayrimeşru bir çocuk doğacak ,sanki mehdi doğacak...
İnsanları az biraz rahat bırakın özellikle şu masum çocuklardan uzak durun hem dilinizle hem elinizle
Konusurken lafı 2kere tartın benim çocugum gayrimeşru değil,

X