Zararını gördüğünüz halde

sigara içmek.....
sinirlendiğim zaman kendimi çok sıkmam
işte bunlar bana gerçekten zarar veriyor...

ççokkkk aşırı inatçı olmam.bu huyumu bir türlü değiştiremedim.sonunda ne olursa olsun inadım tuttumu kesinlikle vazgeçmem.
birdee;hiç bir lafın altında kalmam.hemen cvbnı yapıştırırım:kızgın:eğer söyleyemezsem içim içimi yerim diye düşünürümCADIARZU
çok temiz kalpliyim herkesi kendim gibi sanarım.sonrada üzülen gene ben olurumsenağlama

aynen gülüm ya beni anlattın sanki yerimseniben...............

Zararını gördüğüm hatta her seferinde gerçekten ellerim ve dizlerim titrediği halde;
kocam; "annemi .... için bir arar mısın" dediğinde ya da kendim kaşınarak, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan tüm kandil,özel gün vs. kayınvalidemi arıyorum..benneyaptımki
Sonuç; çok ağlıyorum,heryerim titriyor sinirden ve üzüntüden.Bol bol da sigara içiyorum ardından..:1ninca:

sigara içmek
çok sinirli olmam siirlendiğim zaman gözüm hiçbirşeyi görmüyor
hiçbir lafın altında kalmamam
çok insan canlısı olmam hep kazık yiyende ben olmuşumdur
zaten buraki arkadaslardan baska insan sokmuyorum hayatıma bi kaç arkadasım dsında
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum hepiniz çok iyi insanlarsnız keşke cevremde de sizler gibi insanlar olsa

Zararını gördüğüm hatta her seferinde gerçekten ellerim ve dizlerim titrediği halde;
kocam; "annemi .... için bir arar mısın" dediğinde ya da kendim kaşınarak, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan tüm kandil,özel gün vs. kayınvalidemi arıyorum..benneyaptımki
Sonuç; çok ağlıyorum,heryerim titriyor sinirden ve üzüntüden.Bol bol da sigara içiyorum ardından..:1ninca:
aaaa neden lalecim üzüldüm şimdi sen çok güçlü bi kadınsın
sasırdım açıkçası

Bazen ağladımmı asla susmuyorum gözlerim şişiyor ağlamaktan içime atıyorum dert sahibi olacam yakında.

Zararini gördügüm huyum, malesefki cok duygusal olmam ve o nedenle cok cabuk kirilirim.

Herkese fazlasiyla güvenirim, buda hic iyi degil. Her insanin iyi oldugu ne malum.

lalecim ben pat diye sordum ama kusura bakma özel olabilceği aklıma gelmedi o an cevap vermek zorunda değilsn arkadasım

Sadece iyiniyetim,vicdan duygum bundan dolayı çok acı çektim ama hala aynıyım:1no2:

Sigara içmek ve ne olursa olsun inadımdan vazgeçmemek.Acayip inatçıyım özellikle eşime karşı.Deli oluyo.Ama kayınvalidem de öyle küçüklükten alışmış yani.

Felaket dercede tembel ve dikkatsiz olmam bütün hayatımı etkiliyor ama özellikle dikkat dağınıklığıma bir çözüm bulamıyorum benneyaptımki

Felaket dercede tembel ve dikkatsiz olmam bütün hayatımı etkiliyor ama özellikle dikkat dağınıklığıma bir çözüm bulamıyorum benneyaptımki

ayy canım benim yaa boş ver bırak dağınık kalsın hayat o kadar kısaki aslında dert etmeye değmez aslında hiç bir şey

Insanlara cabuk güvenmem birinci hata..
Insanlar icin cabuk üzülüyorum, coguna degmiyor, ama ayni hataya yine düsüyorum..
En büyük haksizliga bile yeri geldiginde susuyorum, bu basli basina bir hata.
Biri kalbimi kirsin, gelsin bana iki gülümsesin hemen bende yumusuyorum, bu sefer insanlar yüz buluyor yine yapiyor ayni seyleri yine affediyorum. Insanlara yaptiklarinin hata oldugunu anlamalarina firsat vermiyorum.
HATA HATA HATA.

En büyük haksizligi ve hatayi aslinda kendime yapiyorum, bakalim ben ne zaman dur dicem kendime..

sanki her yeni tanidigim insan benim en iyi arkadasimdir ve onunla samimi konusmak. onlarin yuzde 98 i arkami döndugumde sirtimdan vururlar.

sanki her yeni tanidigim insan benim en iyi arkadasimdir ve onunla samimi konusmak. onlarin yuzde 98 i arkami döndugumde sirtimdan vururlar.

bende sana katılıyorum aynen bende öyleyim sonradan cok pişman oluyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte şu çenemi tutamadım gitti

1-sigara kullanmam
2-fena halde inatçı olmam
3-surat asmam
hiç sevmiyorum bu huylarımı ama napıyım değiştiremiyorum bir türlütatlicadiarzu

X