• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zara home oda kokusu

Capela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
1
0
1
29
Merhaba kızlar zara home fiyatlarını gördünüz mü 😳 önünden bile geçemez olduk ben sürekli çubuklu Oda korkularımı ordan alıyordum ama artık iyice abarttılar muadil önerebileceğiniz oda kokusu var mı White lotus en sevdiğim 🥰

Merhaba kızlar zara home fiyatlarını gördünüz mü 😳 önünden bile geçemez olduk ben sürekli çubuklu Oda korkularımı ordan alıyordum ama artık iyice abarttılar muadil önerebileceğiniz oda kokusu var mı White lotus en sevdiğim 🥰
Zarayı geçtim LC den alıyordum kokuları en azından indirimde 40 50 ye geliyordu şimdi o bile 150 200 diyor Zara hiç şaşırtmaz :D Kotonda 700 TL'ye kazak var şaka gibi. Bershka, Pull&Bear markalarını da geçtiler :)

Merhaba aslına bakarsanız ne kadar parfüm kullanırsanız akciğer o kadar yorulur ,değişik hastalıklar çıkar .Bir kaç yer var doğal.kokular satan onlarda bile cekincedeyim ama.en güzeli beyaz sabun rendele kesecikler yap as ne diyim (o bile pahalai 😀)

Back
X