• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamaninda arkamdan kosanin, simdi ben kosuyorum arkasindan ...

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
36
Almanya
Aylar önce biriyle tanistim, aslinda onu begenmistim, ama gönlüm baskasinda oldugu icin, onu cok istememistim.
Arkamdan cok kostu, geceleri arayip telefonda yalvardigi cok olmustu. Sonra irtibat kesildi, ben ilgisiz olunca.
Son haftalarda, ona karsi ilgi duymaya basladim, aklimdan hic cikmadi. Cünkü onu tekrar görmüstüm bi yerde. Numarasini degistirmis, ona ulasamadim,
bir arkadasinin numarasi vardi bende, onu aradim ve beni aramasini söyledim.
Ayni gün beni aradi, arkadasimla görüstü, agzini aradi, hala ilgisi varmi diye, ilgisi oldugunu söyledi.
Aramizda 1 Saatlik yol var. O gün trene atlayip yanima geldi, simdi ilgimin oldugunu söyledim, sarildik konustuk.
Bunlar Carsamba günü oldu.
Persembe sabahi ben onu aradim, cünkü ondan birsey gelmeyince, yarin bulusalim mi dedi, kabul ettim.
Ayni gün aksam beni o aradi, yarin nerde kacta bulusalim ne yapalim diye sordu, ayrica cok icten gelen bir sesle beni cok özledigini söyledi.
Cuma günü, ben onun sehrine gitmeye karar verdim, o bana geldi, simdi ben gideyim diye, karsilikli olsun istedim.
Babamin arabasini ayarlamam icin, ona sabah erkenden mesaj attim, bulusuyor muyuz diye.
2 bucuk saat bekledim, cevap gelmedi, aradim tabii, cikti telefona uykulu bir sesle, gece gec yatmis, hazir oldugunda yola cikmadan önce haber ver dedi.
Yola cikmadan önce haber verdim, gittim oraya ve bulustuk, konustuk, bana karsi hislerinin oldugunu söyledi, ufak öpücükler verdik birbirimize, yaklasik 2 saat
sonra bir arkadasi aradi, ve onun yanina gittik, sonra yanima gelip acil bir isleri ciktigini söyledi, ertesi gün benim yanima gelecegini kendini affettirecegini söyledi,
ben bozuldum tabii, onun icin baska bir sehire gelmisim, yanliz ve kiz basima, o ise beni oracikta biraka biliyor.
Ufak bir tartismadan sonra, hal ettik, öpmek istedi, basta hayir dedim ama sonra öptü, ve gitti.
O gün hic birsey gelmedi, en azindan bir mesaj beklerdim, dayanamayip ben yazdim, cok kirildigimi söyledim.
Cevapsiz birakti.
Cumartesi sabahi ben aradim onu, numarami göstererek, cikti telefona, uykudan yeni kalkmis, ben seni 10 - 15 dakika icinde aricam deyip, aramadi.
Pazar tekrar ben aradim, bu sefer bilinmeyen no ile, ne bu sacmalik diye, derdin varsa söyle dedim, arkandan kosmam fazla uzun sürmez dedim, ona göre davran dedim.
Yanlis yaptigini, hatali oldugunu söyledi, telafi edecekmis, kiz kardesinin ayagi kirilmista, hastahane'deymis, pazartedi günü yanina gelicem dedi, eger gelmezsem görüsmeyi kesebilirsin dedi. 1 saat sonra seni aricam dedi ...
Aramadi tabii, bende aramadim.
Pazartesi günü, aksam 8'e kadar bekledim, en sonunda mesaj yazdim, yine beni ekmeyi basardin, sana karsi hislerim vardi ama bosver bi daha senden
birsey duymak istemiyorum dedim.
2 Saat sonra, arkadasimin erkek arkadasiyla konustum bu konu hakkinda, ara onu konus ve bitir dedi, mesajla olmaz bu isler, iki kisi mesajlarla anlasamaz, en iyisi
sesini duyarak bi yol bulmaktir dedi, ama bilinmeyen numara ile ara dedi.
Aradim, adimi söyler söylemez yüzüme kapatti, bi daha aradim, yanlislikla kapanmistir diye, ve telefonunu kapatmis. Telesekreter cikti.
Sinirlenip bir mesaj yazdim, hala ona mesajin ulastigina dair bildirim mesaji gelmedi, yani teli hala kapali.
Ne bu sizce, ilgisimi kalmadi, ama ne oldu ki bir anda, daha pazar günü onu bilinmeyen no ile aradigimda, benimle konustu, bugün ise yüzüme kapatti, yada zamaninda o arkamdan kostu diye, aynisini bana mi yasatmak istedi ...

Not: KK'de kendimi ait bir profilim yok, arkadasimin araciligi ile actim bu konuyu, beraber takip edecegiz. Tesekkürler :71:

Son düzenleme:
Mesajda bir daha senden bir şey duymak istemiorum demişsin, sonra tekrar bitirmek için aramasaydın keşke

ya da en başta öyle mesaj atmasaydın, arayarak bitirseydin

mesajına bozulmuş sen tekrar arayınca da aklınca trip atmış havaya girmiş

en uyuz erkek tipi , zaten sorumsuz bir şey. büyük ihtimalle sen üstüne düşünce havaya girmiş.

boşver, arama msj atma tut kendini büyük ihtimal o arayacak seni

Son düzenleme:
ikinizi kıyaslarsak sen daha çok koşmuşsun onun peşinden. daha çok taviz vermişsin. zaten bitirmicek miydin? illa onunda bu ayrılığı onaylamasını bekleme. çoktan bitmiş gibi zaten..

Kaçan kovalanır,klasiği bence...Ve de dengesizin biri :37:ilgin olduğunu anladı ve artık nasıl olsa elimde diye düşündü sanırım.boşver arama sorma bence aklı başına gelince yine ararr.

Son düzenleme:
peşindn koşmuş ama sende ona baktığında kendinden çok ödün vermişisn öpmeler sarılmalar yanına gitmeler hemde çok çabuk çok acele davranmışsınız diye düşünüyorum bu işten hayır gelmez gibime geliyo sizin yerinizde olsam aramam bitti beni bi daha rahatsız etme der onu engeller olaya son noktayı koyarım ama hata sizde ki dediğim gibi çok çabuk gelişmiş her şey

Back