• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanında Ağzımın Üstüne Vursaymış Bunlar Olmazmış.....!

WilDClawZ

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
90
18
3
31
Bugün eşimin gözümde değerinin kalmadı bir gün oldu benm için çok kötüyüm şu anda
Eşimle çok proplemlerimiz var hiç birşey otrmadı rayına
Dedim dedik inatcı sinirli habire iddda eden karşısındaki insanı ezmeye üstünlük kurmaya çalışan bir eş. Benim hAtalarım yok mu elbet var ama işler nerelere geldi..
Üstelik bebegimi kucagıma almama 10 gün kala :KK43:
Ailesi ile ilgilide çok proplemler oldu ama herşeyi su an anlatamam daha öncede açmıştım konu bugün olanları yazmak istiyorum
Bugün bana kuzenm ile teyzem geleceklerdi uzak şehirden geldiler.
Annemde sagolsun hamileyim yorulmayım die kendi evinden yaptı getirdi birşeyler.
Kaynanam rahatsızdi biraz o yüzden Başka şehire gttiler diger ogluunun oldu yere..
Bugün sonuçları cıkmış temizmiş herşeyi..
Eşim öglen aradı Annemin sonuçları cıkmış temizmiş herşeyi
Ben: aa öylemi cok sevindim cok geçmiş olsun sende rahatla biraz
Eşim : aynen aynen sende annemi arada bi geçmiş olsun de ( hastalandında aramştm zaten yine arycktm ama bana emri vaki yapar gibi konuştu sinirlendm
BEn: hayatım anneni arayıp aramayacagımı senin demenle bilecek değilim ben zaten aramam gerektiği yerde arıyorum soruyorum şimdi misafirler var birdaha bana bu konularda ne yapmam gerektiğini söyleme lütfen
Eşim: bildiğinde bileceginde senin olsun ya allahm sen sabır ver ben ne dedim şimdi dedi ve kapadı telefonu
Akşam eve geldi içeri girmedi ben traş olmaya gideceğim dedi kıyafetlerini bıraktı tamam dedim.
Ev leş gibi sigara kokuyor sigara mi içtiler misafirler
Ben: annem ile teyzemin içtiğini biliyosun zaten.. kendide sgara kullanıyor ( önce bi naptın nasılsn de demi sanki eksik arar gibi..)
Neyse eve geldi yemek yedik bulaşıklara yardm etti..
Ben: hayatım bak bebegimizin ismine karar verelim artık ( iki isim arasnda kaldık ) 10 gündür karar vermesini bekliyorum ona bıraktımm )
Hep geçiştiriyorsun ben isimli tulum yapacagım bu nedenle yapamıyorum nie başından savıyosun yada 10 gündür karar veremedin..
Eşim: aman be tamam ben karar veremedim oldu mu cok mu acele sanki ne koyuyosan koy karışmıyorum
Ben: işte sen böylesin
Eşim: sen nesin sütten cıkma ak kaşık mı catacak yer mi arıyorsun
kavga büyüdü büyüdü gitti..
BEn: cok dagınıksın bak zorlanıyorum gardolabını düzenli kullanmıyosun kıyafetlerini düzenli koymuyosun aLDInı ALDIK yere koymuyosn toplayamıyorum cok agırlaştım
Eşim: vay anasına olay şimdide buraya geldi derdin bu mu kızım senin
BEn. hayır derdim bu değil ben sana örnekler veriyorum neden neden hep idda ediyorsun benimle. kıyaslama yapıyosun yada derdin bumu diyip kestiriyorsun felan filan kavga uzadı :KK43:
Benim sinirimi bozan eşimin herşeyi savsaklaması hatasını söyleyincede derdin bumu deyip idda etmesi hep hatalı benmiym demesi
En basiti kızlar 10 gündür isime karar ver diye belliyorum adam sallıo tulum yapacam diyorum yok.. hep böyle
Annemi ara diyor. siz söyleyin ben onunla mı bilecem ? bana emri vaki yapıyor.
her neyse kavga uzadı
Eşim: Zamanında agzının üstüne vursaymışım o agzını kırıp sustursaymışım sen şimdi karşıma geçipde böyle konuşamazdın ama demekki artık vurmam gerekiyormuş.. ( bunu genel olarak genel olan sorunlarmız için dedi) bugün için değil
Ben: öylemi .. bunun planlarınımı yapıyorsun yazıklar olsun seviyesiz terbiyesiz.. sen kimsin ki bana vuracaksın hadi vurda bir el kaldırda bak noluyo
Eşim: tehtit mi ediyorsun lan beni sen .!! noluyo ananın evine mi gidersin terk mi edersin evi babanın maşınımı yersin ( babam vefat etti. Evlenmeden önce aylık alıyordum )
Ben: bi vurda bak dünya kac bucak oluyo gör seviyesiz ahlaksız onun planlarını yapıyordun demek hadi gelde vur bakalım birdaha benim yüzümü görebilecekmisin sen seni herkeze rezil ederm..
Eşim: sus kapat o ceneni seni en sonnuda ayamin altına alıp ezecem bu evden gidecem o olacak
Ben: öyle mi hadi bekliyorum ezzene.! hadi bi dene dünya kaç bucak gör :KK43:
Kavga büyüdü büyüdü bagırmalar cagırmalar cıktı gitti.
Eşim bana zamannında agzımın üstüne vurmadı için pişmanmış ve agzımın üstüne vurma bana şiddet gösterme eğilimindeymiş megerse dogumdan sonra :KK43:
Tek bir tokatını bile yediremem sindiremem bu adamın..
Eşimden bu laflarından sonra cok ama cok sogudum.. nefret ettim tiskindim..
Ben zaten kendi kendime diyordum bu adam bu sinirle bana dogumdan sonra el kaldırrsa naparm allahım diye..
Demekki adamın içinde varmış ( zaten hamile kalmadan üzerime yürümüş ama vuramamıştı.. siddet eğilimli bir insan.. )

BEn ne yapacagım bana yol gösterrmisiniz gerçekten cok çaresiz hissediyorum kendimi
Bu adama nasıl ders vereceğim ben :KK43:
Ne değer biliyor ne kıymet iyice cıgrndan cıktı
Adam benim agzımın üstüne vurmayı planlıyormuş meğer :KK43:
Sorunlarımız sadece burda yazdklarım değil size küçük bir örnek vermek istedim biz hep böyleyiz
Olmuo anlaşamıyoruz eşimin kafa yapısı cok ters karakterlerimiz cok ters.. hep kavga gürültü bıktım usandım Adam resmen vurdumduymaz..
birşey yap derim yapmaz sallar geçiştirir
eve gelir hoop tv karşısına ne ilgi ne alaka ne sohbet ve
Eşim hep böyle en ufak birşeyde kırar döker bagırır cagırır laf söyler agzından cıkanı duymaz
ve hep benim dedim olsun ister karşımdaki insan bana uysun sussun laf söylemesin ister
ona göre benm söz hakkım hiç yok ben hep susmalıyım ve ben cahilim
Ve hep o üstün baskın olmalı..

Son düzenleme:
Ayy...

Bu ne ya? Ne olurdu tmm ararım cnm deseydin? Sonra aramasaydın, bildiğini yapsaydın...

Adama atar yaptında ne oldu? Yine evindesin işte.

Hayatı zorlaştırıyorsunuz.

Eşinin söylediklerini onaylamıyorum ama sende saçmalamışsın.

Eşiniz arkadaşınız değil. Biraz saygılı olun.

Ayy...

Bu ne ya? Ne olurdu tmm ararım cnm deseydin? Sonra aramasaydın, bildiğini yapsaydın...

Adama atar yaptında ne oldu? Yine evindesin işte.

Hayatı zorlaştırıyorsunuz.

Eşinin söylediklerini onaylamıyorum ama sende saçmalamışsın.

Eşiniz arkadaşınız değil. Biraz saygılı olun.
ben mi saygısızım eşimin bu sözlerine karşılık adam bana şiddet gösterme planları yapıyor
ve ben saygısızım öyle mi ?

Soyledikleri hos degil ama annemi ara demeside bir kavga sebebi degil.
Hep kavga gurultuyse cocugu nasil yaptiniz.
evet değil ama ben onun demesi ile mi bileceğim annesini aramam gerektiğini neden bana emri vaki yapar gibi konuşuyor ki

ınsanlık yada karakter eksıklıgı zulum ama bıde fızıkı gucte olanlar ıcın daha buyuk zulum RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ olsun bu arada konuya gelınce evet emır vermesı kotu olmus ama benımde kayınvaldeme kırgınlıklarım ıcten ıce kızgınlıgım var ama arama konusunda bende pasıfım kırgınlık bahane degıl huyum bu ama ozel zamanlarda ararım benım esımde der bazen hadı annemı ara dıye tamam der ararım bazen suyundan gıtmek gerek tabı ılıskı durumunuzu bılmıyorum sııdet egılımı dıyorsunuz bu onemlı bı konu

Neden biraz daha beklemedin bebek için bak sana hamile kalmadan önce sinyal de vermiş!!!

Neyse olan olmuş artık;şuan iki kişilik düşünmelisin o yüzden fevri kararlar veremezsin onun için ;biraz muhattap olma bakalım herşeyine cevap vermeyip geçiştir hehe de. Ama hakarete ve şiddete sakın boyun eğme çekip kapıyı çık!!

ınsanlık yada karakter eksıklıgı zulum ama bıde fızıkı gucte olanlar ıcın daha buyuk zulum RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ olsun bu arada konuya gelınce evet emır vermesı kotu olmus ama benımde kayınvaldeme kırgınlıklarım ıcten ıce kızgınlıgım var ama arama konusunda bende pasıfım kırgınlık bahane degıl huyum bu ama ozel zamanlarda ararım benım esımde der bazen hadı annemı ara dıye tamam der ararım bazen suyundan gıtmek gerek tabı ılıskı durumunuzu bılmıyorum sııdet egılımı dıyorsunuz bu onemlı bı konu
sadece bu değil ki eşim hep böyle yapyor ve evet şiddet eğilimli bir insan :(

yanı her konuda gurur yada ben bılıyorum olmaz bende bılıyorum kaynanamı aramam gerektıgını ama esım dıyıncede onu kırmaya gerek yok tamam canım derım oda mutlu bende

Neden biraz daha beklemedin bebek için bak sana hamile kalmadan önce sinyal de vermiş!!!

Neyse olan olmuş artık;şuan iki kişilik düşünmelisin biraz muhattap olma bakalım herşeyine cevap verme kale alma
böyle yaptmda bir ders alır mı sizce..
cahilim işte bilemiyorum daha 23 yaşındaym cok keşkelerım var ama hepsi keşke olarak kalıyor cok üzgünüm :(

ben mi saygısızım eşimin bu sözlerine karşılık adam bana şiddet gösterme planları yapıyor
ve ben saygısızım öyle mi ?
Adam hasta annesini aramanı istemiş geçmiş olsun de diye, bin tane laf söylemişsin.

O noktaya gelene kadar bir sürü dır dır etmişsin.

Birde yapsana yapsana diye tahrik etmişsin. Adam aklı selimmiş ki çakmamış bitane.

Madem o kadar giderlisin ne işin var evinde şimdi?

ama sıddet yooooooook o buyuk sorun bı destek alsanız evlılık terapıstı falan

evet değil ama ben onun demesi ile mi bileceğim annesini aramam gerektiğini neden bana emri vaki yapar gibi konuşuyor ki
Konussun bende konusurum bazen esimde konusur o an cevabimizi veririz hayir aramiyacam yada tamam ararim diye emrivaki degilde hatirlatma gibi dusunun.Surekli boyleyse tamam diye gecistirin bildiginizi yapin hem bildiginizi yapip hemde konusursaniz goze batar oysa gecistirip kendi dudugunuzi calmak huzur verir ;)

Canim biraz sakinles semi çok iyi anlıyorum doğum yaklaştıkça stres de çoğalır ve etrafa sararsin hersey batar biliyorum da kendine ve bebeğine yaparsın hiç birseyi kafana takma bebeğini kucağına almana az kalmış bak hersey yolunda de iyi düşün iyi olsun

Back