Zaman zaman o zaman ne zaman?

inş canım inş bir sürü bebişleriniz olur :)))) çok mu fazla oldu allah hepinizin gönlünüze göre versin canım

amin canım i nş sağlıklı olsunlarda bitane iki tane olsunda 3 tane olsun ya
tabi böyle konuşması kolay bakmak mesele bide o şansı yakalayabilmek.bu cuma günü hürmetine allahım bütün istiyenlere versin inş

ne güzel yazmışsın canım benim allah herkesin gönlüne göre versin inş dua edelim hepimiz birbirimiz için kızlar :)

amin canım inş yaradanım sesimizi duyarda ellerimizi boş bırakmaz canım

kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok

Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım

Adetimde hala yok

offf canım çok üzüldüm.erkekler odunsu yaratıklar biliyorsun. Takma diyemiyorum zor çünkü kendimden biliyorum.anlatmak istersen dinlerim canım

aynı şeyler kendini daima haklı görme hep ben haksızım hala üste çıkma bişeyin düzelmesi için çaba sarfetmeme (bende karar ver bitirelim dedim((allahıma dua ediyorum ki şuan sancım var kasıklarım batıyo 2 gündür karnımda bebek olsun ve ona deyim ki beni üzdün al daha da üz deyim ((

Benim eşimde böyle..Hamilelik olmadığı çıkınca normal olarak yüzüm düştü..Bağırmaya başladı hemen niye üzülüyorum diye..

Dedim sen beni daha çok üzmekmi istiyosun bu şekilde bağırarak.Anca anladı şimdi iyi...

Erkekler hep onların sözü doğru.Onlar herşeyi bilir zannediyor.Bizim söylediklerimizin doğru olduğunu düşününce daha çok üste çıkmak için diretiyorlar.

Sanırım değişmiyecekler kabullenmek gerekiyor bu huylaarını..

bilmiyorum cnm işte böle sadece duam hamile oluum da yüzüne vuruyum üz beni diyim hadi üz..

Adetimde hala yok

ben bugün geldim ama sen yokken eski yazılanları okudum dedim kesin hamile herhalde.ama olsun allah buyuk bu ay olmassa obur ay olucak inş..üzme kendini

Adetimde hala yok

üzüldüm canım senin adına ama sevin bak kistde yokmuş,hakkında hayırlısı tatlım bende bi an sevinmiştim

özgecim evliliğin en tehlikeli dönemleri ilk 1 ve 2. yıllar sakın ani kararlar verme bırak kendini haklı görsün sus sessiz kal emin ol sessizliğin bile ona bir cevap olacaktır,kendini yıprattığınla kalıyorsun dediğin gibi sen anlat dur kafalarına bişey yerleştiriolar onu kendi doğruları kabul ediyorlar ama eninde sonunda hatasını anlayıp geri geliyorlşar hep böyle olmadı mı o yüzden sabır arkadaşım sabır kadının fenni erkeği yenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…