inş canım inş bir sürü bebişleriniz olur :)))) çok mu fazla oldu allah hepinizin gönlünüze göre versin canım
Canım inşaallah Rabbim cumanın hürmetine en kısa zamanda dualrını kabul etsin ve seninde bebiş haberlerini duyalım burdan. En güzel yanı eşin destek oluyomuş bak.Kim ne derse desin iğnelesin dursun duymamaya çalış onları buda tamamen senin elinde evet anlıyorum bu kelimelerden nefret etmişsin ama sen stres oldukça vücutta etkileniyo,doktorunla rahat konuşamıyosan başka bir doktor bulsan,Herşey bizim için canım dünyada herşey bir imtihan buda bizlerin imtihanı olabilir,o yüzden Rabim kararalamıştır vaktini saatini bu arada sen buraya gel biz sana morel veririz inan burda en yakın arkadaşlarınla paylaşamadığın şeyleri paylaşıosun biz senin yanındayız
amin canım i nş sağlıklı olsunlarda bitane iki tane olsunda 3 tane olsun ya
tabi böyle konuşması kolay bakmak mesele bide o şansı yakalayabilmek.bu cuma günü hürmetine allahım bütün istiyenlere versin inş
amin canım inş yaradanım sesimizi duyarda ellerimizi boş bırakmaz canım
Kızlaaarrr nerelerdesinizBizim hamişlerden haber yok demi daha
kan testi anca çıktı kızlar...hamilelik yok
kistlerde yok..ama sevinemiyorum.bugün ben çok umutlanmıştım
adetimde hala yok
((üzüldüm cnm kötyüm bugün morlimde bozuk
senin neyin var canım
eşimle tartıştık yine bende((istemiyosan boşanalım dedim düşün dedim
offf canım çok üzüldüm.erkekler odunsu yaratıklar biliyorsun. Takma diyemiyorum zor çünkü kendimden biliyorum.anlatmak istersen dinlerim canım
aynı şeyler kendini daima haklı görme hep ben haksızım hala üste çıkma bişeyin düzelmesi için çaba sarfetmeme(bende karar ver bitirelim dedim ((allahıma dua ediyorum ki şuan sancım var kasıklarım batıyo 2 gündür karnımda bebek olsun ve ona deyim ki beni üzdün al daha da üz deyim ((
benim eşimde böyle..hamilelik olmadığı çıkınca normal olarak yüzüm düştü..bağırmaya başladı hemen niye üzülüyorum diye..
Dedim sen beni daha çok üzmekmi istiyosun bu şekilde bağırarak.anca anladı şimdi iyi...
Erkekler hep onların sözü doğru.onlar herşeyi bilir zannediyor.bizim söylediklerimizin doğru olduğunu düşününce daha çok üste çıkmak için diretiyorlar.
Sanırım değişmiyecekler kabullenmek gerekiyor bu huylaarını..
bilmiyorum cnm işte böle sadece duam hamile oluum da yüzüne vuruyum üz beni diyim hadi üz..
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
canım ben burdayım DaisyB kesin hamile kan testi çıktı kesinleşti keseyi görücek haftaya allah nasip ederse inş canım :)
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
aynı şeyler kendini daima haklı görme hep ben haksızım hala üste çıkma bişeyin düzelmesi için çaba sarfetmeme(bende karar ver bitirelim dedim ((allahıma dua ediyorum ki şuan sancım var kasıklarım batıyo 2 gündür karnımda bebek olsun ve ona deyim ki beni üzdün al daha da üz deyim ((
üzüldüm canım senin adına ama sevin bak kistde yokmuş,hakkında hayırlısı tatlım bende bi an sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?