evet heralde kimse yok:))
vallahi düşünmüyorum da o kendini bildiriyo zaten :))bi giriyo
çalışmalar nasıl gidiyo:) inşllh bir aksilik yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet heralde kimse yok:))
vallahi düşünmüyorum da o kendini bildiriyo zaten :))bi giriyo
çalışmalar nasıl gidiyo:) inşllh bir aksilik yoktur
yok inş.:)bu batmalar yumurtlamadan olabilir diyo arkadaşlar zaten ateş ölçüyorum ben dün düşüktü olabilir yani inş.çalışmalar iyi:)))
inşllh istediğin gibi olur allah kerkesin gönlüne göre versin
haklısın,bu durum içinden çıkılacak durum değil aslında
yani şöyyle bi silkelenip herşeyi halledemiyorsun
bambaşka bişey
Rabbim herkese bu duyguyu yaşatmıyor,biz aramadan bulduk diyemiyoruz,diyemeyeceğiz bu gerçek çok acı
içim içimi yiyor çok huzursuzum sürekli ilaç içiyorum uyku modunda dolaşıyorum
birazdan çıkıcam doktoruma,sanırım onunda beynini yicem bu modda gideceğim için
pko yok,çok ciddi bir problem yok ama olmuyor olmuyor
aşılama yaptıran deneyen arkadaşlar varsa onlar bişiler yazsa çok sevinicem
aklıma yatıyor ama korkusuda yetiyor tedirginim nedense
bilemiyorum işte
ben çıkıyorum cnm giyinip çıkmalıyım,döndüğümde yazarım
olacak ama bende senin gibiydim olmaaycak dıye dusunuyordum ama oldu beklemedıgım bir anda hemde.
Kesin yaz bize doktordan gelınce
doktordan geldim çok olduda,uyudum şimdiye dekolacak ama bende senin gibiydim olmaaycak dıye dusunuyordum ama oldu beklemedıgım bir anda hemde.
kesin yaz bize doktordan gelınce
doktordan geldim çok olduda,uyudum şimdiye dek
sürekli uyumak istiyorum nedense
sanırım bi o zaman düşünmüyor kafama takmıyorum
psikolojim bozuldu
ne dedi doktor peki ?
aynı şeyler
kafama çok taktığımı,biraz bu düşüncelerden uzak kalmam gerektiğini,görünürde asla ciddi bir problem olmadığını,böyle giderde sürekli aynı ruh halinde olursam depresyon geçirebileceğimi,beni son bikaç kontroldür iyi görmediğini,bu işin ha diyince olmayacağını,Glukofen ve Folbiol a devam etmem gerektiğini,kendime yeni uğraşlar bulup çok boşta bırakmamamı ve bi süre daha bekleyip aşılama teklif etti v.s..v.s...
bende pazartesi bir kursa başlıyorum hafta içi sabah 8 akşam 4 arası..o beni oyalar diye düşünüyorum bi yandan bunu söyledim hoşuna gitti doktorumun,sana iyi gelecek kötü düşüncelerden negatif düşünmekten arınıcaksın bak görüceksin diyor ama...
bekleyip görücem bakalım
bu arada kendimi çok bitkin hissetmeye başladığımı söyledim,vitamin takviyesi yapabilirsin dedi,bir zararı yokmuş.
çok ihtiyaç duyarsam psikolojik destek dahi alabilirsin bu konu ile ilgili diyor.
aklım karıştı iyice:/
anladım ama bu gercekmıs bende o kadar kafama taktm olmadı olmadı hiç beklemedıgm bır anda karsıma cıktı sakın depresyona girme sakın
Kızlaarr günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorum
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli :))
ben iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasııl
şükürler olsun ikimizde iyiyiz çok çabuk geçiyor zaman
evet ya bi bakmışız pazartesi bi bakmışız cuma ama pazartesileri çok zor geçio ya :2:
evet canım bir yandan geçsin diyorum bir yandan da ömrümden gidiyor zaman geçmesin diyor insan ufff öyle işte :))