EVET BENDE ÖYLE YAPIYOM :)))O KADAR İİ DEĞERLENDİRİYOZ Kİ GÖZÜMÜZE UYKU GİRMİYO:)))MAşallaahhhh
İNŞ. ŞŞUAN HAMİLEYİMDİR DE EŞİME GİDER SONUCU ATARIM AL DERİM SEN BENİ ÜZ DAHA DERİM:)
canım üzülme ama inş hamilesindir :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET BENDE ÖYLE YAPIYOM :)))O KADAR İİ DEĞERLENDİRİYOZ Kİ GÖZÜMÜZE UYKU GİRMİYO:)))MAşallaahhhh
İNŞ. ŞŞUAN HAMİLEYİMDİR DE EŞİME GİDER SONUCU ATARIM AL DERİM SEN BENİ ÜZ DAHA DERİM:)
selam kızlar ben geldimm:)..herkesin bi derdi varrr off off rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.kasıklarım hala batmaya devam bi belime giriyo bi kasığıma bi sağa geçiyo bi solaa
hoşgeldiinn özge :) bende aranıza yeni katıldım ama edayada söyledim sıkı takipçinizim dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini alırız :)
:)sende hoşgeldn cnm aramıza saol cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.
inşaallah canım :))
kızlar kasıklarım çok ağrıyor bir ihtimal var hala merak edıyorum acaba oldu mu diye
inşallah yoktur dedim çünkü dün çok stresliydim etkilenmesinii istemem.
bendeeeeeee eğer varsa zaten dünn mahvolmuşturr:)
sen ne zamandır istiyosun cnm bebek.
evet benimde varsa mahvolmuştur
kızlar kasıklarım çok ağrıyor bir ihtimal var hala merak edıyorum acaba oldu mu diye
canım haziranda doğum kontrol hapını bıraktım o zamandır hep bir ümit işte 2 yıla yakın hapla korununca baya korktum biliyosun insanlar türlü türlü şeyler söylüyorlar,sonra doktora gidip muayne oldum cnm. Her ayda kırmızıyı gördükçe eşimde bende hayal kırıklığı yaşıyoruz
yemeğe çıktım az önce..düşüp bayılacaktım ya..şimdide başım dönüyor.. Stres beni ne hallere getirdi..
Akşam eşimlede tartıştım.bazen okadar anlayışsız,düşüncesiz,odun oluyorki anlatamam
anladım cnm ben hap kullanmadım eşim korundu ama işte 1,5 senelik evliyim toplasan korunmadığımız süre yaklaşık bi 7 8 aya yakındır doktora gittim bene akıntı şikayetim vardı adet düzensizliğim vardı fitil hap derken bekliyoz hala hormon testlerimde temiz muayenelerimde temiz bakalım