Zaman zaman o zaman ne zaman?

selam kızlar ben geldimm:)..herkesin bi derdi varrr off off rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.kasıklarım hala batmaya devam bi belime giriyo bi kasığıma bi sağa geçiyo bi solaa

Hoşgeldiinn özge :) Bende aranıza yeni katıldım ama edayada söyledim sıkı takipçinizim dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini alırız :)

meraba bende burda yeniyim bende klomen kullandım kist yaptı ne yapıcam bilmiyorum doktorumda izne çıkıcak zamanı buldu allah herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
sen ne zamandır istiyosun cnm bebek.

Canım haziranda doğum kontrol hapını bıraktım o zamandır hep bir ümit işte 2 yıla yakın hapla korununca baya korktum biliyosun insanlar türlü türlü şeyler söylüyorlar,sonra doktora gidip muayne oldum cnm. Her ayda kırmızıyı gördükçe eşimde bende hayal kırıklığı yaşıyoruz

anladım cnm ben hap kullanmadım eşim korundu ama işte 1,5 senelik evliyim toplasan korunmadığımız süre yaklaşık bi 7 8 aya yakındır doktora gittim bene akıntı şikayetim vardı adet düzensizliğim vardı fitil hap derken bekliyoz hala hormon testlerimde temiz muayenelerimde temiz bakalım

Yemeğe çıktım az önce..Düşüp bayılacaktım ya..Şimdide başım dönüyor.. Stres beni ne hallere getirdi..

akşam eşimlede tartıştım.Bazen okadar anlayışsız,düşüncesiz,odun oluyorki anlatamam

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tesadüf mü bu allahım bizde akşam tartıştık odunla:)

Benimde iltihap varmış fitili bende kullandım cnm antibiyotik verdi bide folik asit başladı, Hadi hayırlısı cnm ya senin ne kadar çok istediğini biliyorum Rabbim inşallah gönlümüze göre verir :) bende bu ay ümitler suya düştü yine ama ekime inşaallah. birdahaki bat ekim 5 eğer o zaman olmazsam test yapıp eşime söylemiyim diorum 9 ekimde evlilik yıldönümü hediyesi yapmak istiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…