Zaman zaman o zaman ne zaman?

evet cnm kesinlikle diyorum bebeğim olcak onun için aşkım için böle böle düşünüyorum içimden geçiyooo:)))

canım bak görüceksin bizimde bebeğimiz olucak ve bu eski yazdığımız arşivlere bakıp gülücez inş..
ben çok inanıyorum.. rabim mahrum etmesin.. bebeklerimizi nasip etsin artık bizlere.. aminnnnn.......

neden yapmadınız canım nolucaktı sanki sesizce yapı verseydiniz...
hem yumurtlama döneminde kaynananlara niye geldiniz ki ?:26:

cnm benm yaaa sessizce yapsaydınız ya

kAYINPEDERİM ŞEHİR DIŞINDA KAYINVALIDEMDE YAŞLI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİK , O YÜZDENDE GELDİK NE YAPALIM SURATIM BAYA BİR DÜŞTÜ AMA YAPAMAM ONLAR İÇERDEYKEN SESSİZ SESSİZ HEM GÖREV OLARAK YAPMAK İSTEMIYORDUM BU AY

tabiki haklısın canım da ama tarih geçiyo ne yapmayı düşünüyorsun eşin ne diyor bu konuda

canım tamam stres yapma.. peki bu akşam yapabilme olasılığınız var mı?

tabiki haklısın canım da ama tarih geçiyo ne yapmayı düşünüyorsun eşin ne diyor bu konuda
eşim diğer odada yatıcaz biz dedi orası temiz olmadığı için yatırmadılar bugün eltim temizlerse orada yatıcaz yatamasakda eşim yapalım dıyor ama ben rahatsız oluyorm ve isteksiz oluyorum
canım tamam stres yapma.. Peki bu akşam yapabilme olasılığınız var mı?

olabilme olasılığı var ama ben rahatsız oluyorum dıyorum ya diğer odada yatsam banyo yapmaya kalksam anlayacaklar ve utangacım ben yapamam , cumartesi gunune kadar idare etmeye çalışıcam artık yapacak bir şey yok malesef eve gelir banyomu yaparım sonra giderim orayaa

öle yap bakalım canım üzülme walla bence utanma yap gitsin.. bonyoyu gelip evinde yaparsın allah afeder heralde.. :44:

günaydın kızlar nasılsınız :)) ben gün yoğunum esraaaaaa nerdesin sen kaç gündür resimlerine bayıldım canım

selam canım ama gün geçiyor yapmalısın bence bir şekilde anlıyorum seni biraz zor ama ne yapcaksın herşey bebişler için

günaydın kızlar nasılsınız :)) ben gün yoğunum esraaaaaa nerdesin sen kaç gündür resimlerine bayıldım canım

edacım hoşgeldin.. tşkrler tatlım beğenmene sevindim..
ya bende bu sıralar çok yoğundum biz yeni taşındıkda gelen giden çok oldu.. bide bayram yoğunluğu derken uğrayamadım..
sen nasılsın bebiş nasıl ?

öle yap bakalım canım üzülme walla bence utanma yap gitsin.. Bonyoyu gelip evinde yaparsın allah afeder heralde.. :44:

umarım affeder gerçi bir gunduz durucam öyle aksam kendı evıme gıdıcem banyomu yapıcam sonra avrupa yakasına geçicem cunku benım ev anadolu yakasında kızlar allah affeder herhalde isteyerek yapmıyorum ki tek isteğim bebeğimin bana tutunması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…