• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

:10:
umarım affeder gerçi bir gunduz durucam öyle aksam kendı evıme gıdıcem banyomu yapıcam sonra avrupa yakasına geçicem cunku benım ev anadolu yakasında kızlar allah affeder herhalde isteyerek yapmıyorum ki tek isteğim bebeğimin bana tutunması

merak etme canım aff eder inş.. sonuçta niyet önemli, bide bulunduğun ortam müsait deil..
bu ay bebişini tutturursun inşş :16::16::16:

edacım hoşgeldin.. tşkrler tatlım beğenmene sevindim..:16:
ya bende bu sıralar çok yoğundum biz yeni taşındıkda gelen giden çok oldu.. bide bayram yoğunluğu derken uğrayamadım..
sen nasılsın bebiş nasıl ?

bebiş iyi canım allaha şükür kalp atışlarını da duyduk allahın izniyle keyfim yerdin de bir sıkıntım yok yorulmuşsundur sende taşınamayı hiç sevmiyorum ben :)) allah kolay lık versin gerci artık yerleşmişsin dir :32:

bebiş iyi canım allaha şükür kalp atışlarını da duyduk allahın izniyle keyfim yerdin de bir sıkıntım yok yorulmuşsundur sende taşınamayı hiç sevmiyorum ben :)) allah kolay lık versin gerci artık yerleşmişsin dir :32:

ayy canım benim demek duydunuz kalp atışlarını, yakında tepinmeyede başlar hazırlıklı ol :1::nazar:
allah iylik wersin canım..
evet bende bayağı yoruldum yarleşme işini hallettim o beni okadr yormadıda..
gelen giden biraz zorladı.. onun dışında iyim :31:

ayy canım benim demek duydunuz kalp atışlarını, yakında tepinmeyede başlar hazırlıklı ol :1::nazar:
allah iylik wersin canım..
evet bende bayağı yoruldum yarleşme işini hallettim o beni okadr yormadıda..
gelen giden biraz zorladı.. onun dışında iyim :31:

iyi canım sevindim benim de öyle hani 1 tl lik folik aitler varya doktor bana onu verdi vitamin ismini bilmediğim için 1 tl dedim belki bilirsin canım sen işte neyse beni mahvetti sürekli mide bulantısı gözümü acamıyordum mutfağa giremedim ama ilaçı içmeyince benden mutlusu yok afedersin kusamıyorumda kusam rahatlıcam neyse ki doktor folik asit ti değiştirdi solgar diye bir firmanın ürettiği bende en son gelişme bu canım onun dışında şükürler olsun bir sıkıntım yok hatta :nazar: çok rahatım cevremdekiler şaşırıyor :nazar: rahatlığıma

nasıl olsun canım iyiyim valla bir sıkıntım yok rahatım sürekli canım yemek yeme isteği oluyor :56::56: öyle işte canım kalp atışlarını duyunca iyi ce bağlandım ona :12:

ne güzel rabim sağlıkla kavuşturur sizi inş.. :16:
ye yemeğini tabi bebiş açıkıyo demek.. :56:
naptın sigarayı bıraktınmı canım ? sakın bırakmadım deme :20:

iyi canım sevindim benim de öyle hani 1 tl lik folik aitler varya doktor bana onu verdi vitamin ismini bilmediğim için 1 tl dedim belki bilirsin canım sen işte neyse beni mahvetti sürekli mide bulantısı gözümü acamıyordum mutfağa giremedim ama ilaçı içmeyince benden mutlusu yok afedersin kusamıyorumda kusam rahatlıcam neyse ki doktor folik asit ti değiştirdi solgar diye bir firmanın ürettiği bende en son gelişme bu canım onun dışında şükürler olsun bir sıkıntım yok hatta :nazar: çok rahatım cevremdekiler şaşırıyor :nazar: rahatlığıma

aman eda tam göze gelinen dönem bolca dua oku.. nazar ayeti gezdir üstünde.. bide hep iyim deme herkese yani niyetini bildiğin kişilere olur mu bacım ?
ben folik asiti duydumda çeşitlerini pek bilmiyorumm..
iyi olmuş değiştirmen rahatsan sorun yok maşallah.. :nazar::nazar::nazar:

aman eda tam göze gelinen dönem bolca dua oku.. Nazar ayeti gezdir üstünde.. Bide hep iyim deme herkese yani niyetini bildiğin kişilere olur mu bacım ?
Ben folik asiti duydumda çeşitlerini pek bilmiyorumm..
Iyi olmuş değiştirmen rahatsan sorun yok maşallah.. :nazar::nazar::nazar:

kızlar ben çok sabırsızlanıorum yaa biranönce bizde hamiş olalım:(((

günaydın kızlar :)

günaydın sanada. aramızda 10 gün var bebeklerimizin arasında yani. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız çok endişeliyim bu konuda düşüğüm oldu diye. şimdi doktora bile gitmeyi geciktiryorum kalbi atmaya başlasın öyle giderim diyorum sen duydunmu kalp atışlarını

günaydın sanada. aramızda 10 gün var bebeklerimizin arasında yani. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız çok endişeliyim bu konuda düşüğüm oldu diye. şimdi doktora bile gitmeyi geciktiryorum kalbi atmaya başlasın öyle giderim diyorum sen duydunmu kalp atışlarını

günaydın canım hayırlısı olsun hiç korkma allahın izniyle inş kucağımıza alırız canım duydum canım geçtiğimiz pazar okadar derinden geliyorduki anlatamam sana şimdiki randevumda 8 eylül doktor daha net bir şekilde ve düzenli duyarız dedi gerçi ben duydum eşim biraz tedirgin o yüzden kalp atışını bile gösterdi doktor minicik :1: :nazar:

günaydın canım hayırlısı olsun hiç korkma allahın izniyle inş kucağımıza alırız canım duydum canım geçtiğimiz pazar okadar derinden geliyorduki anlatamam sana şimdiki randevumda 8 eylül doktor daha net bir şekilde ve düzenli duyarız dedi gerçi ben duydum eşim biraz tedirgin o yüzden kalp atışını bile gösterdi doktor minicik :1: :nazar:

maşallah hadi inşallah duyarsın daha net daha sağlıklı daha güçlü:) o zaman bende 10 eylülde gideyim garanti olsun inşallah iyidir bebişler

maşallah hadi inşallah duyarsın daha net daha sağlıklı daha güçlü:) o zaman bende 10 eylülde gideyim garanti olsun inşallah iyidir bebişler

yani aramızda çok kısa zaman var ben bir hafta önce duydum sanırım sende p.tesi gitsen duya bilirsin ama en net sanırım dediğin gibi 10 eylül canım inş bir sıkıntı olmaz teşekkür ederim inş bir sorun olmaz bende tedirginim ama belli etmiyorum sürekli onla konuşuyorum bana iyice tutunsun diye :1: :nazar:

Son düzenleme:
yani aramızda çok kısa zaman var ben bir hafta önce duydum sanırım sende p.tesi gitsen duya bilirsin ama en net sanırım dediğin gibi 10 eylül canım inş bir sıkıntı olmaz teşekkür ederim inş bir sorun olmaz bende tedirginim ama belli etmiyorum sürekli onla konuşuyorum bana iyice tutunsun diye :1: :nazar:

günaydın kızlarrr çok şükür adet oldummm:))))))))))

Back