• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

aynen canım yaaa geçen ay çok üzücü bi olay oldu çok yıkıldım o yüzden olabilir diyorum ben..

canım ya eşinle mi oldu bu olay yoksa ? dikkat et evin içinde huzur çok önemli..
eşle en ufak bi kavga, küslük oldumu heryer zindan gibi gelir adama.. anlıyosundur beni..
girme strese allah büyük dua et..

canım ya eşinle mi oldu bu olay yoksa ? Dikkat et evin içinde huzur çok önemli..
Eşle en ufak bi kavga, küslük oldumu heryer zindan gibi gelir adama.. Anlıyosundur beni..
Girme strese allah büyük dua et..

yok eşimle değil çok şükür çok yakın bi dostumuzun kazığıydı inanamadım çok üzülmüştüm günlerce ağladım hastalandım o yüzdendir diyorum ben..

yok eşimle değil çok şükür çok yakın bi dostumuzun kazığıydı inanamadım çok üzülmüştüm günlerce ağladım hastalandım o yüzdendir diyorum ben..

saçmalama kız delimisin adam üzülürmü? bak şükür eşinle bir sorununuz yokmuş..:nazar:
demekki o kişi senin dostluğunu haketmemiş.. bide üzülüyosun.. gerçek yüzünü görmüşsün üzülme..

saçmalama kız delimisin adam üzülürmü? Bak şükür eşinle bir sorununuz yokmuş..:nazar:
Demekki o kişi senin dostluğunu haketmemiş.. Bide üzülüyosun.. Gerçek yüzünü görmüşsün üzülme..

evet o yönden seviniyorum rabbim nasılda gösteriyor gerçek yüzünü :))ama şuan iyiyim eşimle on numarayımm:)))))))))))))))) bide bebişim olsa tmam

evet o yönden seviniyorum rabbim nasılda gösteriyor gerçek yüzünü :))ama şuan iyiyim eşimle on numarayımm:)))))))))))))))) bide bebişim olsa tmam

sevin tabi... üzme kendini:20:
ne güzel allah hiçbiz zaman bozmasın mutluluğunuzu....:16:
rabim werir bakalım... canın aynen senin gibiyim.. eşimle hiçbir sorunum yok şükür:nazar:
bide bebişimiz olsa :emir_bebek::16:

sevin tabi... üzme kendini:20:
Ne güzel allah hiçbiz zaman bozmasın mutluluğunuzu....:16:
Rabim werir bakalım... Canın aynen senin gibiyim.. Eşimle hiçbir sorunum yok şükür:nazar:
Bide bebişimiz olsa :emir_bebek::16:

işte bi adet olsam doktor 3.günü test yapcam dedi merakla onu bekliyorum ama bakalımmm iştee dört gözle bekliyorum

canım benimde 2 sene olmadı doktora gittik rahim filmimde kanallarımın yapışık olduğu ortaya çıkdı laporoskopi ameliyatıyla ayırdılar şubatta martta hemen ilk denemede hamile kaldım o sresi çok iyi bilirim üzme kendini inşallah en kısa zamanda sende bebişe kavuşursun...

Back