günaydın canım inş olursun hasta :)) bu belirtilerimi canım peki
evet cnm da dün annemlerde kaldım kendi annemde çok sıcaktı cmı biraz açmıştık gece de yağmur yağmış belki üşütmüşümdür ama inş. Hastalık belirtisidir ..:)))
sen ne yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım inş olursun hasta :)) bu belirtilerimi canım peki
günaydınlarrrrrrr......kızlar bacaklarımda hafif sızı var ne olur adet oluyum artıkkkkk................
günaydın canım..
Seninle konuşmuştuk sanırım,
sende bebek istiyodun şimdi neden adet olmak istiyonki ? :26:
cnm benm adetim gecikti bebekte yok hap kullandım da olmayı bekliyorum adetimin 3.günü doktora gitcem testlerim yapılcakta ondan:)))
anladım geçmiş olsun canım..
Umarım bir sorun yoktur we bu gecikme bebek habercisidir inş...
yok cnm kaç kere idrar tsti yaptım kan da baktırdım yokk
peki canım bu gecikme normalmi sence ?
Ne dedi doktor ?
bilmiyorum cnm muayene ettti herşey normal görünüyor dedi hormon testi flan yapcak bakalım(stresten de olabilir dediii
inş sonuç güzel çıkar canım dua edicem senin için...
Kaçgünlük bi geçikme oldu ?
saol cnm çok teşekk.vallahi 1 ayı buldu heralde:))
ne bir aymı? Kız sen ciddimisin 1 ay hiç azz bizaman deil..
Seni hayal edemiyorum sen şimdi barut gibisindir.. Eşinede zor olmuştur... :18::18::18:
aynen canım yaaa geçen ay çok üzücü bi olay oldu çok yıkıldım o yüzden olabilir diyorum ben..
canım ya eşinle mi oldu bu olay yoksa ? Dikkat et evin içinde huzur çok önemli..
Eşle en ufak bi kavga, küslük oldumu heryer zindan gibi gelir adama.. Anlıyosundur beni..
Girme strese allah büyük dua et..
yok eşimle değil çok şükür çok yakın bi dostumuzun kazığıydı inanamadım çok üzülmüştüm günlerce ağladım hastalandım o yüzdendir diyorum ben..
saçmalama kız delimisin adam üzülürmü? Bak şükür eşinle bir sorununuz yokmuş..
Demekki o kişi senin dostluğunu haketmemiş.. Bide üzülüyosun.. Gerçek yüzünü görmüşsün üzülme..
evet o yönden seviniyorum rabbim nasılda gösteriyor gerçek yüzünü :))ama şuan iyiyim eşimle on numarayımm:)))))))))))))))) bide bebişim olsa tmam
sevin tabi... üzme kendini
Ne güzel allah hiçbiz zaman bozmasın mutluluğunuzu....
Rabim werir bakalım... Canın aynen senin gibiyim.. Eşimle hiçbir sorunum yok şükür
Bide bebişimiz olsa