• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

işte bi adet olsam doktor 3.günü test yapcam dedi merakla onu bekliyorum ama bakalımmm iştee dört gözle bekliyorum

canım walla bebek isteyen birinin adet olması için dua edeceğim hiç gelmezdi aklıma..
ama inş adet olursun...:34:
inş testinde temiz çıkar.. korkma allah büyük..

canım benimde 2 sene olmadı doktora gittik rahim filmimde kanallarımın yapışık olduğu ortaya çıkdı laporoskopi ameliyatıyla ayırdılar şubatta martta hemen ilk denemede hamile kaldım o sresi çok iyi bilirim üzme kendini inşallah en kısa zamanda sende bebişe kavuşursun...

inş. Cnm saol bende bişey yok diyor doktor sorun yok diyor ama bilmiyorum

canım benimde 2 sene olmadı doktora gittik rahim filmimde kanallarımın yapışık olduğu ortaya çıkdı laporoskopi ameliyatıyla ayırdılar şubatta martta hemen ilk denemede hamile kaldım o sresi çok iyi bilirim üzme kendini inşallah en kısa zamanda sende bebişe kavuşursun...

mrb canım..
bende 2 senedir bebiş istiyorumm :16:
bu rahim filmi nasıl oluyor girmeyi düşünüyorum ama korkuyorum:18:

doktora gittinizmi ne diyor ? Bide eşin sperm analizi yaptırdımı ?

cnm benm akıntı şikayetim vardı doktora gitmiştim fitil kullandım sonra adet düzensizliği oldu işte yine doktora gttim gtmişken dedim korunmuyoruz ama bişey yok dedim neden dedim muayene etti flan bişey yok dedi temiz görünüyor yumurtalıkların gayet iyi dedi bende ben bütün testlerimi istiyorum dedim adetinin 3.günü gel dedi daha hiç bi test flan yapılmadı

cnm benm akıntı şikayetim vardı doktora gitmiştim fitil kullandım sonra adet düzensizliği oldu işte yine doktora gttim gtmişken dedim korunmuyoruz ama bişey yok dedim neden dedim muayene etti flan bişey yok dedi temiz görünüyor yumurtalıkların gayet iyi dedi bende ben bütün testlerimi istiyorum dedim adetinin 3.günü gel dedi daha hiç bi test flan yapılmadı

ama önce eşinin sperm sonuçlarını isterler haberin olsun..
oyüzden 3 gün perhizz yapmanız gerekir..

bilmiyorum ki vallahi dedim ya yeni başlayaacak testler ben bi adet olsam gidince hepsi konuşulur...sizde nasıl oldu testler

canım biz 2 senelik evliyiz hiç korunmadık, bir seneyi doldurduktan sonra önce ben gittim doktora ve doktor beni muayne etmeden eşimden sperm tahlilinin sonucunu istedi..
biz 3 gün boyunca ilişkiye girmedik spermin çoğalması için 4. gün gidip test verdi eşim, maalesef varikosel çıktı eşimde.. daha sonra varikosel ameliyatı oldu.. doktorun demesiyle 6 ay sonra olucaktı ama 7-8 ay oldu hala bişey yok..:50:
bilmiyorum daha nekadr bekliycez...:43:

canım biz 2 senelik evliyiz hiç korunmadık, bir seneyi doldurduktan sonra önce ben gittim doktora ve doktor beni muayne etmeden eşimden sperm tahlilinin sonucunu istedi..
Biz 3 gün boyunca ilişkiye girmedik spermin çoğalması için 4. Gün gidip test verdi eşim, maalesef varikosel çıktı eşimde.. Daha sonra varikosel ameliyatı oldu.. Doktorun demesiyle 6 ay sonra olucaktı ama 7-8 ay oldu hala bişey yok..:50:
Bilmiyorum daha nekadr bekliycez...:43:

hımmm bilmiyorum cnm bizde ne çıkar bakalım:((

kayınvalidem de kalıyorum ve kaynım eşi cocugu kaynanam yan odamızda dün akşam yapmamız gerekırken yapamadık bu akşam nasıl yapıcaz bilmiyorum . . .yumurtlama haftam ve ben oradayım bu hafta

neden yapmadınız canım nolucaktı sanki sesizce yapı verseydiniz...
hem yumurtlama döneminde kaynananlara niye geldiniz ki ?:26:

Back
X