evet sen bayadır bunu söylüyorsun canım doktora gittiğin günden beri inş hadi bakalım mutlu ol hep gül canım :)
beni anlamana çok sevindim bende öyle diyordum içimde hareket etmeye başlayınca tmm anlamıyla anlarım o duyguyu ama çok heyecanlıyım herşey olsun istiyorum hemen canım yaa uff ne güzel allah sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimkinide tabii :) korkuyorumda ben ilk aylar ya bişey olucak diye çok tedirginim inş olmaz
evet sen bayadır bunu söylüyorsun canım doktora gittiğin günden beri inş hadi bakalım mutlu ol hep gül canım :)
beni anlamana çok sevindim bende öyle diyordum içimde hareket etmeye başlayınca tmm anlamıyla anlarım o duyguyu ama çok heyecanlıyım herşey olsun istiyorum hemen canım yaa uff ne güzel allah sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimkinide tabii :) korkuyorumda ben ilk aylar ya bişey olucak diye çok tedirginim inş olmaz
normalde ben çok sulugözüm duygusalım şuan berbat olmam lazımdı:))ama aksine hayrolsun ne deyim:))
inş.canım benim kucağımıza da aldığımız günleri görürüz,tedirgin olcak bişi yok Allah'ın izniyle,çok ayakta kalma çok yorma kendini,boş kaldığın vakitlerde uzan kaldır ayaklarını bi yastığın üzerine uzat,bebek aşağıdaysa yukarı çıksın.
efsa kaç yıllık evlisin canım ??? özgeeee işin mi çıktı canım sesin çıkmıyor gene mutlu ol hep hemii eşin bişey dedimi testinin sonucuna ???
3bitecek 4giricez Allah'ın izniyle,sen kaç senelik evlisin.
sabah kan verdiğimi bilmiyodu gece o da umutlandı yazık..
Bende söledim süpriz yapcaktım sana kan verdm hastanede ama olmadı dedim sabredelim dedi nasip dedi rabbim verir dedi işte bunun gbi şeyler:))
canım 4 bitti 5 şe girdik beş yıllık evliyim
inş güzel haberler alın,hadi bakalım.
maşallahAllah bozmasın.
negatif cnm yaaözge sonuc ne oldu ?
sabah kan verdiğimi bilmiyodu gece o da umutlandı yazık..
Bende söledim süpriz yapcaktım sana kan verdm hastanede ama olmadı dedim sabredelim dedi nasip dedi rabbim verir dedi işte bunun gbi şeyler:))
evet en doğrunu söylemiş ama bir daha kine yanında test yapma ben bilerek iş yerinde yaptım ki yanında olsam oda bir umut bekliyor beni sonra sonuç negatif olunca benim kadar üzülüyor olmuyor sonra işyerinnde yaptım sonuç çıkınca söyledim canım bence sende öyle yap üzülmesini istemiyorsan ama sen bilirsin canım karışmak gibi olmasında :))
yok cnm dedim zaten başında umutlanmada dedim ne olur ne olmaz hap kullancam dedim yinede bakalım dedim..ama bi daha ki seferlere dediğin gbi cnm kesinlikle sonra o üzülüyo bana belli etmiyo bende bunu hissediyorum daha çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?