zaten bir senem kaldı canım pekte umursamıyorum, bölümüm çok zor bir bölüm ama umursamadığımdanmı bilmem tıkır,tıkır geçiyorum sınıfı..
eşim çalıştırmak istemiyor beni..
zaten canım çocuk olunca çok zor oluyor bende allahtan bir şey olmaz ise 7 8 ayıma kadar çalışmak istiyorum sonrada cocuk büyütücem cocuk olunca zor oluyor çalışmak tabi eğer bakıcak kimsen yoksa benim gibi
ÇOK SAOL CNM BİLİYOMUSUN BENCE BU BİLE NASİP KİM DERDİ BUGÜN HASTANEYE GİTCEM KAN VERCEMMM
nedemek canım benim inş sonuç istediğimiz gibi çıkar allah büyük allahtan ümit kesilmez her yeni bir gün yeni bir ümit demek tir canım :))
zaten canım çocuk olunca çok zor oluyor bende allahtan bir şey olmaz ise 7 8 ayıma kadar çalışmak istiyorum sonrada cocuk büyütücem cocuk olunca zor oluyor çalışmak tabi eğer bakıcak kimsen yoksa benim gibi
tabi haklısın zor olur..
walla çalıştırmam dedi. bende bidediğimi iki etmezsen kabul ederim dedim tamam dedi bende okulumu bitirip rahatıma bakıcam..
haksızmıyım ?
Günaydın kızlar bugün içim kıpır kıpır nedendir bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim anlamadım kasıklarım ağrıyor , bu bayramı regl olarak geçiricem malesef
nedemek canım benim inş sonuç istediğimiz gibi çıkar allah büyük allahtan ümit kesilmez her yeni bir gün yeni bir ümit demek tir canım :))
İNŞ. CNM DÜŞÜNDÜMDE YANİ BUNLAR DA NASİP GİT KAN VER HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ DÜN MESELA DEMİ İNŞ. DUA EDİYORUM RABBİME AMA ÇOK KORKUYORUM EDA ÖLE BÖLE DEĞİL
slm canım
avatarındaki yazı çok hoşuma gitti yaaa.
o bebek buraya gelecek...
eda bak ben şuanda adet sancısı çakmeye başladım..
böyle olunca hiç ümidim kalmıyor..
slm tatlım , evet avatarımdaki yazı aynen çok hoş değil mi
Bir topic var oradan alıntı
tabi haklısın zor olur..
walla çalıştırmam dedi. bende bidediğimi iki etmezsen kabul ederim dedim tamam dedi bende okulumu bitirip rahatıma bakıcam..
haksızmıyım ?
aynen canım bak valla rahatına eğe rbaka biliyorsa bir dediğinide iki etmiyorsa ne den çalışasın ki valla:)))
ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın DaisyB kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde
ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın daisyb kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde
birazda dün ki yaşadığım test olayı beni çok etkiledi eda beni anlarsın sen de yaşadın aynı şoku((((((ağlaya ağlaya bekliyomm
birazda dün ki yaşadığım test olayı beni çok etkiledi eda beni anlarsın sen de yaşadın aynı şoku((((((ağlaya ağlaya bekliyomm
ağlama canım hep dua et hayırlısı olsun diye sonuç eğer olumsuzsa hiç üzülme tmm mı ne olur kendini her ikisinede hazırla canım
ne yaşadın haberim yok ? Test mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?