Zaman zaman o zaman ne zaman?

Günaydın kızlar bugün içim kıpır kıpır nedendir bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim anlamadım kasıklarım ağrıyor , bu bayramı regl olarak geçiricem malesef

Bu arada ben de gittiğim yere kadar çalışmak istiyorum herhangı bir sorun olmazsa ne güzel masraflarım çıkmış oluyor hem evime yardımcı oluyorum annem işten çıkınca da ben tekrar işe girmeyi düşünüyorum inşallah nasip kısmet diyorum

Günaydın kızlar bugün içim kıpır kıpır nedendir bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim anlamadım kasıklarım ağrıyor , bu bayramı regl olarak geçiricem malesef

slm canım
avatarındaki yazı çok hoşuma gitti yaaa.
o bebek buraya gelecek...

ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın DaisyB kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde

ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın DaisyB kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde

evet 1sene sonra kavustum kardeşime çok özlemişim aşkımı aldım ilk günü ablasının evinde kaldı onu çok seviyorum

ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın daisyb kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde

birazda dün ki yaşadığım test olayı beni çok etkiledi eda beni anlarsın sen de yaşadın aynı şoku ((((((ağlaya ağlaya bekliyomm

birazda dün ki yaşadığım test olayı beni çok etkiledi eda beni anlarsın sen de yaşadın aynı şoku ((((((ağlaya ağlaya bekliyomm

ağlama canım hep dua et hayırlısı olsun diye sonuç eğer olumsuzsa hiç üzülme tmm mı ne olur kendini her ikisinede hazırla canım

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr adetttttttttttt oldummmmm.............
orucumamı yanim, ümitlerimemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…