Zaman zaman o zaman ne zaman?

edaaaa:))nerdesinn
cnm ya ben hala adet olmadım ne yapcam offf:(((
kan testinde 0,42 çıkmıştı doktor sadece hamilelik yok demişti acep bi daha mı test yapsam (((

bilmiyorum ki canım eğer şüpheleniyorsan yaptır bende ilk kez bugün yaptırıcam kan testini bakalım akşam gidicem hiç belirtisi yok mu adetin canım ????

bilmiyorum ki canım eğer şüpheleniyorsan yaptır bende ilk kez bugün yaptırıcam kan testini bakalım akşam gidicem hiç belirtisi yok mu adetin canım ????

yok(((hafiften bazen bacaklarım sızlıyo belim sızlıo geri gidiyo o kadar ((ama olsaydı kanda hemen çıkardı bilmiyorum
ki

yok(((hafiften bazen bacaklarım sızlıyo belim sızlıo geri gidiyo o kadar ((ama olsaydı kanda hemen çıkardı bilmiyorum
ki
burdan okuduğum kadar söylüyorum canım 5 şin üstündeyse hamili olarak görülüyormuş ama yaptır için rahatlayacaksa canım ama bence bir kaç gün daha bekle derim evde idrar testi yapsana tekrar bakalım ne çıkıcak ??

bende evde yapım diyorum ama test bitti evde:))))

bende hep iki tane alırdım yedek dursun diye ilk kez bir tane aldım geçen sonuç pozitif çıktı eczaneden alsana canım iş çıkışında yakınlarında varmı ?

alırım o sorun değilden umutlanmak istemiyorum yine hadi adet olsam dört gözle bekliyorum ki bütün testlerim yapılcak doktor ondan sonra tedavi aşamasına başlayacak o da yok offf yaaa((

alırım o sorun değilden umutlanmak istemiyorum yine hadi adet olsam dört gözle bekliyorum ki bütün testlerim yapılcak doktor ondan sonra tedavi aşamasına başlayacak o da yok offf yaaa((

canım offflama inş herşey güzel olucak inş sende hamile olursun canım benim hiç bir zaman ümidini yitirme çok dua et bende edicem canım

kızlar sinirlerim çok bozuk hemde fazlasıyla ben bu ovulasyn testte koyu çizgiyi tam görmedim ve kendı kendıme sinir küpü oldum ya yıne yok bu ay bişi ben bılıyorum umuduum filan kalmadı benım .

kızlar sinirlerim çok bozuk hemde fazlasıyla ben bu ovulasyn testte koyu çizgiyi tam görmedim ve kendı kendıme sinir küpü oldum ya yıne yok bu ay bişi ben bılıyorum umuduum filan kalmadı benım .

ben de seninle aynı durumdayım 2 gün aynı koyulukta çizgi çıktı ama öyle koyu değil.bugün son testi yaptım iyice silikleşmişt tuttuğu meçhul yani.ama üzülme ilk hamileliğimde de aynı silikti ama hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…