• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

inş canım allah isteyen herkeze nasip eder inş canım bende çok dua ediyorum çookk ya umutluyum ama ben bu aydan bakalım hayırlısı :))[/
CANM NASILSIN NERELERDESİNNN ÖFFF İŞLERİM YENİ BİTTİİ YAAA::((

canım buralardayım benimde işlerim vardı arada girdim ama sen yoktun canım ne yapıyorrsun çokkk sıcak yaaa :5:

ben dün test yaptımmm biliyormusun ve ne çıktı desem kesin olmadan söylemicektim ama söyleyim dedim ikinci çizgi çıktı bende ama tabii adet günümü bekliyorum silikti ikici cizgi ama belli bariz :52: :52:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SÜPERSİNNN CANM YAA:))))NEDEN HEMEN YAZMADIN BANA YAAAA CANM ÇOK SEVNDİM İNŞ.HADİ BAKALIMM..:))))

CNM BENM YA VALLAHA ÇOK DUYGULANDIMM BEN YAA:(((AĞLAYACAM ÇOK SEVNDM KENDİM GİBİ YEMİNLE BAK:)))

teşekkür ederim canım nasip bakalım yarın tam net söylücem tekrar test yapıcam bende çok mutluyum dünden beri anlatamam sana okadar test yaptım ilk kez ikinci çizgiyi gördüm çok heyecanlandım ellerim ayaklarım birbirine karıştı anlatamam sana bu duygu inş sende yaşarsın canım benim

teşekkür ederim canım nasip bakalım yarın tam net söylücem tekrar test yapıcam bende çok mutluyum dünden beri anlatamam sana okadar test yaptım ilk kez ikinci çizgiyi gördüm çok heyecanlandım ellerim ayaklarım birbirine karıştı anlatamam sana bu duygu inş sende yaşarsın canım benim

CNM KAÇ TEST YAPTIN BEN Bİ TANE YAPIP ATIYORUM AKLIMDA BULUNSUNDA BENDE ÇOK YAPIYIM..

CNM KAÇ TEST YAPTIN BEN Bİ TANE YAPIP ATIYORUM AKLIMDA BULUNSUNDA BENDE ÇOK YAPIYIM..

valla canım hasta olmadan bir hafta önce yaptım bir şey çıkmadı ama dün yaptım çıktı yani hastalığına iki üç gün kala idrar testinde çıkıyor benim öyle oldu yarın sabah tekrar yapıcam bakalım hasta olmam lazım normalde yarın :52: :52:

Back
X