• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

hayırlısı canım çok heyecanlıyım ben inanamazsın sence ne cıkar ilk içinden geçen ne oldu canım ?????

bende doktorun randevu listesine baktım bu hafta varmı diye iyi şükür bu hafta hep var acaba nasıl oluyo nasıl yapılıyo sonuçlar ne zaman çıkıyo adetin 3.gnü gel demişti ya biraz anlatsana cnm ya

vallahi canm belirtilerin var bence vardır gibime geliyo inş. Tabiki
ben zaten umutsuzdum 1 senedir böle de sende inş. Vardır:)))))

inş canım hayırlısı ise olsun valla allaha çok yalvardım inş yüzüme bakar canım inş isteyen herkez bu güzel duyguyu yaşar canım bakalım daha gün gelmeden heycan bastı hayırlısı olsun :16:

inş canım hayırlısı ise olsun valla allaha çok yalvardım inş yüzüme bakar canım inş isteyen herkez bu güzel duyguyu yaşar canım bakalım daha gün gelmeden heycan bastı hayırlısı olsun :16:

bende doktorun randevu listesine baktım bu hafta varmı diye iyi şükür bu hafta hep var acaba nasıl oluyo nasıl yapılıyo sonuçlar ne zaman çıkıyo adetin 3.gnü gel demişti ya biraz anlatsana cnm ya

Kızlar günaydın nasılsınız ??
günaydın canım :21:

merhaba kzılar ne alemdesiniz bebiş var mı nası gidiyo çalışmalar belirtiler

selammm :3: benim belli olucak çarşamba bakalım ama içimde garip bir heyecan var gülce anlatamam sana hani insanın içine doğar ya aynı öyle ne bilim çok istiyorum belkide ondan :21:

tabii canım adetinin 3 günü sabah git kan veriyorsun ertisi gün çıkıyor onda hormonlarına bakıyor bu kadar canım sonra doktor gidişatta göre seni yönlendiriyor :21:

günaydın canım :21:

selammm :3: benim belli olucak çarşamba bakalım ama içimde garip bir heyecan var gülce anlatamam sana hani insanın içine doğar ya aynı öyle ne bilim çok istiyorum belkide ondan :21:

inşallah vardır az kalmış çarşamba benim daha iki haftam var:)
eğer çok istediğin için değilse bu duygu ben çok eminim bi anne gerçekten hissediyo hem bebeği hem cinsiyetini.

inşallah vardır az kalmış çarşamba benim daha iki haftam var:)
eğer çok istediğin için değilse bu duygu ben çok eminim bi anne gerçekten hissediyo hem bebeği hem cinsiyetini.

canım hayırlısı olur inş hepimiz bir gün anne oluruz ama hissediyorum allahım bu güzelliği bana tatırıcak bu ay bilmiyorum içimde hiç bu kadar heyecan olmadı istek olmadı bilmiyorum hayırlısı olsun iki gün sonra belli olucak zaten inş hepimiz güzel haberlerimizi burdan paylaşırız :21: :21: :52: :52

o zaman ertesi gün tekrar mı izin alcam offff başka yolu yokmu yani sonuç öğrenmenin(((((

canım zaten sonuçunu mutlaka doktor görmesi lazım seni yönlendirmesi için ama tabi bilemiyorum sizin hastahane belkide öğleden sonra test sonuçlarını verir aynı gün içerisinde doktorada gösterirsin ama benim ki öyle olmadı her yer aynı olmaz belki inş aynı gün içinde haledersin canım benim

canım zaten sonuçunu mutlaka doktor görmesi lazım seni yönlendirmesi için ama tabi bilemiyorum sizin hastahane belkide öğleden sonra test sonuçlarını verir aynı gün içerisinde doktorada gösterirsin ama benim ki öyle olmadı her yer aynı olmaz belki inş aynı gün içinde haledersin canım benim

inş.cnm yaa offf bi hasta olsaydım heycanlıyım :)))hiç bu kadar istememiştim adet olmayı :)))

Back