oo bişey kalmamış hadi bakalıminş..sende bişeyler vardırr cnm yaaa:))))
hayırlısı canım çok heyecanlıyım ben inanamazsın sence ne cıkar ilk içinden geçen ne oldu canım ?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo bişey kalmamış hadi bakalıminş..sende bişeyler vardırr cnm yaaa:))))
hayırlısı canım çok heyecanlıyım ben inanamazsın sence ne cıkar ilk içinden geçen ne oldu canım ?????
vallahi canm belirtilerin var bence vardır gibime geliyo inş. Tabiki
ben zaten umutsuzdum 1 senedir böle de sende inş. Vardır:)))))
inş canım hayırlısı ise olsun valla allaha çok yalvardım inş yüzüme bakar canım inş isteyen herkez bu güzel duyguyu yaşar canım bakalım daha gün gelmeden heycan bastı hayırlısı olsun
günaydın canımKızlar günaydın nasılsınız ??
merhaba kzılar ne alemdesiniz bebiş var mı nası gidiyo çalışmalar belirtiler
bende doktorun randevu listesine baktım bu hafta varmı diye iyi şükür bu hafta hep var acaba nasıl oluyo nasıl yapılıyo sonuçlar ne zaman çıkıyo adetin 3.gnü gel demişti ya biraz anlatsana cnm ya
tabii canım adetinin 3 günü sabah git kan veriyorsun ertisi gün çıkıyor onda hormonlarına bakıyor bu kadar canım sonra doktor gidişatta göre seni yönlendiriyor
günaydın canım
selammm benim belli olucak çarşamba bakalım ama içimde garip bir heyecan var gülce anlatamam sana hani insanın içine doğar ya aynı öyle ne bilim çok istiyorum belkide ondan
inşallah vardır az kalmış çarşamba benim daha iki haftam var:)
eğer çok istediğin için değilse bu duygu ben çok eminim bi anne gerçekten hissediyo hem bebeği hem cinsiyetini.
o zaman ertesi gün tekrar mı izin alcam offff başka yolu yokmu yani sonuç öğrenmenin(((((
canım zaten sonuçunu mutlaka doktor görmesi lazım seni yönlendirmesi için ama tabi bilemiyorum sizin hastahane belkide öğleden sonra test sonuçlarını verir aynı gün içerisinde doktorada gösterirsin ama benim ki öyle olmadı her yer aynı olmaz belki inş aynı gün içinde haledersin canım benim
inş.cnm yaa offf bi hasta olsaydım heycanlıyım :)))hiç bu kadar istememiştim adet olmayı :)))
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim inş bende çifte bayram yaşarım bu ay çok dua ediyorum hayırlısı olsun canım :)
evet tamda bayram geliyo ne güzel olur cnm inş.:))
inş canım dualarını eksik etme tmm mı ? Arkadaşım çok sağol :))
hepimiz için ediyourm cnm inş.