teşekkür ederim canım allah herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu :)))
amin tatlım ya çok sevindimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım allah herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu :)))
ayyy cnm ağlayacam vallahi şimdiii:)))yaa amannn bnm ki umutsuz vaka zaman alırr:))))
bak bide umutsuzluğa kapılıyordun cnm :))
asıl umutsuz olacak benm de bakma işte:)))
bende çok sevindim canım ama ikinci cizgim silik çıktı ondan tam kan testi yaptırmam gerek ozaman daha çok sevinicem bir de yarın test yapıcam sabah çünkü yarın adet günüm ya
bak bide umutsuzluğa kapılıyordun cnm :))
asıl umutsuz olacak benm de bakma işte:)))
öyle deme canım benim inş sende yaşarsın bu güzel anı ben sana bol bol dua ederim hamilelerin duaları kabul olurmuş hem :)
öyle deme canım benim inş sende yaşarsın bu güzel anı ben sana bol bol dua ederim hamilelerin duaları kabul olurmuş hem :)
İNŞ.CANM EE NASIL HİSSEDİYORSUN KENDİNİ ANLATSANA NASIL OLDU DUYGULARINI ANLAT BARİ HEYCANINI YAŞIYIM:))
İNŞ.CANM EE NASIL HİSSEDİYORSUN KENDİNİ ANLATSANA NASIL OLDU DUYGULARINI ANLAT BARİ HEYCANINI YAŞIYIM:))
aslında canım pazar günü anladım ben bişeyler olduğunu çünkü akıntım çok fazlaydı ve kokusuzdu hatta nette baktım gebelikte adet olmadan 3 4 gün önce akıntın olması belirtisiymiş ozaman anladım dün de test aldım yaptım sonuç çıktı çok sevindim hep diyordum ne yaparım diye ama sadece bağırdım çok mutlu oldum ama tabii kan testinden sonra tam netlik kazanıcak eşim halen inanmıyor hayırlısı böyle zaten belirtileri ni biliyorsun anlatıyordum sanada nasip çok dua ettim geçem gündüzüm
özgeeeeeeeeeee nerdesin canımmm yaaaa
burdayım cnm yaaa öldüm yeni bitti işlerimm sen nerdesinnn.................
burdayımmm canım :)))
edaaaa:))nerdesinn
cnm ya ben hala adet olmadım ne yapcam offf:(((
kan testinde 0,42 çıkmıştı doktor sadece hamilelik yok demişti acep bi daha mı test yapsam (((
bilmiyorum ki canım eğer şüpheleniyorsan yaptır bende ilk kez bugün yaptırıcam kan testini bakalım akşam gidicem hiç belirtisi yok mu adetin canım ????
burdan okuduğum kadar söylüyorum canım 5 şin üstündeyse hamili olarak görülüyormuş ama yaptır için rahatlayacaksa canım ama bence bir kaç gün daha bekle derim evde idrar testi yapsana tekrar bakalım ne çıkıcak ??yok(((hafiften bazen bacaklarım sızlıyo belim sızlıo geri gidiyo o kadar ((ama olsaydı kanda hemen çıkardı bilmiyorum
ki
burdan okuduğum kadar söylüyorum canım 5 şin üstündeyse hamili olarak görülüyormuş ama yaptır için rahatlayacaksa canım ama bence bir kaç gün daha bekle derim evde idrar testi yapsana tekrar bakalım ne çıkıcak ??
bende evde yapım diyorum ama test bitti evde:))))
bende hep iki tane alırdım yedek dursun diye ilk kez bir tane aldım geçen sonuç pozitif çıktı eczaneden alsana canım iş çıkışında yakınlarında varmı ?
alırım o sorun değilden umutlanmak istemiyorum yine hadi adet olsam dört gözle bekliyorum ki bütün testlerim yapılcak doktor ondan sonra tedavi aşamasına başlayacak o da yok offf yaaa((
canım offflama inş herşey güzel olucak inş sende hamile olursun canım benim hiç bir zaman ümidini yitirme çok dua et bende edicem canım
kızlar sinirlerim çok bozuk hemde fazlasıyla ben bu ovulasyn testte koyu çizgiyi tam görmedim ve kendı kendıme sinir küpü oldum ya yıne yok bu ay bişi ben bılıyorum umuduum filan kalmadı benım .