• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

az kaldı çıkıcam ben birazdan sonunda ama sanki evde de başlıyor şimdi işler güçler ya benim işim hiç bitmez mi :5: yemek yap çamaşır derken geçiyor zaman yaa anlamıyorum hiç bir şey

edacım naptın idrar testini yaptın mı merak ettim seni?

edacım naptın idrar testini yaptın mı merak ettim seni?

günaydın kızlar yapmadım funda zaten çarşambaya ne kaldı :10: belli olucak ozaman dedim ondan dolayı ama hastalığımı bir gün geçsin sağlık ocağına gidicem bakalım canım nasip ne olucak bende çok merak ediyorum :28:

benimde bildiğin gibi canım iş güç derken akşam oldu dün gece uyuyamadım ben uyandım öyle sağ dön yok sola dön yok öyle işte canım sen hasta oldun mu?

evet bend uyuyamadım cnm ya yok daha olmadım da inş.perşembe olurum da üçüncü günü yine cumartesiye denk gelir:)))
beklediğim zaman olmam beklemediğim zaman olurum valla bende anlamadım daha fitile başlamadım bende onun acelesi yok bakalım...))

evet bend uyuyamadım cnm ya yok daha olmadım da inş.perşembe olurum da üçüncü günü yine cumartesiye denk gelir:)))
beklediğim zaman olmam beklemediğim zaman olurum valla bende anlamadım daha fitile başlamadım bende onun acelesi yok bakalım...))

ihmal etme canım doktor hemen başla dediyse başla canım önemli sonuçta biliyorsun çocuk istiyoruz inş olur canım allah büyük banada az kaldı bu arada :))

ihmal etme canım doktor hemen başla dediyse başla canım önemli sonuçta biliyorsun çocuk istiyoruz inş olur canım allah büyük banada az kaldı bu arada :))

yok cnm şuara akıntım yok hemde bi adet oluyum sonra kullanırım şimdi başlayacam adet olcam kullanamayacam bakalım inş.perşembe olurumda ,işten izin almam kolay olur diyorum bazen bazende amannn işinede gücünede benm bebeğim olsun umrumda değil diyorum:))

yok cnm şuara akıntım yok hemde bi adet oluyum sonra kullanırım şimdi başlayacam adet olcam kullanamayacam bakalım inş.perşembe olurumda ,işten izin almam kolay olur diyorum bazen bazende amannn işinede gücünede benm bebeğim olsun umrumda değil diyorum:))

evet aynen cnm senin bebeğinden değerli şey yok sonuçta iş bulunur dimi işin tabii sorun yaşamazsın

Back