canım bide hastalığın verdiği stres dimi hepsi birikince insan ister istemez mutsuz oluyor hiç bir şey mutlu etmiyor seni;
bilmem öyle sevdiğim sanatçı 1 tane çok seviyorum ama serdar ortaç ilk çıktığı günden beri seviyorum onun dışında her tarz dinlerim ben kulağıma hangisi hoş geliyorsa sen peki ?
bende aynı her tarz severimm ..facede çok paylaşırım:))
bugün nasıl geçicek güne kötü başladık inş böyle devam etmez
inş.evet bugün çok tuhaf başladık ikimizde...
evet canım inş eee ne yapıyorsun bu sabah gene çok zor kalktım bu ne ya kaç zamandır böyleyim bir türlü toparlanamadım
ben iyiyim bugün sahura da tık diye kalktım sabah işe de hayret..??:)))
ne güzel canımBide ben toparlansam kendime gelsem :)
inş. O da olcak cnm inş..kendimizi toparlayacazz
inş canım şu hastalığımın günü gelseydi daha bir rahatlıcam stres sinir var çok fazla
aynen yaaaa:)))))))
canım ne yapıyorsun bişey sorucam sana sen hiç kür denedin mi ?? Bu aydan sonra ben birşeyler yaparım sanırım ya çok kararsızım acaba zamanamı bıraksam yoksa araştırsam mı bilemedim
napım tatlım ağla ağla hasta oldum ..
Vallahi bnde düşündün kür flan ama sonrada zamana bırakmak eniyisi bence enson çare...
oldun mu adet canım(
yok cnm o anlmda değill....stres yani
valla kendim kadar üzüldüm öyle sandım neyse stres yapma canım mutlu olalım mutlu haberler alalım ya sen baya geçikti dün olması lazımdı dimi istersen test yapsana yada dur yarın yap garanti olsun canım
ben hala adet olmadım edaaaaaaa.......nerdesinnn:)))
valla kendim kadar üzüldüm öyle sandım neyse stres yapma canım mutlu olalım mutlu haberler alalım ya sen baya geçikti dün olması lazımdı dimi istersen test yapsana yada dur yarın yap garanti olsun canım
hemen çıkmaz ki çıkarmı...
bilmem ondan dedim yarından sonra yap diye normal de sen dün yada bugün hasta olman gerek değilmiydi eğer yarında olmassan test yap çıkar büyük ihtimal diye düşünüyorum
evet hadi bu ara stresten gecikcek desem mi bende bilmiyorum yarın belli olur((off olacak diye çok korkuyorumm olmasada bebek olsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?