inş canım bebişin olur allahın izniyle hadi bakalım bende senin gibi heyecanlıyım
inş.cnm yinede pek umutlanmayalım düşünmeyelim düşünmeyelim...))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım bebişin olur allahın izniyle hadi bakalım bende senin gibi heyecanlıyım
inş.cnm yinede pek umutlanmayalım düşünmeyelim düşünmeyelim...))))))))))
kızlar bişey sorucam hamileliğin ilk zamanlarında ilişki zararlı olur mu fikriniz var mı?
günaydın kızlar bugün çok mutluyum ama neden bilmiyorum içim kıpır kıpır :32
günaydınnnn...
Benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:)))
süper ozaman dün nereye kayboldun gittim bir dahada gelmedin hasta oldun mu ?????
süper ozaman dün nereye kayboldun gittim bir dahada gelmedin hasta oldun mu ?????
ama olcam hissediyorumm:)((((((((((((((((((((((((
yarın doktora gidiceksin bakalım ne diyecek merak ediyorum inş bir sorun yoktur canım
madem olmadım yarında olmasam da muayene olsam seviniyodum test yapcaktım bugün ama ağrılarım başladı((
dur bakalım çok benzer miş adet belirtileriyle hamilelik belirtileri canım allah büyük yarın belki güzel haberler alırsın inş
inşallahhh rabbime dua ediyorummm...rüyamda test yapıyorum silik 2.çizgi çıkıyo gözümü bi açtım rüyaa((
neyse olmasada napalım önümde koca aylar yıllar var:)))
aynen üzülmek yok yola devam canım allah uzun ömür versin olur canım inş
inşallah ee sen naptın bakalım..))
bildiğin gibi canım değişik bir şey yok dün annem ablamla konuştum annem ve babam ablamın yanındaymış annem işte rahim filmini çektir dedi ya doktor annemde çektir diye ısrar ediyor bende bakalım hasta olursam çektiricem dedim üzülme diyorlar stres yapıyorsun diyorlar bir sürü şey işte tabii beni anlamanızı beklemiyorum ama insan ister istemez üzülüyor dedim
evet canm yaa:))neyse üzülmeyelim artık
bugünüde atlatırsam akşam test yapcam :))inş..
iyi hadi bakalım bencede akşam yap bakalım ne cıkacak bende heyecanlıyım yarın direkmi gidiceksin doktora kaç ta gidiyorsun ???
ayy evet canm bugün patrona söleyecem(()))))))))))
yarın sabah 9,30 da çok heycanlıyım korku var ne bilim herşey çekingenlikte var orda ebeler hemşireler var onların yanında offf o psikoloji kötü:))
belirtileri tam olarak neydi cnm nette sitelerde parça parça yazıyo biri yazarsa biri yuazmıuo