• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

kızlar bişey sorucam hamileliğin ilk zamanlarında ilişki zararlı olur mu fikriniz var mı?

kızlar bişey sorucam hamileliğin ilk zamanlarında ilişki zararlı olur mu fikriniz var mı?

günaydın kızlar canım ben yan komşumun kızı 3 buçuk aylık hamile onun doktoru fazla ilişkiye girme düşük değlikesi varmış doktor öyle demiş hafta bir felan öneriyormuş ilk aylarda canım

dur bakalım çok benzer miş adet belirtileriyle hamilelik belirtileri canım allah büyük yarın belki güzel haberler alırsın inş :16:

inşallahhh rabbime dua ediyorummm...rüyamda test yapıyorum silik 2.çizgi çıkıyo gözümü bi açtım rüyaa:(((
neyse olmasada napalım önümde koca aylar yıllar var:)))

inşallah ee sen naptın bakalım..))

bildiğin gibi canım değişik bir şey yok dün annem ablamla konuştum annem ve babam ablamın yanındaymış annem işte rahim filmini çektir dedi ya doktor annemde çektir diye ısrar ediyor bende bakalım hasta olursam çektiricem dedim üzülme diyorlar stres yapıyorsun diyorlar bir sürü şey işte tabii beni anlamanızı beklemiyorum ama insan ister istemez üzülüyor dedim :43:

bildiğin gibi canım değişik bir şey yok dün annem ablamla konuştum annem ve babam ablamın yanındaymış annem işte rahim filmini çektir dedi ya doktor annemde çektir diye ısrar ediyor bende bakalım hasta olursam çektiricem dedim üzülme diyorlar stres yapıyorsun diyorlar bir sürü şey işte tabii beni anlamanızı beklemiyorum ama insan ister istemez üzülüyor dedim :43:

evet canm yaa:))neyse üzülmeyelim artık

bugünüde atlatırsam akşam test yapcam :))inş..

iyi hadi bakalım bencede akşam yap bakalım ne cıkacak bende heyecanlıyım yarın direkmi gidiceksin doktora kaç ta gidiyorsun ???

ayy evet canm bugün patrona söleyecem:((()))))))))))
yarın sabah 9,30 da çok heycanlıyım korku var ne bilim herşey çekingenlikte var orda ebeler hemşireler var onların yanında offf o psikoloji kötü:))
belirtileri tam olarak neydi cnm nette sitelerde parça parça yazıyo biri yazarsa biri yuazmıuo

ayy evet canm bugün patrona söleyecem:((()))))))))))
yarın sabah 9,30 da çok heycanlıyım korku var ne bilim herşey çekingenlikte var orda ebeler hemşireler var onların yanında offf o psikoloji kötü:))
belirtileri tam olarak neydi cnm nette sitelerde parça parça yazıyo biri yazarsa biri yuazmıuo

hadi bakalım canım ben burda seni sabırsızlıkla beklicem neyin belirtileri canım hamileleğin mi anlamadım

Back