• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

aaa neden canm yaa:((

ben inşaat işindeyim cnm müteahhit biraz sorun yaşıyor maddi inş gecicidir gerci 7 aydır öyle diyoruz ama bir şey yok tabii 7 aydır almıyor değilim ama nerden baksan 4 ay içerde yaa sıkıntılıyım :43: ama geçicek inş bu günler ne günler geçirdim bilsen valla evlendiğim günden beri ya gülersin yada oturur ağlarsın ben ilk evlidiğim zaman hırsız bile girdi yani yaşamadığım kalmadı ama olsun allah büyük bir bildiği vardır bana bu kadar sıkıntı veriyorsa diyorum beterin beteri var şükürler olsun

ben inşaat işindeyim cnm müteahhit biraz sorun yaşıyor maddi inş gecicidir gerci 7 aydır öyle diyoruz ama bir şey yok tabii 7 aydır almıyor değilim ama nerden baksan 4 ay içerde yaa sıkıntılıyım :43: Ama geçicek inş bu günler ne günler geçirdim bilsen valla evlendiğim günden beri ya gülersin yada oturur ağlarsın ben ilk evlidiğim zaman hırsız bile girdi yani yaşamadığım kalmadı ama olsun allah büyük bir bildiği vardır bana bu kadar sıkıntı veriyorsa diyorum beterin beteri var şükürler olsun

tüh cnm ya hayırlısı herşeyydee bir hayır var elbett..

hmmm çalışmak zorunda mısın canım peki madem öyle sende çalışma

aslında eşim çık diyor ama evde ne yapıcam tek başıma çok sıkılırım bir de ben rahat durmam sürekli temizlik yaparım o yüzden evde durmak istemiyorum bide 3 yıl oldu burda olalı şimdi bırakıp gitmek istemiyorum

Back