ne yapıyorsun canım bugün hiç iş yok çok sıkıcı bir gün yaaa
valla napıyım otur birz oyun oyna sana yaz :))9
yine hafta ortasındayızz...ne güzel de iş güç yok otur otur çok ta olmayacak orta olcak yahuu:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapıyorsun canım bugün hiç iş yok çok sıkıcı bir gün yaaa
valla napıyım otur birz oyun oyna sana yaz :))9
yine hafta ortasındayızz...ne güzel de iş güç yok otur otur çok ta olmayacak orta olcak yahuu:)))
bende aynıyım canım ramazan dan dolayı herşey durgun öyle duruyorum ben de
evet ama ramazandan sonra bak sen işler açılır off artık boş oturamayız:)))
inş canım acılırda düşünmeyiz işten güçten :))
dokunma hiç eğer iyileşmesse gidersin doktora tabi genede sen bilirsin canım
öyle ama ne yapcaksın bizim işler gerçi durgun o ayrı bir konu kaç aydır maaşda vermiyorlar uff çok fazla derdim var stersliyim tabii bebem olmazo da iyi değil ya hep iş hep iş ben akşama kadar yoğun olduğum günleri bilirim berbat bişey yaa..
öyle ama ne yapcaksın bizim işler gerçi durgun o ayrı bir konu kaç aydır maaşda vermiyorlar uff çok fazla derdim var stersliyim tabii bebem olmaz
aaa neden canm yaa(
ben inşaat işindeyim cnm müteahhit biraz sorun yaşıyor maddi inş gecicidir gerci 7 aydır öyle diyoruz ama bir şey yok tabii 7 aydır almıyor değilim ama nerden baksan 4 ay içerde yaa sıkıntılıyım Ama geçicek inş bu günler ne günler geçirdim bilsen valla evlendiğim günden beri ya gülersin yada oturur ağlarsın ben ilk evlidiğim zaman hırsız bile girdi yani yaşamadığım kalmadı ama olsun allah büyük bir bildiği vardır bana bu kadar sıkıntı veriyorsa diyorum beterin beteri var şükürler olsun
tüh cnm ya hayırlısı herşeyydee bir hayır var elbett..
tabii şükürler olsun diyorum ya allahtan hiç darda değilim hiç bir zaman çok çok sıkışmadım şükürler olsun Ama tabi ister istemez stres yapıyorsun olan şeylere
evet cnm ona kalırsa bnm delirmem lazım ama işte allahım büyük:)
o yüzden ne yapıyoruz düşünmüyoruz Inş bebeğimiz olursa ki inş olur ozaman kendimizi ona odaklarız ne güzeldir o duygu dimi ya hayal etmesi bile güzel inş olur
evet onu da düşünmeyelim bnce insan hayale dalıyo...
öyle ama ne yapcaksın bizim işler gerçi durgun o ayrı bir konu kaç aydır maaşda vermiyorlar uff çok fazla derdim var stersliyim tabii bebem olmaz
hmmm çalışmak zorunda mısın canım peki madem öyle sende çalışma
aslında eşim çık diyor ama evde ne yapıcam tek başıma çok sıkılırım bir de ben rahat durmam sürekli temizlik yaparım o yüzden evde durmak istemiyorum bide 3 yıl oldu burda olalı şimdi bırakıp gitmek istemiyorum
selam kızlar ben geldimmm...))
hoş geldin canım :)))