Zaman zaman o zaman ne zaman?

ahh canım ya sen bebeğini eşin için mi istiyorsun şahsen kendi adıma konuşayım tamam ben onunla bir hayat paylaşıyorum belki sonsuza kadar belkide ayrılıcam kimse bilmez ne olucağını inan bana ben eşim istiyor diye değil benim bir parcam olsun annelik duygusunu tadayım diye sıkma canını illaki kavga ediceksiniz kim etmiyorki zaten etmeyenden şüphelen anladın mı canım düzelirsiniz inş neden diye sorucam özel se anlatma

yok cnm yanlış anlattım heralde onun için derken yani ikimiz için bizim bi parçamız olsun diye ...
Ben organize sanayi bölgesinde çalışıyorum burda bi şirkette bizim sanayi trafında bi daha şubemiz var patron dün orda bi iş varmış bilememişler onu bi yap dedi akşam eve giderken dedi bende bizimkine söledim habrrin olsun böle böle dedim trip atmalar kıskanmalar flan benm eşimin mizacı mı deyim artık sinirlenir söler söler sadece ağızda sonra pişman olur sonrada sadece dilimde der ama o kırmaya yet,iyo zaten bende dün akşama kadar ağladım burda öle işte....ben de konuşmuyorum şimdi tmam özür flan ne önemi var ki kırıldıktan sonra bende üstümden kolay kolay atamıyom ufacıkta olsa...((

benimkide öyledir söyler söyler ama sadece dilindedir sonra kendi kendine düşünür gelir yanıma ben küs kalamam ne kadar kırılsamda nebilim daha hiç günlerce konuşmadığımız olmadı benimki kıskanmaz gibi gözükür ama içten içe kıskanır merak etme o seni sevdiği için böyle yapmıştır üzülme barışırsınız canım biliyorum insan kırılıyor ama hangimiz sinirliyken ağızımızdan çıkan kelimeye dikkat ediyoruz ki belki o anda işyerinde bir sorun yaşamıştır yada oruç dan kaynaklanan bir sinirdir takma canım benim moralini yüksek tut tmm mı bu aralar bizim için önemli

bende hiç küs kalamam konuşurup flan sonra ben küsmüştüm derim..dün işten geç geldi ben hemen yattım bana dondurma almış flan gelmiş sokulmuş yanıma kedi gbi kötü bişey demiyorum ama susuyorum sadece konuşmuyorum erkekler hep böle değil mi zaten ben her lafı sölerim sinirlenirim ama karşısındaki de bi laf sölese 40 sene onu söyler..kendilerine gelince ne var sölediklerimde canım der aman say say bitmez.işte tabi sen yılları devirmişin bilmiyorum işte böyle karışık....

sıkma canını düzelir illaki kavga ediceksiniz sorunlarınız olucak ama seviyeli bir şekilde kendini ezdirmeden ki siz birbirinizi seviyorsunuz inş kısa sürede normale dönersiniz bir daha öyle deme çocuk felan istemiyorum diye inş olur canım biliyorum onuda bir sinirle söyledin ama olsun bir daha onu öne sürme tmm mı cnm güzel yürekli arkadaşım daha çocuklarımız olucak onlarla büyücez allah izin verirse neler görücez şu hayatta

tabiki öyle de birde düşünüyorum benim kırıldığım küstüğüm beni kıran kavga etmeyi tartışmayı bile abartan yapamayan sözleriyle kıran ne bilim allah büyük işte ço saol senn de moralin bozuldu bana laf anlatmaktan...

biz bayanlar kötüyü iyiyle dengeleyip gidiyoruz ona göre davranıyoruz ama onlar bi kalem de herşeyi siliyolar gözleri görmüyo...neyse anlatmayım hasta oldum çünkü sıdamdan...

olurmu öyle şey canım tabiiki konuşucaz içine atma özge hayatta en büyük hatta o olur git suya anlat git hiç tanımadığına anlat ama anlatmassan kendi kendine yersin içinde sürekli mahkeme kurarsın insanların dönemleri oluyor işte sinirli seninde oluyordur illaki eşinin de öyle bir dönemiymiş hattasını anlamış ama bak senden özür dilemiş önemli olan bu zaten

Günaydın kızlar burada hava çok berbat kemiklerim sızlıyor dün hasta olmadıysam bugün kesin olucam otobustete klimayı sağolsun kapatmıyorlar kapat densede anlayacağınız şu anlık kötü bir durumdayım akşam olsada eve gitsem diyorum

günaydın canım evet bizde aynı durumdayız çok kötüyüz yorgunuz hatta uykusuz sabah babet giydim dedimki inş yağmur yağmaz çıktım pat pat yağmaya başladı allahtan ki fazla uzun sürmedi birazda olsa güneş acıcak gibi ama bulutlu hava havada insanı çok etkiliyor

evet hemde nasıl ben dondum resmen hala yagıyor burada sinir bozucu ayrıca acık ayakkabı gıydım corabımda yok usudum , yine aynı seylerı yasıyorum ve vücudum dirençsiz bütün kemiklerim sızlıyor .

evet hemde nasıl ben dondum resmen hala yagıyor burada sinir bozucu ayrıca acık ayakkabı gıydım corabımda yok usudum , yine aynı seylerı yasıyorum ve vücudum dirençsiz bütün kemiklerim sızlıyor .

sıcak şeyler iç canım en azından biraz olsun seni ısıtır aslında işyerinde yedek bırakmak gerek ayakkabı corap felan bende aynı durumdayım üşüyorummmmm ama ısınır diye düşünüyorum hava

valla artık öyle yapıcam bir hırka bir ayakkabı bir çorap getiricem buraya çok sancım var birde kesin üşüttüm kesinnn

valla artık öyle yapıcam bir hırka bir ayakkabı bir çorap getiricem buraya çok sancım var birde kesin üşüttüm kesinnn

dikkat et bu aralar öneli zamanlar canım ihmal etme kendini sıcak şeyler iç eve gidincede sıcaksu torbası varsa hemen ayaklarına koy yarından sonrada yedeklerini getir ufff benimde yapmam gerek ayaklarım dondu resmen ben sana diyorum ama senden farksızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…