Zaman zaman o zaman ne zaman?

nevşehir ama hiç sevmiyorum burayı(( yani kapadokya

ne güzel yaa şanslısın ben çok seviyorum oraları hani bir dizi varya yer gök aşk orda çekiliyorya görüyorum ne güzel yerler var orda söz de bende kayseriliyim çok yakınım ama gitip gördüğüm yok ama doğuma büyüme ist ben bende ist sevmiyorum aslında ist seviyorum sanırım insanlarını sevmiyorum her çeşit var

günaydın kızlar naıslsınız ?? beni yine klima çarptı sanırım uzun yol geliyorum çok zorlanıyorum gerçekten dayanamıyorum bu yola

evet doğru aslında sevilmeyen bazı insanlar da işte ne yapcan yaşıyoruz işte...

günaydın kızlar naıslsınız ?? beni yine klima çarptı sanırım uzun yol geliyorum çok zorlanıyorum gerçekten dayanamıyorum bu yola

iş yerin uzakmı sana dikkat et hamile kalırsan zor olur yeni başlamıştın dimi bu işe sen cnm bu arada günayyydınnnn

evet doğru aslında sevilmeyen bazı insanlar da işte ne yapcan yaşıyoruz işte...

evet burda herkezin egosu tavan tabii ben herkez için söylemiyorum tabii herkez aynı değil ama çoğunluk böyle millet marka düşkünü olmuş çıkmış yani anlat anlat biteremem yani hiç sevmiyorum :44:

evet burda herkezin egosu tavan tabii ben herkez için söylemiyorum tabii herkez aynı değil ama çoğunluk böyle millet marka düşkünü olmuş çıkmış yani anlat anlat biteremem yani hiç sevmiyorum :44:

yok burda o kadar değil de laf söz çok olur burda herkes dedikoduu...

hmm anladım cnm o stresten bi kurtulamadık zaten..

sorma bir gün gelseydi hayırlısıyla birde sana bir şey sorucam çin takvimi , rus cinsiyet belirleme takvimi varmış cini biliyordum ama rus ilk kez duydum tabii Allahtan başka kimse bilemez ama işte işin espirisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…