• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

bilmiyorum canım dünakşam evdeykende aklıma geldi öyle burdan çıktıktan sonrada aklımdasınız yani ;) bu ay sanki güzel haber alacakmışız gibi hissediyorum yada senin ne kadar çok istediğini biliyorum hemencik hamiş oluvermeni istiyorum :21: Bugün noldu biliyomusun burda çalışan bi şefimiz var evli 2 çocuk babası arada gelir odaya konuşuruz o diyordu hep bi tane daha istiyoruz kızım olsun istiiyorum die bugün yine geldi odaya dilimin ucuna birden bebek yokmu die sorasım geldi sustum aman ya ayıp olur şimdi dedim frenledim kendimi aradan 5 dk geçmedi sana birşey söylicem ama daha çok yeni kimseye söyleme dedi eşim 6 haftalık hamile dedi şaşırdım kaldım :1: Kalbim temiz galiba :21:

aaa ciddimi canımm yaaaa beni de söyle bakıyım:)))))))))))

iyiyim canım sen nasılsın dinlemiyorum atık kendimi hiç bi tarafçığım ağırmıyo :1: Sen nasılsın 1 hafta kaldı demi seninde

valla benm dün çok ağrım vardı kasıklarımdaa :((alışverişten geldik eve poşetleri kaldırdım diye ondan oldu heralde :((akıntım hala devam afedersin vajina yumuşamış gbi bide dün tesadüf fark ettim göğüslerin saiyah yeri genişlemiş damar damar olmuş gibi geldi bana

günaydın kızlar. dün akşam sattan sonraki 14. günümdü bi heves bi heves bende. nasıl kaptırdıysam kendimi rüyamda hamileliğimi gördüm hatta ikinciyi düşünüyorum ne kadar ara versek diye. ilki de kızmış bu arada. hayırlısı diyorum hepimiz için ama bi yandan da içimdeki o sesten kurtulamıyorum yiyo resmen beni..

valla benm dün çok ağrım vardı kasıklarımdaa :((alışverişten geldik eve poşetleri kaldırdım diye ondan oldu heralde :((akıntım hala devam afedersin vajina yumuşamış gbi bide dün tesadüf fark ettim göğüslerin saiyah yeri genişlemiş damar damar olmuş gibi geldi bana

4 nde test yapsana :39:

dün gördüğüm kadarıyla iyiydi bakalım durum neyi gösterecek hayaletcasper arkadasımıza cok üzüldüm bebeğin alınması gerekiyormuş Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah :14:

:5: Hakkında hayırlısı olsun elbet ondada vardır bi hayır Rabbim en kısa zamanda yine versin inşallah

günaydın kızlar

özge bence sen hamilesin..içime doğuyor

yaaa canımm şuan çok yoğunum da arada girdim napıyosunuz diye cnm okur okumaz tüylerim kabardı gözlerim doldu ne olur ne olmaz ama çok güzel yazmışın ne diyim konuşamıyorum bile hamile olsam nasıl yazarım bilemiyorum:)))cnm inş. Rabbim hepimize herkese nasip eder ne diyim

yaaa canımm şuan çok yoğunum da arada girdim napıyosunuz diye cnm okur okumaz tüylerim kabardı gözlerim doldu ne olur ne olmaz ama çok güzel yazmışın ne diyim konuşamıyorum bile hamile olsam nasıl yazarım bilemiyorum:)))cnm inş. Rabbim hepimize herkese nasip eder ne diyim

İnş dualarımız kabul olur

Back