- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))
Günaydın canım nasılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))
bende çok özledim giriyorum bakıyorum kimse yok çookk sıkıldım siz yokken 10 gün var canım bugün biraz göğüslerim acımaya başladı
günaydın canımmmmmmm :)herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))
Bende çok özledim giriyorum bakıyorum kimse yok çookk sıkıldım siz yokken 10 gün var canım bugün biraz göğüslerim acımaya başladı
günaydın canımmmmmmm :)
az kalmış valla kırmızıya inş gelmez mutlu haberlerini alırız biran önce Inşallah inşallah :)
benmde az kaldı kırmızıma:)
senin kaç gün kaldı ? Canım valla insan paronayak oluyo ya gülüyorumda kendime böyle ani bi hareket ettiğimde kasığıma birden iğne gibi bişey saplanıyo hii diyip kalıyorum öyle sonra yok canım diyorum Dün sabahda çok ilginç bişey oldu kahvaltı hazırlarken bi baktım eşim öyle beni izliyo sana hamilelik çok yakışır dedi :78: Bismillah dedim nerden aklına geldi sabahın 6 buçuğunda Düşünmesi bile çok güzel inşaallah rabbim en kısa zamanda hepimize hepisiciğimize bu duyguları yaşatır
senin kaç gün kaldı ? Canım valla insan paronayak oluyo ya gülüyorumda kendime böyle ani bi hareket ettiğimde kasığıma birden iğne gibi bişey saplanıyo hii diyip kalıyorum öyle sonra yok canım diyorum Dün sabahda çok ilginç bişey oldu kahvaltı hazırlarken bi baktım eşim öyle beni izliyo sana hamilelik çok yakışır dedi :78: Bismillah dedim nerden aklına geldi sabahın 6 buçuğunda Düşünmesi bile çok güzel inşaallah rabbim en kısa zamanda hepimize hepisiciğimize bu duyguları yaşatır
günaydın kızlar..
az kalmış canım hadi bakalım güzel haberlerini en kısa sürede alırız allahın izniyle :)8 gün kaldı canım
günaydın kızlar..
az kalmış canım hadi bakalım güzel haberlerini en kısa sürede alırız allahın izniyle :)
kuzum günaydınnn nerelerdesin sen ???
az kalmış canım hadi bakalım güzel haberlerini en kısa sürede alırız allahın izniyle :)
kuzum günaydınnn nerelerdesin sen ???
canım yaa giremedim bayadır moralim yerlerdeydi bayram zamanı sıkıntılarım vardı biraz yeni yeni kendime geliyorum başladım yine bebek bebek diye içimi yemeye.. sen neler yaptın nasılsın bulantıların daha iyi mi?
iyiyim ben canım ben bulantı hiç çekmedim şükürler olsun bir kere kusmadım folik asit beni mahvediyordu uyku ve bulantı kusamadığım içinde berbattım ama doktor ilaçı bırak dedi bende içmiyorum çok iyiyim gerçekten kimse inanmıyor hamile olduğuma ama face eklidim fotomu karnıma top koymuş gibi duruyor :)))
iyiyim ben canım ben bulantı hiç çekmedim şükürler olsun bir kere kusmadım folik asit beni mahvediyordu uyku ve bulantı kusamadığım içinde berbattım ama doktor ilaçı bırak dedi bende içmiyorum çok iyiyim gerçekten kimse inanmıyor hamile olduğuma ama face eklidim fotomu karnıma top koymuş gibi duruyor :)))
kıyamam ya iyi maşallah allah nazardan saklasın sağ salim alırsın inşallah kucağına. ben de sat 11 eylül bakalım ümitleniyorum yine kendi kendime bi yandan çalışmalara devam hayırlısı bakalım dua et sen de hamişlerin duası kabul olurmuş..
cinsiyeti ne zaman öğrenecksiniz belli oldu mu yoksa..?
canım allah nasip ederse ekim 8 de belli olucak bakalım ben cok heyecanlıyım o konuda ama eşim hiç değil sadece sağlıklı olsun diyor san ki ben istemiyorum bende sağlıklı olması ilk önceliğim ama işte insan merak ediyor bakalım az kaldı :)
canım allah nasip ederse ekim 8 de belli olucak bakalım ben cok heyecanlıyım o konuda ama eşim hiç değil sadece sağlıklı olsun diyor san ki ben istemiyorum bende sağlıklı olması ilk önceliğim ama işte insan merak ediyor bakalım az kaldı :)
Canım bi kıpırdanma varmı içinde