• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

günaydın cnm nerelerdesin:(((

8 otobüsüne biniyorum aslında bugün gelmeyi bile düşünmedim çünkü çok kötüyüm midem de hiç bişi yok ben nasıl beslenicem bilmiyorum dün bi pilav yogurt yedim cıkardım kallmadı bişi , sabah kahvaltı bıle yapamadım safra cıkarmakdan . Yiyorum kusmaya gıdıyorum ne yapıcam bılmıyorum

8 otobüsüne biniyorum aslında bugün gelmeyi bile düşünmedim çünkü çok kötüyüm midem de hiç bişi yok ben nasıl beslenicem bilmiyorum dün bi pilav yogurt yedim cıkardım kallmadı bişi , sabah kahvaltı bıle yapamadım safra cıkarmakdan . Yiyorum kusmaya gıdıyorum ne yapıcam bılmıyorum

ahh canım yaaa tühh ne olcak senn bu bulantıların :(((((((((((

kızlar selam yardım edin bana ya tam yumurtlama haftamdayım hesaplamalara göre ve gün aşırı ilişkiye giriyoruz dünden beri sürekli tuvaletim geliyo nerdeyse yarım saat arayla idrara çıkıyorum ve arada midemde bi ekşime oluyo bulantı gibi değil de içerde karıncalanma gibi bişeey ve oturup kalkarken hafif ağrı oluyo kasıklarımda. dün de rüyamda kızım vardı ikinciyi düşünüyoduk ben yaşları yakın olsun diyodum eşim de ikinciye daha erken diyodu bu yüzden tartışıyoduk. nasıl bekliycem ben daha 15 gün var adetime bi de bukadar erken bulantı gebelik belirtisi olmaz değil mi ne diyosunuz? ha bi de akıntım da çok arttı 2 gündür.:15::26:

[ı]kızlar selam yardım edin bana ya tam yumurtlama haftamdayım hesaplamalara göre ve gün aşırı ilişkiye giriyoruz dünden beri sürekli tuvaletim geliyo nerdeyse yarım saat arayla idrara çıkıyorum ve arada midemde bi ekşime oluyo bulantı gibi değil de içerde karıncalanma gibi bişeey ve oturup kalkarken hafif ağrı oluyo kasıklarımda. Dün de rüyamda kızım vardı ikinciyi düşünüyoduk ben yaşları yakın olsun diyodum eşim de ikinciye daha erken diyodu bu yüzden tartışıyoduk. Nasıl bekliycem ben daha 15 gün var adetime bi de bukadar erken bulantı gebelik belirtisi olmaz değil mi ne diyosunuz? Ha bi de akıntım da çok arttı 2 gündür.[/ı]:15::26:

selam cnm bendede aynı sorunlar vardı ama 15 gün geçtide 6 gün kaldı bile malesef beklemekten başka çaremiz yok(:((((((benm göğüsler şişti:(((ama neden bilmiyorum hayırlısıı

selam cnm bendede aynı sorunlar vardı ama 15 gün geçtide 6 gün kaldı bile malesef beklemekten başka çaremiz yok(:((((((benm göğüsler şişti:(((ama neden bilmiyorum hayırlısıı

göğüslerim zaten nasıl acıyo üzerine yatamıyorum ve bugün bacaklarıma da indi ağrı bildiğin adet sancısı. 6 gün mü senin az kalmış:) ya bi de bu ovulasyon calendar diye bi progam indirmiştim ona güvenebilir miyim yumurtlama günü konusunda? adetin 18. gününü gösteriyo ovulasyon günü olarak yani yarını:20:ama ben nolur nolmaz diye 9. günden beri full time :21:

Back